Saltar al contenido

Mitä hyötyä on 49 cc: n moottoripyörän ostamisesta?

30 de julio de 2021
Mita hyotya on 49 cc n moottoripyoran ostamisesta

49 cm3 moottoripyörät, tunnetaan paremmin nimellä mopot, Ne ovat «pienimpiä», joilla voidaan ajaa rekisteröidyt, ja niille on ominaista, että ne soveltuvat erityisen hyvin liikkumiseen kaupunkikeskuksissa ja aloittelijoille, jotka alkavat «päästää höyryä» kahdella pyörällä.

Ajo 49cc?

Edellä mainitun perusteella emme löydä mitään kenellekään, joka tietää vähän moottoripyöristä, mutta niille, joilla ei ole juurikaan kokemusta, on myös tärkeää selittää, että nämä «moottoripyörät» luokitellaan maassamme mopoiksi, koska niillä on 45 km / h rajoitettu nopeus, jotka vaativat AM lupa ja että sen voi saada, kun 15. syntymäpäivä on saavutettu. On selvennettävä, että luokittelu mopoiksi on välinpitämätön, jos kyseessä on polttomoottori, jonka iskutilavuus on 49 kuutiosenttimetriä, joko kaksitahtinen tai nelitahtinen, tai sähkömoottori. Luettelointi määräytyy nopeusrajoituksen ja ajoneuvon rakenteen mukaan.

Siksi ei ole yllättävää, että sen lentäjät ovat yleensä nuoria, jotka ajavat ensimmäistä kertaa, tai kokeneempia lentäjiä, jotka käyttävät sitä toisena vaihtoehtona hyvin lyhyille matkoille.

49 cc: n moottoripyörän edut

Kun joku harkitsee tällaisten ominaisuuksien moottoripyörän hankkimista, hän tietää täydellisesti, että hän saa ajoneuvon, jolla on joitain etuja ja muutamia haittoja. Keskittyen edelliseen voidaan huomata seuraavat:

 • Sen hinta on erittäin edullinen melkein mihin tahansa taskuun, koska malleja löytyy 1000 eurosta alkaen.
 • Kuten niiden alhainen teho ja saavutettu nopeus voidaan odottaa, ne erottuvat myös a alhainen kulutus polttoaineesta.
 • Heidän pienempi voimansa tekee heistä vähemmän vaarallisiaerityisesti niille, joilla ei vielä ole kokemusta moottoripyörien ajamisesta, tai niille, jotka eivät hallitse impulssiaan ja pyrkivät aina työntämään koneen äärirajoille.
 • Tämäntyyppiset moottoripyörät ovat erittäin helppo ajaa, koska ne ovat kevyitä, erittäin ohjattavia ja skootterimallin tapauksessa automaattisia. Vaikka on myös mopoja, joissa on 49 cm3: n moottori ja vaihteisto, ne ovat ihanteellisia tämän mekanismin hallinnan oppimiseen siirtyäkseen myöhemmin suurempiin iskutilavuuspyöriin.
 • Ne ovat ihanteellinen kuljetusväline kiertää kaupunkiaVaikka se on hauraampi, kuljettajan on oltava varuillaan mahdollisista onnettomuuksista.
 • AM -kortin saaminen on melko helppoa muihin verrattuna.
 • He pysäköivät helposti pienen kokonsa ansiosta. Tämä tekee niistä erittäin suositeltavia niille, jotka tarvitsevat toisen kuljetuksen lyhyille matkoille.
 • Lopulta he ovat kunnioittaa ympäristöä koska ne saastuttavat vähemmän kuin muut tehokkaammat mallit.

Millainen 49cc skootteri ostaa?

Kun päätät ostaa moottoripyörän, jolla on nämä ominaisuudet, sinun on pidettävä mielessä joitakin asioita.

 • Kuinka usein sitä käytetään.
 • Aiotko aina ajaa alas a urbaani ympäristö Tai päinvastoin, aiotko matkustaa maaseudun läpi, jossa on outoa hiekkatietä?
 • Kuinka paljon moottoripyörä käyttää? Onko se huomioon otettava tekijä vai onko sillä väliä, onko kulutus suurempi, jos se tarjoaa parempia etuja?
 • Onko suunnittelulla merkitystä? Minkä tyyppinen 49cc moottoripyörä pidät eniten?

Kaikkiin kysymyksiin vastaaminen on tapa ostaa moottoripyörä, joka sopii parhaiten kullekin käyttäjälle, ja hänen täytyy valita se polku, joka kiinnostaa heitä eniten. Oli miten oli, tuloksena on a mukava ja helppo ajaa moottoripyörällä.

Oliko tästä viestistä apua?