Saltar al contenido

Mitsubishi i-Miev

12 de agosto de 2021
Mitsubishi i Miev

Mitsubishi i-Miev on ensimmäisen sukupolven sähköauto, jota myydään edelleen ilman suurta toivoa joutua yksittäisten käsiin ja jonka ainoana tavoitteena on myydä autojakajille ja vastaaville asiakkaille huomattavia alennuksia. I-Miev kuuluu siihen ensimmäiseen sähköautojen erään, jossa kustannussäästöt olivat äärimmäiset kaikissa sen osissa, alustasta viimeistelyyn ja sisustusmateriaaleihin, jotka ovat tyypillisempiä leluautolle kuin autolle. aikuiset, kaikki voivat kompensoida akkujen kulut. I-Mieviin pääsy on kuin sähkölelulla ratsastamista kaikin tavoin.

Mitsubishin logo

Mitsubishi i-Mievin ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet
aukioita4
runko166 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 30 500 €
arviointi

The Mitsubishi i-Miev se on ensimmäisen sukupolven sähköauto jota myydään edelleen ilman suurta toivoa joutua yksittäisten käsiin ja jonka ainoana tavoitteena on myydä autojakajille ja vastaaville asiakkaille huomattavia alennuksia.

Mitsubishi I Miev 00004

I-Miev kuuluu ensimmäiseen sähköautojen erään, jossa kustannussäästöt olivat äärimmäisiä kaikissa osissaanAlustasta viimeistelyyn ja sisustusmateriaaleihin, jotka ovat tyypillisempiä leluautoille kuin aikuisten autoille, kaikki voivat kompensoida akkujen kulut. I-Mieviin pääsy on kuin sähkölelulla ratsastamista kaikin tavoin. Ovien, sisätilojen hallintalaitteiden, istuinten ja koko kojelaudan ääni ja tuntuma … ovat halvan muovisen tunteen Kolmen kuninkaan aamulla.

I-Mieviin pääsy on kuin sähkölelulla ratsastamista kaikin tavoin

Suorituskyvyn suhteen i-Miev saavuttaa suurella vaivalla 130 km / h Kiitos sinun 67 hv suurin teho, mutta se tekee niin vain muutaman minuutin ennen kuin loppuu heikko 16 kWh akku. Homologinen 160 km itsenäisyyttä NEDC, joka todellisessa maailmassa vastaa noin 100-120 km ilman erityisvaatimuksia ja voi olla paljon pienempi, jos lähdemme tien päälle ja yritämme ylläpitää normaaleja nopeuksia.

Mitsubishi I Miev 00011

I-Miev on 4 -paikkainen tiukka, erittäin kapea ja pieni runko istuimien takana. Sen tärkeimpiä hyveitä ovat juuri sen käytettävyys kaupungissa, ajamisen hiljaisuus ja äärimmäisen helppo ajettavuus ja ohjattavuus. Se voisi toimia hyvin toisena autona kaupunkikierroksilla ja lasten lyhyillä matkoilla, mutta vähän muuta.

Mitsubishi I Miev 00010

Maailmassa, jossa uuden sukupolven sähköautot ylittävät 250 km: n todellisen itsenäisyyden, tämä pieni muovilelu on tuomittu villiin alennuksiin olla osa yrityslaivastoja tai toimia sisäisenä kuljetusvälineenä suurissa tiloissa. Jopa auton yhteiskäytössä sen pienestä itsenäisyydestä voi luultavasti tulla käytännön ongelma.

Oliko tästä viestistä apua?