Saltar al contenido

MINI Clubman

11 de agosto de 2021
MINI Clubman

MINI Clubman on kompakti C -segmentti, jota MINI -brändi on valmistanut vuodesta 2007. Tällä hetkellä toisen sukupolven mallia markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2015.

MINI -logo

MINI Clubmanin ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko360 l
tehoa102-306 hv
kulutus4.1 – 7 l / 100 km
hinta 26 750 €
arviointi

The MINI Clubman Se on kompakti C -segmentti, jota MINI -brändi on valmistanut vuodesta 2007. Tällä hetkellä toisen sukupolven mallia markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2015. MINI Clubman Sille on ominaista se, että se on MINI -alueen suurin vaihtoehto ilman MINI Countryman -maastoautoa. Sitä valmistetaan MINI -tehtaalla, joka sijaitsee vuonna Oxford, Englanti.

Niiden kompaktien joukossa, jotka haluavat kilpailla MINI Clubman Löydämme muita luokkansa kompakteja, joista Volkswagen Golf, BMW 1 -sarja ja Audi A3 erottuvat.

MINI Clubman ulkoasu

Mini Clubman 2019 1

Estetiikka MINI Clubman erottuu kahdesta kohdasta. Ensimmäinen on sen samankaltaisuus MINI 5-ovisen kanssa, joka tunnistaa sen selvästi MINI-perheen jäseneksi. MINI Clubman näyttää kuitenkin «paisuneelta MINI», varsinkin edestä katsottuna. Sen mitat ovat kuitenkin anteliaita: Sen pituus on 4,27 metriä, leveys 1,80 metriä ja korkeus 1,44 metriä.

MINI Clubmanin estetiikan toinen keskeinen kohta löytyy sen selästä. Ja onko tämä viisiovinen itse asiassa … kuusi ovea, kiitos viistoperä, joka on jaettu kahteen osaan, puhtaimmassa pakettiautotyylissä. Tämä erikoisuus, joka parantaa tavaratilan saavutettavuutta, on vain nyökkäys alkuperäiselle MINI Clubmanille, joka valmistettiin 1960 -luvulla.

Mini Clubman 2019 14

MINI Clubman -moottorit

MINI Clubmanin moottorivalikoima koostuu kolmesta ja nelisylinterisestä bensiini- ja dieselmoottorista. Se on itse asiassa käytännössä sama kuin perinteisempi MINI -sarja, paitsi että vähemmän tehokkaat vaihtoehdot hylätään.

Näin ollen se on edelleen modulaaristen diesel- ja bensiinimoottoreiden käsissä, joita löydämme myös BMW. Sen alusta on itse asiassa jaettu sellaisten mallien kanssa BMW X1 ja BMW Sarja 2 Active Tourer.

Mini Clubman Jcw 2019 13

Tällöin meillä on 3- ja 4 -sylinteriset bensiini- ja dieselmoottorit sekä 1,5 ja 2 litran moottorit, voimakaari 102 ja 192 hevosvoiman välillä, aina poikittaisessa asennossa ja liittyy manuaalisiin ja automaattivaihteistoihin.

MINI Clubman sisustus

Mökki MINI Clubman Se on suunniteltu henkilökohtaiseksi ja houkuttelevaksi silmille, erittäin muodikasta. Kuten ulkopuolelta, valaistus on avainasemassa, samoin kuin pyöristetyt ja virtaavat muodot, MINI Clubman on hyvin koottu ja laadukkaista materiaaleista asettunut kilpailijoidensa huippuluokkaan.

Mini Clubman 2019 Sisustus 3

Saman alustan käytön ansiosta BMW X1: n kaltaisissa malleissa MINI Clubmanissa on tilava sisätila sekä matkustajille että rahdille, ja tavaratila saavuttaa 360 litran. Varusteiden osalta MINI Clubman on erittäin edistyksellinen kompakti, joka tarjoaa järjestelmiä, kuten LED-matriisivalaistuksen, Internet-yhteyden tai head-up-näyttöjärjestelmän.

MINI Clubmanin dynamiikka

Onneksi, ja vaikka se on huomattavasti suurempi, raskaampi ja isompi kuin perinteinen MINI, MINI Clubman on esimerkillinen ajon dynamiikka, joka osoittaa olevansa erittäin tarkka ja hauska ajaa. Lisäksi, sen ahdetut potkurit antavat sille riittävän työntövoiman jopa kaikkein perusversioista.

Mini Clubman 2019 3

MINI Clubman on saatavana myös ALL 4-nelivetoisena. Se on yhdistettävä, pysyvä nelivetojärjestelmä, joka antaa sinulle lisää liikkuvuutta vaikeissa tilanteissa. Ajotilojen kaltaisten järjestelmien ansiosta MINI Clubman tarjoaa useita persoonallisuuksia ratin takana olevan henkilön mielialasta riippuen.

MINI Clubman John Cooper Works

Korkean suorituskyvyn ystävilleMINI Clubman Se on saatavana John Cooper Works -versiona, jossa on erittäin urheilullinen esteettisyys sekä sisällä että ulkona, ja sen tärkein kohta on sykliosa, jossa on vaikuttava moottori 2.0 TwinPower Turbo kehittää 306 hv ja 450 NM, liittyy a kahdeksanvaihteinen Steptronic-vaihteisto joka lähettää voiman maahan nelivetojärjestelmän kautta.

Se pystyy kiihdyttämään 0-100 km / h 4,9 sekunnissasaavuttaa huippunopeuden elektronisesti rajoitettuna 250 km / h.

Mini Clubman Jcw 2019 12

Oliko tästä viestistä apua?