Saltar al contenido

MG Marvel R.

11 de agosto de 2021
MG Marvel R

MG Marvel R on maastoauto, segmentti D, jota MG on valmistanut vuodesta 2021 lähtien. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan vuonna 2021.

MG -logo

MG Marvel R: n ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet
aukioita5
runko357 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The MG Marvel R. Se on katumaasturi, segmentti D, jota MG on valmistanut vuodesta 2021 lähtien. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita markkinoidaan vuonna 2021. MG Marvel R: lle on ominaista epätavallinen estetiikka ja korkea suorituskyky. Sitä valmistetaan NAC Nanjing Automobile -tehtaalla Kiinassa.

MG Marvel R: n kanssa kilpailevien sähkömaastureiden joukossa on muita luokassaan olevia crossoveria, joista Ford Mustang Mach-e, Audi Q4 e-tron tai Volkswagen ID.4 erottuvat.

Mg Marvel R Electric 2021 3

MG Marvel R ulkoasu

The MG Marvel R. Se on kompakti keskikokoinen maastoauto, jonka pituus on 4,67 metriä, 1,92 metriä leveä ja 1,62 metriä korkea. Sen etuosa on mahdollisesti MG Marvel R -mallin silmiinpistävin kohta, melkein sokea nenä, ilmanottoaukot ja lähes optiset ryhmät, jotka on jaettu kahteen tasoon, joista ensimmäinen on liitetty molempien puolien väliin LED -nauhalla.

Muun rungon rakenne on perinteisempi, silmiä miellyttävillä viivoilla ja juoksevalla, pitkänomaisella lasipinnalla, jossa on hyvä tasapaino lasin ja «metallilevyn» suhteen. Toisaalta alan trendi säilyy ja lentäjät näyttävät olevan yhdistettyinä LED -nauhalla.

Mg Marvel R Electric 2021 4

MG Marvel R: n maastoauto-luonne on ilmeinen elementteillä, kuten jopa 19 tuuman kevytmetallivanteilla kaksivärisellä viimeistelyllä ja erilaisilla mustilla lisäosilla. maalaamattomia, joita voimme löytää pyöräkaareista tai rungon alta.

MG Marvel R -moottorit

The MG Marvel R. on 100% sähköinen SUV, joka se on saatavana takavetoisena ja nelivetoisena. Takapyörävetoisten versioiden teho on 180 hv ja kiihtyy nollasta 100 km / h 7,9 sekunnissa. Nelivetoisten versioiden teho on 280 hv ja saavuttaa 100 km / h paikallaan vain 4,9 sekunnissa.

Mg Marvel R Electric 2021 1

Akun kapasiteetti on sama kaikissa versioissa, vaikka valmistaja ei ole toimittanut lisätietoja. MG: n mukaan MG Marvel R: n hyväksytty autonomia WLTP -homologaatiosyklin aikana on 402 kilometriä, pystyy lataamaan jopa 80% puolessa tunnissa tasavirralla. MG Marvel R hyväksyy myös vaihtovirran, jonka teho on jopa 11 kW.

MG Marvel R sisustus

MG Marvel R: n sisustus on konfiguroitu siten, että kaikki tiedot ja vuorovaikutus ajoneuvon kanssa tapahtuu kahden suuren näytön kautta. Ensimmäinen, instrumentointi, on kooltaan 12 tuumaa, kun taas keskimmäinen näyttö pystysuorassa asennossa saavuttaa 19,4 tuumaa ja on sijoitettu «kelluvaan» asentoon.

Mg Marvel R Electric 2021 8

Kojelaudan linjat ovat yksinkertaisia, mutta se on hyvin ratkaistu, ja sillä on ilmeinen kokoonpanon laatu. Asutettavuus on oikea sekä etu- että takaistuimilla, ja takaistuimille on riittävästi tilaa.

Varustus on hyvä, joissa on nahkaverhoilu, äänijärjestelmä, internetyhteys tai panoraamakatto. Tavaratilan tilavuus on 367 litraa, ja versiosta riippuen toinen tavaratila voidaan asentaa myös 150 litran etusuojan alle.

Oliko tästä viestistä apua?