Saltar al contenido

Miten lämmöneristysnauhaa käytetään moottoripyörässä?

4 de agosto de 2021
Miten lammoneristysnauhaa kaytetaan moottoripyorassa

Jokainen, joka lukee tai kuulee sanat eristysteippi Ajattelet varmasti liimamuovinauhaa, jota käytetään kaikenlaisiin sovelluksiin päivittäin. Ja tietysti pyörässä se on myös erittäin hyödyllinen. Se on hyvä vaihtoehto peittää jatkojohdot tai muut elementit, joita ei saa jättää ilmaan.

Mitä hyötyä siitä on, kuka tahansa käyttäjä tietää milloin ja miten käyttää sähköteippiä, jotta se tekee työnsä hyvin.

Lämmöneristysnauha

Mitä monet aloittelevat pyöräilijät eivät todennäköisesti tiedä, on lämmöneristysnauha Sitä käytetään yleensä korkeiden lämpötilojen alueiden, erityisesti pakoputken, peittämiseen. Tämän tyyppisiä nauhoja alettiin käyttää joidenkin saavutettujen komponenttien suojaamiseksi erittäin korkeita lämpötiloja.

Pyörän mukauttaminen

Siksi ei ole yllättävää nähdä, että monet autoilijat päättävät laittaa ne moottoripyörilleen eri syistä: esim esteettinen elementti, suojaamaan mekaanikkoja tai kaikkia niitä.

Pakoputken ympäröiminen lämmönkestävällä teipillä ei tietenkään aina ole helppoa, koska se ei ole tavallinen teippi, kuten mainitsimme artikkelin alussa. Itse asiassa sinun on kiinnitettävä paljon huomiota leikkaamiseen ja käsittelyyn niin, että ei jää kun se on jumissa. Muuten se voi irrota pian kiinnityksen jälkeen.

Lämmöneristysnauhan tyypit

Kun olet päättänyt peittää pakoputken sähköteipillä, sinun on valittava haluamasi tai käytettävä tyyppi. Markkinoilla on useita malleja, ja valinta riippuu käyttäjien haluttavista komplikaatioista, budjetista ja kunkin komponentin laatu.

  • Tarttumattomat lämmöneristysnauhat. Ne ovat luultavasti yleisimpiä, koska niitä voidaan käyttää erittäin helposti. Onko näin kiinnitetty laipoilla (mikä tekee niistä muokattavampia peittämään pakokaasun jokaisen osan) ja pakoputken suojaamisen ja korkean lämpötilan ylläpitämisen lisäksi ne pystyvät vähentämään melua. Ne, joissa ei ole myrkyllisiä aineita, kuten asbestia. Kuitenkin kaikenlaisten nauhojen sijoittamiseksi on parasta tehdä se käsineillä.
  • Lasikuitueristysnauhat. Koska se on liima, se ei vaadi minkäänlaista laippaa. Sitä markkinoidaan yleensä metallisella värillä, joten se on hyvä vaihtoehto moottoripyörille, joissa metallielementit erottuvat. Lisäksi se on helppo löytää kaikenlaisia ​​paksuuksia, joten se sopii lähes kaikille moottoripyörille.

Viimeisenä huomautuksena lämmöneristysnauha ei yleensä aiheuta ongelmia suoritettaessa Ajoneuvojen tekninen tarkastus (ITV), koska jos se on hyvin sijoitettu, se ei muuta ajoneuvoa millään tavalla. Yleensä tarkistuksen suorittavat mekaanikot rajoittuvat tarkistamaan, että kaikki on oikein.

Oliko tästä viestistä apua?