Saltar al contenido

Moottoripyörän pesemiseksi on tärkeää, mitä on tehty ennen

13 de agosto de 2021
Moottoripyoran pesemiseksi on tarkeaa mita on tehty ennen

On aikoja, jolloin annamme moottoripyörämme liikaa likaantua. Olemme saattaneet jättää sen ilman valvontaa pitkään, kevät on saattanut saapua hyönteisten hyökkäyksellä tai olemme kulkeneet kostean ja likaisen paikan läpi, joka on aiheuttanut vikoja, pölyn, rasvan ja muun lian tarttumista näyttöön , moottoripyörän kori ja mekaaniset osat. Niissä tilanteissa se on pinnat on esikäsitelty jotta vesi ja saippua voivat toimia mukavasti.

Markkinoilla on erilaisia ​​puhdistusaineita, jotka pehmentävät ja alkavat liuottaa kaikkia näitä aineita. Olemme käyttäneet «Total Cleaner» WD-40 «Specialist Moto» -sarjasta. Prosessi on yksinkertainen, kun moottoripyörä on huuhdeltu vedellä, levitä tuote koko pinnalle ja odota muutama minuutti. Jos huomaat, että siellä on todella upotettuja aineita tai vikoja, voit helpottaa toimintaa hieromalla hieman pehmeällä harjalla tai paperilla. Ulkopuolisilla alueilla ja korissa se on yleensä helppoa, mutta moottorin, öljynjäähdyttimen tai piilotettujen osien nurkissa meidän on luotettava siihen.

Kun aika on kulunut, on aika selventää. Useimmilla huoltoasemilla niillä on jo alueita, joissa on paineistettua vettä, ja hyvä sovellus saavutetaan välittömiä tuloksiaja varsinkin jos käytetään kuumaa vettä. Puhdistuksen helpottamisen lisäksi on otettava huomioon, että «Total Cleaner» WD-40 «Specialist Moto» -sarjasta se ei hyökkää mihinkään moottoripyörän pintaan.

1628896658 287 Moottoripyoran pesemiseksi on tarkeaa mita on tehty ennen

Jälkeenpäin meidän on vain kuivattava paineilmalla, jos meillä on sitä, ja sitten paperilla, joka poistaa pisaroiden mahdolliset tahrat, erityisesti alueilla, joilla on kalkkipitoisia vesiä, ja kestävimmistä tahroista. jättää moottoripyöräsi puhtaana ja kiiltävänä.

1628896658 194 Moottoripyoran pesemiseksi on tarkeaa mita on tehty ennen

Matkusta Niagaran putouksille WD-40: llä

WD-40 on jo esittänyt vuoden 2017 painoksen Myyttiset reitit uuden määränpään kanssa: Niagaran putoukset. Se on kahden hengen matka, jonka arvo on 7000 euroa, ja se koostuu moottoripyörällä tai autolla kahdelle henkilölle matkalta rannikolta rannikolle Kanadan läpi. Osallistuaksesi sinun on vain rekisteröidyttävä ilmaiseksi WD-40: n käyttöön ottamalle sivulle 1. maaliskuuta ja 31. joulukuuta välisenä aikana ja voit päästä sisään vähintään kerran päivässä kyseisenä ajanjaksona, joten mitä useammin käytät sivua, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on voittaa.

Oliko tästä viestistä apua?