Saltar al contenido

Miten auto heikkenee?

29 de julio de 2021
Miten auto heikkenee

Käynnistä vain moottori ja kävele jälleenmyyntiluukun läpi, ajoneuvo menettää arvon. Voidaan jopa ajatella, että tällä hetkellä sen hinta on rekisteröity, se on jo alhainen. Se ei ole myytti, koska uudet autot menettävät automaattisesti 10% arvostaan ​​vain siksi, että ne on myyty.

Myöhemmin ajan kuluminen vaikuttaa vääjäämättä auton hintaan, mutta se ei ole ainoa tekijä, joka voi nopeuttaa poistoja ajoneuvostamme, joten aiomme tarkastella kaikkea, mikä saa käytetyn auton tietyn markkina -arvon.

Antiikin

Kuten olemme kommentoineet, heti kun ostamme sen, auto on jo 10% halvempaa, luku, joka toistetaan ensimmäisen vuoden jälkeen, ellemme ole valinneet houkuttelevaa tuotemerkkiä tai mallia, joka kärsii tavallista suuremmasta poistosta.

  • Mikä on auton markkina -arvo?

Yleensä tämä arvo laskee neljän ensimmäisen vuoden aikana keskimäärin 15-25%, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että ensimmäisen viiden elinvuoden jälkeen ajoneuvosta tulee vain 40%: n arvo siitä, mitä maksamme siitä. Joka tapauksessa kaikki nämä prosenttiosuudet muuttuvat muista tekijöistä.

Poistotaulukko valtiovarainministeriön mukaan vanhemmuuteen perustuen

Suosio

Ei ole epäilystäkään siitä, että on olemassa muita suosittuja autoja, jotka vaikuttavat myyntihinnan määrittämiseen, koska subjektiivisuus on aina osansa. Mitä suositumpi ajoneuvo, sitä kauemmin arvon menettäminen kestää, vaikka tällä alalla muodit voivat olla myös ohikiitäviä Ja mitä pidimme eniten, kun ostimme ajoneuvon, saattoimme lopettaa sen tekemisen vuosia myöhemmin kiihdyttäen poistoa.

Auton tila

Ensivaikutelma on aina tärkeä, usein tärkein. Siksi ajoneuvo, joka on huonosti säilynyt ja jossa on kuoppia, maalivikoja, rikkoutuneet tai kuluneet osat, sillä on vähemmän arvoa kuin sellaisella, joka tarjoaa hyvän ulkonäön ja lähettää sen omistajan hoitamana.

1627526540 72 Miten auto heikkenee

Samoin on kätevää tietää, onko ajoneuvo lisännyt suurimman osan kilometreistään tiellä tai kaupungissa, koska jälkimmäisessä tapauksessa moottorin ja elementtien, kuten jousitusten, huononeminen on tavallista suurempietenkin turbo -diesel -autoissa.

Marketti

Autolla voi olla tietty arvo, mutta jos tarjonta on paljon kysyntää suurempi, sen myyminen on vaikeampaa ja siksi myyntihinnan on pudotettava yritä kompensoida että vähemmän potentiaalisia ostajia.

Tästä syystä nykyinen markkinatilanne on tärkeä, mutta myös tietyllä maantieteellisellä alueella. Kriisin aikoina hinnat laskevat enemmän, auton iästä tai kunnosta riippumatta. Loogisesti päinvastaista tapahtuu talouden nousukauden aikana, johon yleensä liittyy kysynnän kasvu.

Vinkkejä poistojen hidastamiseen

Vaikka monet edellä mainituista tekijöistä ovat ulottumattomissamme, epäilemättä valinta, jonka teemme ostaessamme ajoneuvon, sekä sen käyttö ja hoito, vaikuttavat sen myyntiin tulevaisuudessa.

  • Elektroninen ITV tai eITV: mitä se on ja miten se toimii

Kilometrit

Autolla, jolla on enemmän kilometrejä kuin toisella samankaltaisella mallilla, jolla on samanlainen yleiskunto, on vähemmän arvoa, koska se on kärsinyt enemmän kulumisesta. Yleensä ylitettäessä 15 000 kilometriä vuodessa, poistot nousevat normaalia korkeammiksi.

Säilyttäminen

Ei ole sama havaita likaista ajoneuvoa, jossa on lohkeilevaa maalia, kuluneita mattoja tai rikkoutunut peili hyvin säilynyt ja huollettu. Pienempänä pahuutena ajoneuvomme hinta on tavallista alhaisempi, mutta on erittäin todennäköistä, että meillä ei ole edes mahdollisuutta myydä sitä, koska mahdollinen ostaja etsii houkuttelevampaa vaihtoehtoa.

1627526540 288 Miten auto heikkenee

Väri

Ei ole vain tärkeää pitää maalia hyvässä kunnossa, vaan myös valita neutraali tai hieman ylellinen väri. Voimakkaat tai erittäin silmiinpistävät sävyt Ne vaikeuttavat aina myyntiprosessia, koska ostajien määrä vähenee automaattisesti ajoneuvon kunnosta riippumatta.

Laitteet

Ei ole epäilystäkään siitä, että vakiovarusteinen auto, johon on lisätty joitain valmistajan tarjoamia vaihtoehtoja, tulee kalliimmaksi ostaessaan sen jälleenmyyjältä. Sama tapahtuu, kun se myydään käytettyjen markkinoiden markkinoilla. Varsinkin turvallisuuslisät Niitä arvostetaan ja ne ovat hyvä lisä ostajan löytämisessä.

Oliko tästä viestistä apua?