Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motorsin sähköhyökkäys toteutuu kovaa vauhtia. Chevrolet tai GMC Hummer antavat sinulle suuren tyytyväisyyden, mutta ne eivät ole ainoita sähköistettyjä bannereitasi. Toisaalta on Buick, joka Kiinan markkinoilla ilahduttaa tämän tyyppistä premium-mallia etsiviä. Viimeisellä sijalla ovat pojat Cadillac että Lyriqillä he ovat aloittaneet polun, joka on jopa saavuttanut Cadillac Escalade IQ…

Jos et tiennyt, sähköinen Cadillac Escalade IQ on tulossa. Varoitimme tästä jo jokin aika sitten, mutta vasta nyt Yankee premium -banneri on vahvistanut sen teaserilla. Se oli muutama päivä sitten, vaikka sen kuvassa oli vain kauppanimi, jota tämä malli käyttää takaluukussaan. Internetissä on kuitenkin kaikkea ja graafiset tekijät on panostettu työhön tämän luomiseksi pari renderöintiä tästä päivästä lähtien.

Cadillac Escalade IQ:n pitäisi olla tyylikkäämpi estetiikka kuin lämpö Escalade…

Kolesan Cadillac Escalade IQ etupuolen renderöinti

Kuinka hyvin tiedät Cadillac Escalade Se on Yankeen premium-valmistajan SUV-malliston lippulaiva. Se on ollut myynnissä yli kaksi vuosikymmentä ja näinä vuosina se on onnistunut valloittamaan isänmaallisimpien asiakkaiden sydämet. Mutta tämän uuden sähkösukupolven myötä avautuu uusi polku sen persoonallisuuden kannalta. Kyllä, koska kaikki saamamme tiedot osoittavat, että sähkötekniikkaa ei jaeta lämpötekniikan kanssa. Siksi vapaus luoda.

Kyllä, koska sähköinen SUV, kuten Escalade, joka tulee olemaan mammutti Se ei ole niin aerodynaaminen kuin sen pitäisi olla. Siksi sen estetiikka voi olla hieman erilainen, mikä vähentää etuosan ilmanvastusta ja vähentää siten kulutusta. Ja suunnittelija Nikita Chuiko tämän idean mielessä muotoilee nämä renderöinnit. Niissä näet a huomattava kehitys rintaman linjoissa yhdistää perinteisimmän Escaladen olemuksen sulavimman ja tyylitellyimmän Lyriqin olemuksen kanssa.