Saltar al contenido

Mitsubishi ASX

12 de agosto de 2021
Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX on C -segmentin kompakti crossover, jota japanilainen Mitsubishi on valmistanut vuodesta 2010. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, ja sitä on päivitetty kolmannen kerran vuonna 2019.

Mitsubishin logo

Mitsubishi ASX: n ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko406 l
tehoa150 hv
kulutus6.7 – 7.3 l / 100 km
hinta 18 300 euroa
arviointi

The Mitsubishi ASX se on a crossover kompakti, segmentti C, jota on valmistanut japanilainen Mitsubishi -brändi vuodesta 2010. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita markkinoidaan, ja ne on päivitetty kolmannen kerran vuonna 2019. Tälle Mitsubishi ASX 2020: lle on ominaista yksi luokkansa pienimmistä C-maastoautoista, 4×4: n kaltaisesta muotoilustaan-vaikkakin selkeästi urbaanista lähestymistavasta-ja ennen kaikkea erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Mitsubishi ASX on valmistettu Suomessa Kurashikin tehdas (Japani).

Kompakteista katumaastureista, jotka haluavat kilpailla Mitsubishi ASX: n kanssa, löydämme muita jakosuodattimet luokastaan, joista Kia Sportage, Nissan Qashqai ja SsangYong Korando erottuvat toisistaan, vaikka niiden koot huomioon ottaen huomattavan kokoiset kaupunkimaasturit, kuten Peugeot 2008 tai Volkswagen T-Roc, voisivat kilpailla sitä vastaan .

2019 Mitsubishi Asx 4

Mitsubishi ASX: n ulkoasu

The Mitsubishi ASX se on a crossover joka sijaitsee kompaktin segmentin alaosassa mittojen mukaan sen kanssa Pituus 4,37 metriä, hyvin samanlainen kuin Nissan Qashqai (4,39 metriä), mutta paljon kauempana Kia Sportagesta (4,49 metriä). Sen ulkoasulle on ominaista suorat ja lihaksikkaat linjat, kanssa edestä tyylikoodin mukaan «Dynaaminen suoja» Japanilaiset, joissa grilli on ehdoton päähenkilö, mukana terävä Full-LED-optiikka sekä sumuvalot ja suuntavalot, jotka ovat erillään päävalosta ja jotka käyttävät samaa tekniikkaa.

Mitsubishi ASXin takana on jälleen LED -optiikka ja vahvat muotoilulinjat, jotka kaikki antavat sille lihaksikkaamman ja dynaamisemman ilmeen, osittain myös kaikkien näiden elementtien vaakasuuntaisuuden vuoksi. Samoin käyttö elementit hopeanvärisiä koko rungon, kuten etusäleikön, sumuvalojen ja suuntavalojen kehysten sekä molempien puskureiden alaosaa pitkin, asettamalla vastapisteeksi musta muovi pyöränkuoressa ja sivukynnyksissä.

2019 Mitsubishi Asx 17

Mitsubishi ASX moottorivalikoima

Vuoden 2020 Mitsubishi ASX on vain saatavana yhdellä bensiinimoottorillaerityisesti lohkolla 2 litraa ilmakehää joka tuottaa suurimman tehon 150 hv Y 195 Nm vääntömomentista kiinnittäen huomiota siihen, että se on neliömäinen moottori (sama isku kuin halkaisija).

Mitsubishi ASX voidaan valita 5-vaihteinen manuaalivaihteisto tai kanssa jatkuvan variaattorin automaattinen vaihto, molemmat etuvetoisia. Versio neliveto on saatavana vain automaattivaihteistolla ja siinä on 4WD -lukitustila, jossa se lukitsee keskieron.

2020 Mitsubishi Asx Test 9

Mitsubishi ASX sisustus

The Mitsubishi ASX: n sisustus on erittäin raittiita ja järjestetty, mikä kuvastaa kymmenen vuotta, kun se on ollut markkinoilla erilaisuudesta huolimatta uudelleenmuotoilut kärsii, ja se erottuu hyvistä säätöistään enemmän kuin pehmeiden muovien käytöstä. Kojelaudassa, 8 tuuman kosketusnäyttöinen multimediajärjestelmä Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteyksillä, lasketaan yleensä a hyvä varustetaso viidessä viimeistelyssä: Challange, Spirit, Motion, Kaiteki ja Kaiteki +. Vaikka hän on veteraani, hänellä on kuitenkin ajovälineet ja turvajärjestelmät kuten vakionopeudensäädin, jossa on rajoitintoiminto, itsenäinen hätäjarrutus jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistanpoistohälytys, sokean kulman varoitus, mäkilähtöavustin tai peruutuskamera.

Sisämittojen mukaan, Mitsubishi ASX on matkustamossaan suhteellisen tilava, ja sen akseliväli on 2670 mm, samanlainen kuin sen kilpailijat, joilla on suurempi ulkopituus, mutta pienempi tavaratila, jonka kuutiot ovat 406 litraa, ei kovin kaukana joistakin ehdotuksista, kuten Nissan Qashqai (430 litraa), mutta kaukana muista, kuten Kia Sportage (503 litraa). ). Kuitenkin ollakseen auto, jolla on selkeä perhekutsu, sen takaistuimista puuttuu yksityiskohtia, kuten ilmastimet, pistorasiat tai säilytystilat takaovissa, eikä se ole liian leveä.

2019 Mitsubishi Asx 1 Sisustus

Mitsubishi ASX: n dynamiikka

Diariomotorissa meillä oli mahdollisuus testata Mitsubishi ASX, erityisesti 4×4 -versio, jossa automaattivaihteisto jatkuvalla variaattorilla, on tiivistettynä auto, joka vierittää hiljaa. Siten sillä on a melko pehmeä jousitusasetus Tämä aiheuttaa tietyn kehon rullaamisen käyrässä, mutta suuria kuoppia suodatettaessa se näyttää melko kuivalta.

Toisaalta sen mekaniikassa on joitain melko kohtuulliset edut koska ahdistusta ei ole ja automaattivaihteisto ei ole kovin tehokas, se on tietyissä olosuhteissa hieman meluisa, osittain parempi eristys. Positiivisena seikkana, sen suunta välittää sen, mitä pyörissä tapahtuu, vaikka se ei myöskään ole kovin tarkka ohjeessaan.

2020 Mitsubishi Asx Test 7

Mitsubishi ASX -video

1628730807 905 Mitsubishi ASX

Oliko tästä viestistä apua?