Saltar al contenido

Mercedes -valo

11 de agosto de 2021
Mercedes valo

Mercedes GLE on suuri, 7-paikkainen maastoauto, joka lanseerattiin alkuvuodesta 2019 kolmannessa sukupolvessaan, ja se on Mercedes-malli, joka on tarkoitettu kilpailemaan suurimmissa ylellisissä katumaasturiliigoissa, erityisesti Audi Q7: tä, Volvo XC90: tä, Land Rover Discoverya tai Range Rover Sportia ( myös 7 istuimella) ja vähemmässä määrin verrattuna BMW X5: een tai Volkswagen Touaregiin, joiden ohjelmistossa ei ole 7 paikkaa. Mercedes GLE: n muotoilu Mercedes GLE: n muotoilu on täysin integroitu Mercedes -sarjaan, ja se muistuttaa suuresti pikkuveljensä Mercedes GLC: tä, vaikka sen suuret mitat antavat sille huomattavasti enemmän pakkausta. Lähes 5 metriä pitkä GLE erottuu valtavasta pyöristetystä säleiköstä, jonka keskellä on Mercedes -tähti, lihaksikas ja urheilullinen sivuesteettiikka, joka peittää suuret mitat ja moderni ja yksinkertainen takaosa. , jossa alempi kromidiffuusori erottuu. «Pienimmät» pyörät ovat 18 «, ja ne voivat varustaa valtavia 22» rullia, jotka rankaisivat mukavuutta, suorituskykyä ja kulutusta vastineeksi tuhoisasta esteettisyydestä. Mercedes GLE -versiot ja moottorit Kaikissa Mercedes GLE -versioissa on automaattivaihteisto ja 4MATIC-neliveto. Julkaisuhetkellä GLE -sarja on saatavana vain GLE 450 4MATIC -versiona.

Mercedes-Benzin logo

Mercedes GLE: n ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita7
runko630 l
tehoa272-612 hv
kulutus11.5 l / 100 km
hinta 68 775 €
arviointi

The Mercedes -valo on suuri, 7-paikkainen maastoauto, joka lanseerattiin vuoden 2019 alussa kolmannessa sukupolvessaan, ja se on Mercedes-malli, joka on tarkoitettu kilpailemaan suurissa luksusmaastoauto-sarjoissa, erityisesti Audi Q7: tä, Volvo XC90: tä, Land Rover Discoverya tai Range Rover Sportia vastaan ​​(myös 7 istuimet) ja vähemmässä määrin verrattuna BMW X5: een tai Volkswagen Touaregiin, joiden ohjelmistossa ei ole 7 paikkaa.

Mercedes Gle 00034

Mercedes GLE -suunnittelu

Mercedes GLE: n muotoilu on täysin integroitu Mercedes -sarjaan, ja se muistuttaa suuresti pikkuveljensä Mercedes GLC: tä, vaikka sen suuret mitat antavat sille huomattavasti enemmän pakkausta. Lähes 5 metriä pitkä GLE erottuu valtavasta pyöristetystä säleiköstä, jonka keskellä on Mercedes -tähti, lihaksikas ja urheilullinen sivuesteettiikka, joka peittää suuret mitat ja moderni ja yksinkertainen takaosa. , jossa alempi kromidiffuusori erottuu.

«Pienimmät» renkaat ovat 18 «, pystyä varustamaan valtavat 22 tuuman rullat, jotka kärsivät mukavuudesta, suorituskyvystä ja kulutuksesta vastineeksi tuhoisasta esteettisyydestä.

Mercedes Gle 00028

Mercedes GLE -versiot ja moottorit

Kaikki Mercedes GLE -ominaisuuden versiot automaattivaihteisto ja 4MATIC-neliveto vakiona.

Julkaisuhetkellä GLE -sarja on saatavana vain versiona GLE 450 4MATIC. Tässä mikrohybridimoottorissa on kuusisylinterinen rivibensiinimoottori 367 hv maksimiteholla ja sen mukana 48 voltin sähköjärjestelmä joka käyttää sähkömoottorigeneraattoria, jossa on 22 lisäkorttia (tämän käyttövoimajärjestelmän kaupallinen nimi on «EQ Boost»). Automaattivaihteisto on 9-vaihteinen (9G-TRONIC) ja neliveto (4MATIC) on myös vakiona, kuten muuallakin.

Mercedes Gle 00027

Jonkin aikaa sen julkaisun jälkeen odotetaan lisää 4-8-sylinterisiä tehoversioita sekä plug-in-hybridiversio.

Mielenkiintoinen erikoisuus Mercedes GLE: ssä on sen läsnäolo vaihteisto vaihteistossaan (6-sylinterisille malleille) laite, joka on vähän nähty segmentissä ja jota he tuskin ylläpitävät Land Rover- ja Range Rover -mallistoissa, mutta jota Mercedes GLE esittelee selväksi nyökytykseksi off-road-taidoilleen. On muistettava, että vähennysventtiili sallii erittäin hitaan etenemisnopeuden, joka on pienempi kuin ihmisen tahti, kiertämään erittäin vaikeassa maastossa traktorin voimalla.

Mercedes Gle 00029

Vaihteistolla on myös dynaaminen vääntömomentti akselien välillä, kiitos monilevyisen keskikytkimen, paitsi 4-sylinterisissä perusmalleissa, joissa on yksinkertaisempi jatkuva jakelujärjestelmä.

Mercedes Gle 00008

Mercedes GLE sisustus

GLE: n sisältä löydämme tavallinen Mercedes -kaksoisnäyttö, vaikka tällä kertaa sen integrointi saavutetaan paremmin kuin aiemmissa malleissa, ja myös keskimmäinen näyttö on kosketusnäyttö, joka tarjoaa lisätoimintoja vuorovaikutuksessa.

Mercedes Gle 00007

Laitteet ovat merkittäviä, erityisesti turvallisuuteen liittyvää tekniikkaa, jossa on uusimmat saavutukset puoliautomaattisessa ajamisessa, automaattinen pysäköinti, LED-matriisivalaistustekniikka ja aktiiviset ja passiiviset suojajärjestelmät matkustajille.

Mercedes Gle 00005

Moderni sisustus on varustettu kaikilla käytettävissä olevilla mukavuuksilla ja tekniikoilla, sillä on huomattava viimeistely ja pöydälle on mahdollista lisätä kaksi lisäistuinta tavaratilaan. auto, jossa on 7 todellista istuinta, vaikka kaksi viimeistä ovat ihanteellisia lapsille eivätkä niin mukavia aikuisille.

Mercedes GLE: n tavaratilan koko on toinen sen vahvuuksista, ja joitakin vaikuttavia 825 litraa kapasiteettia 5-paikkaisessa versiossa, mikä asettaa sen segmentin ja koko Euroopan automarkkinoiden suurimpien joukkoon.

Mercedes Gle 00048

Monipuolisuus on toinen Mercedes GLE: n vahvuus, jossa on toinen istuinrivi jaettuna kolmeen erikseen taitettavaan ja siirrettävään lohkoon, jotain välttämätöntä autossa, joka haluaa sallia pääsyn kolmannelle riville mistä tahansa takaovesta.

Mercedes Gle 00025

Mercedes GLE Coupe

The Mercedes GLE Coupe Se on GLE: n urheilullisempi versio. Ero Mercedes GLE: hen on sen runko, joka ottaa paljon aggressiivisemman muodon takana uhraamalla jonkin verran korkeutta takaistuimilla, jonkin verran tavaratilaa ja monipuolisuutta vastineeksi aggressiivisemman ilmeen saamisesta.

GLE Coupé on itse asiassa vastaus BMW X6: n taisteluun segmentissä, jossa ulkonäkö ja yksinoikeus ovat etusijalla käytännöllisyyteen nähden. Muita kilpailijoita ovat Audi Q8 ja Porsche Cayenne Coupé.

Mercedes Benz Gle Coupé 2019 Mercedes Benz Gle Coupé 2019

Mercedes GLE Coupén toinen sukupolvi esiteltiin vuoden 2019 puolivälissä, vuosi tavanomaisen version julkaisun jälkeen. Toinen sukupolvi pysyy niin sanotussa SUC, tai katumaasturit, joissa on pituus 4,94 metriä, vuoden 2020 GLE Coupé on 4,0 senttimetriä pidempi kuin edeltäjänsä, kun taas akseliväli kasvaa 2,0 senttimetriä, jolloin se on 6,0 senttimetriä lyhyempi kuin tavallinen GLE.

Tavaratilan tilavuus on 655–1 790 litraa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin perinteisen korin 825–2 055.

Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019 Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019

Kuva uusitaan verrattuna edelliseen sukupolveen, joka esiteltiin vuonna 2015 sen akronyymikumppanin asettaman suunnittelukielen mukaisesti. Siinä on timanttikuvioinen säleikkö, joka sopii täydellisesti etuoptiikan repeytyneeseen kuvaan. Kiinteä kuva edessä, lihaksikas profiili ja tyylikäs ja urheilullinen takana, korostaen tässä tapauksessa integroitua lohenpyrstää, joka muistuttaa peruuttamattomasti Mercedes CLA: ta. Se perustuu vaikuttaviin renkaisiin, joiden koko on 19–22 tuumaa.

Mitä tulee mekaaniseen lajikkeeseen, on kaksi rivissä olevaa kuusisylinteristä turbodieselmoottoria ja Tilavuus 3,0 litraa. Ensimmäinen niistä on 272 hv ja 600 Nm, 350 d 4MATIC -mallissa, kun taas toinen saavuttaa 330 hv ja 700 Nm, 400 d 4MATIC.

Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019 Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019

Lisäksi se lisää bensiiniversio, nimeltään AMG 53 4MATIC +, 435 hv: n teholla, kaksinkertaisella ahtimella ja toiminnalla EQ-Boost Siihen lisätään 16 kW (22 hv) sähköteho ja 250 Nm vääntömomentti lyhyeksi ajaksi. Jälkimmäisen nopeus 0-100 km / h kestää 5,3 sekuntia ja sen huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 250 km / h.

Hytistä löydämme kaksi näyttöä Laajakuva 12,3 tuumaa, myös suorakulmaiset tuuletusaukot, jotka noudattavat kojelaudan hyvin lineaarista muotoilua, joka vastaanottaa kontrastisia putkia, jotka puolestaan ​​erottavat materiaalit, kuten nahan tai puun. Kun kyse on teknologiasta, matkustajat nauttivat MBUX -järjestelmästä (Mercedes-Benzin käyttökokemus) ääniohjauksella sekä integroidulla Amazon Music -palvelulla, jonka avulla voit valita yli kahden miljoonan kappaleen joukosta suoratoisto.

Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019 Mercedes Amg Gle 53 4matic + Coupé, 2019

Esittelyssä Mercedes GLE -video

1628666935 644 Mercedes valo

Oliko tästä viestistä apua?