Saltar al contenido

Mihin venttiilin jousikompressori on tarkoitettu?

5 de agosto de 2021
Mihin venttiilin jousikompressori on tarkoitettu

Yksi sylinterinkannen tärkeimmistä osista on venttiilin jouset, koska he ovat vastuussa mainitun venttiilin käytöstä palokammion sulkemisen mahdollistamiseksi. Siksi ne ovat tärkeitä osia moottorin moitteettoman toiminnan kannalta ja sen seurauksena, että moottoripyörä toimii niin kuin pitäisi ilman komplikaatioita.

Jos moottoripyörän venttiilijousissa on ongelma, on suositeltavaa vaihtaa ne tai purkaa ne seuraava kokoonpano jotta he pystyisivät palauttamaan toimintansa kuten he ovat tehneet uudelleen.

Venttiilin jousikompressori

Tässä on kompressorit jonka tehtävänä on purkaa ja koota nämä kappaleet. Yleensä niitä myydään vuonna pakkausmuoto, jotta sinulla olisi valikoima avaimia ja työkaluja, jotka helpottavat tällaista toimintaa suorittavien asiantuntijoiden työtä – sen voi tehdä myös yksityinen käyttäjä, mutta tätä varten heillä on oltava mekaniikan tuntemus tai verkkotunnus yhteensä itse pyörällä.

Tämän tyyppiset jousikompressorisarjat mahdollistavat purkamisen sekä sylinterinkannen ollessa purettuna että ilman tämän tehtävän suorittamista koko lohkon kanssa. Tämä johtuu monista tähän käytetyistä työkaluista, jotka ovat saatavilla hintaan, joka voi alkaa Yksinkertaisimmillaan 30 euroa.

Mitä työkaluja käytetään kompressorina?

Mitä tulee osiin, jotka yleensä sisältävät nämä sarjat, jotka on tarkoitettu toimimaan venttiilijousien kanssa, on otettava huomioon seuraavat asiat:

  • Heillä on yleensä a magneettinen puristin joka pystyy purkamaan holkin purkamalla samalla jousta.
  • Tähän on lisätty useita sovittimia, jotka auttavat paineilman tulo sylinterinkannen sisällä. Tällä tavalla kammion paineistus saavutetaan ilman, että venttiili «poistuu» paikaltaan sillä hetkellä, jolloin jouset puristetaan.
  • Kolmanneksi meidän on korostettava painosillat jotta sarjan eri osien yhteensopivuus saavutetaan.

Lyhyesti sanottuna paketti venttiilijousien puristus sisältää yleensä kiinnitysruuvit, paineadapterin, tangon imusillan suorittamiseksi. painevipu, sovittimet (kierretty ilmansyöttöön, tiivisteiden, renkaiden asentamiseen …) ja muut osat, kuten pihdit tai kahvat, jotka auttavat niitä, jotka tulevat kohtaamaan nämä tehtävät.

Vinkkejä näiden työkalujen käyttöön

Jos tietty käyttäjä kohtaa tämän tehtävän, hänen on otettava huomioon useita näkökohtia:

  • Se on mekaniikan työtä, joten tästä saattaa olla puutetta.
  • Sinun ei koskaan tarvitse pakottaa liikaa koska se voi tarkoittaa, että asiat eivät ole hyvin.
  • Työkaluista on huolehdittava, kun niitä käytetään, minkä seurauksena puhdistus.

Oliko tästä viestistä apua?