Saltar al contenido

Mitä polttimoita moottoripyörä voi kuljettaa ja mitä sen pitäisi kuljettaa?

12 de agosto de 2021
Mita polttimoita moottoripyora voi kuljettaa ja mita sen pitaisi kuljettaa

Tehokkaat ajovalot ovat erittäin tärkeitä moottoripyörän turvallisuus, sekä valaisemaan maastoa, jolla se kulkee, että myös muita ajoneuvoja näkemään sen, jolloin vältetään onnettomuusriski. Tästä syystä a moottoripyörän polttimo Sillä on oltava laatu ja teho, koska se on välttämätöntä lentäjän suojaamiseksi.

Mitä moottoripyörän polttimoita siellä on?

Tällä hetkellä ne ovat sallittuja kolmen tyyppisiä lamppuja moottoripyörissä: halogeenityyppi, xenon -tyyppi ja LED. Ja jokaisella heistä on erityinen hyväksyntä. Halogeenien tapauksessa se on ECE R37, kun taas ksenon- ja LED -valot ovat ECE R99 ja ECE 128 vastaavasti.

Tässä mielessä on huomattava, että jos moottoripyörässä on ajovalot, joilla on tietty homologia, muita kuin sallittuja polttimoita ei voida asentaa. Kaikkien käyttäjien on otettava tämä kielto huomioon Vaihda halogeenilamppu LED -lamppuun. Tosiasia on, että vaikka se on yhteensopiva ajovalojen tilan vuoksi, sen toiminta ei ole yhtä tehokasta, koska se häikäisee muita kuljettajia eikä valaise tietä oikein, varsinkin kaarreajossa. Tästä syystä moottoripyörä, jossa on halogeenisertifioidut ajovalot, voidaan sakottaa, jos sen polttimot ovat LED-valoja.

Mikä lamppu ostaa?

Edellä mainitun perusteella vastaus tähän kysymykseen on ilmeinen: sinun on ostettava moottoripyörän mallia vastaava malli. Kuljettaja tietysti päättää lampun laatu jonka aiot ostaa tarpeidesi mukaan. Tässä tapauksessa suosittelemme, että valitset aina materiaalit, jotka tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn, koska valaistus on olennainen osa turvallista ajoa.

Halogeeniset moottoripyörän polttimot

Yleisimmät ovat halogeenilamput ja niitä on kahta tyyppiä. Toisella puolella on H4, joille on tunnusomaista kaksi filamenttia ja kolme liitintä; ja toisaalta H7, jotka ovat kooltaan pienempiä ja niissä on vain yksi hehkulanka ja kaksi liitintä. Jälkimmäiset ovat edistyneimpiä ja korkealaatuisimpia.

Sinun on kuitenkin punnittava joitain näkökohtia, jotta voit ostaa sinulle parhaiten sopivat. Toisin sanoen sinun on varmistettava, että ostamasi lamppu on asianmukaisesti hyväksytty; tiedä mikä on tuotteen takuu; ja jos voivat asentaa helposti jos se on muutettava kiireellisessä vaiheessa.

Kuinka vaihtaa moottoripyörän polttimo?

Jos lamppu on vaihdettava, prosessi ei ole monimutkainen, vaikka jos lentäjällä ei ole kaikkia niitä mukana, sopivin on soita asiantuntijalle.

Mitä tulee prosessiin, tarvitset yleensä vain uuden lampun ja ruuvimeisselin:

  • Ennen kuin ryhdyt liiketoimintaan, se on hyvä antaa jäähdytä pyörä välttääksesi onnettomuuksia, jotka johtuvat kosketuksesta alueeseen, jossa on korkea lämpötila.
  • Vaikka voit lukea ohjeet tietääksesi kuinka mekanismi toimii.
  • Ajovalojen pidike irrotetaan.
  • Suojakumi poistetaan.
  • Uusi lamppu laitetaan paikalleen.
  • Kaikki purettu on laitettu takaisin.

Se on siis yksinkertainen toimenpide, jonka kuka tahansa voi suorittaa.

Oliko tästä viestistä apua?