Saltar al contenido

Moottoripyörän näytön puhdistaminen

29 de julio de 2021
0904

Jotta näyttö toimisi tehokkaasti, on säilytettävä sen alkuperäiset ominaisuudet, mikä ei aina tapahdu huonon huollon vuoksi.

On tärkeää osata puhdistaa se naarmuuntumisen estämiseksi, koska näiden naarmujen ensimmäinen vaikutus on näkökyvyn heikkeneminen heti auringon tullessa (sen aiheuttamien ilmeisten esteettisten vaurioiden lisäksi).

Yhden on vältä tarrojen asettamista niin paljon kuin mahdollista niin herkällä osalla, koska liima, jonka ne kuljettavat kosketuspinnallaan, hajottaa muovin, josta seula on valmistettu, ja jättää sen mattapintaiseksi ilman mahdollisuutta kiinnittyä. Samasta syystä, Bensiini, alkoholi, rasvanpoistoaineet tai kaikki liian aggressiiviset pesuaineet on hävitettävä puhdistusaineina joka päättyy samaan peruuttamattomaan tilanteeseen.

Paras tapa puhdistaa näyttö on neutraali käsisaippua, vesi, kämmen ja hyvä annos kärsivällisyyttä. Älä koskaan raaputa mitään, älä edes kynsilläsi, koska päätät merkitä näytön. Päinvastoin, sinun pitäisi vaahdottaa runsaasti ja siirtää kämmenesi löysästi ja niin monta kertaa kuin on tarpeen lian liuottamiseksi, joka tällä tavalla poistuu jättämättä jälkiä.

Varo lintujen ulosteita, jotka, jos annat niiden pysyä tuulilasissa pitkään, voivat merkitä sen ikuisesti, koska ne sisältävät erittäin aggressiivisia happoja.

Likainen, naarmuuntunut tai lähes läpinäkymätön näyttö liuottimien tai liimojen vuoksi on vaara ja vastoin sen ydintä, eli läpinäkyvyyttä.

Oliko tästä viestistä apua?