Saltar al contenido

Nissan huomautus

12 de agosto de 2021
Nissan huomautus

Nissan Note on pieni tila -auto, joka on suuren hyötyajoneuvon ja erittäin kompaktin farmarin välissä. Mikä on Nissan Note? 325 litran tavaratila, jota voidaan pidentää liikuttamalla pituussuunnassa tai taittamalla takaistuin osittain. Käytännössä 90 asteen kulmassa avautuvat takaovet ovat esteettömyys, jos meillä on lapsia tai jos haluamme asentaa lastenistuimen takapenkille. Nissan Notein tärkein kilpailija kaikkien markkinoilla olevien hyötyajoneuvojen lisäksi, jotka eivät olisi niin leveitä ja monipuolisia, olisi Honda Jazz, japanilainen vaihtoehto, jolla on sama kokoonpano, vaikka Nissan Note voi sisältää mielenkiintoisia ajotukitekniikoita tyypillinen ylivoimaisille alueille, kuten 360 asteen näkökamera, joka on erittäin hyödyllinen työkalu pysäköintiin ja auton mittojen hallintaan keskinäytöstä. Nissan Note -sarja ja moottorit Nissan Note -moottorivalikoima koostuu kahdesta Nissan-Renault-ryhmän tunnetusta moottorista. Bensiinissä on kolmisylinterinen lohko ja tilavuus 1,2 litraa.

Nissan -logo

Nissan Note -ominaisuudet

päällirakenteetPieni tila -auto
ovet
aukioita5
runko325 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 10 650 €
arviointi

The Nissan huomautus se on vähän tila -auto Joka sijaitsee suuren hyötyajoneuvon ja erittäin kompaktin farmarin välillä.

Miten Nissan Note on

Sen ulkomitat tekevät siitä ajoneuvon täydellinen liikkumiseen ja pysäköintiin kaupungissa, kun taas sen rungon muoto maksimoi sisätila ja se on ominaisuus tilavalle ja mukavalle autolle koko perheelle 325 litran tavaratila jota voidaan laajentaa siirtämällä pituussuunnassa tai taittamalla takaistuin osittain. The takaovet avautuvat käytännössä 90 asteen kulmassa Ne lisäävät saavutettavuutta, jos meillä on lapsia tai jos haluamme asentaa lastenistuimen takaistuimelle.

Nissan Notein tärkein kilpailija kaikkien markkinoilla olevien hyötyajoneuvojen lisäksi, jotka eivät olisi niin leveitä ja monipuolisia, olisi Honda Jazz, japanilainen vaihtoehto, jolla on sama kokoonpano, vaikka Nissan Note voi sisältää mielenkiintoisia ajotukitekniikoita tyypillistä korkeammille alueille, kuten 360 asteen näkökamera, erittäin hyödyllinen työkalu pysäköidäksesi ja hallitaksesi auton mittoja keskinäytöstä.

Nissan-NOTE-107

Nissan Note -sarja ja moottorit

The Nissan Note -moottorivalikoima Se koostuu kahdesta tunnetusta Nissan-Renault-konsernin moottorista.
Sisään bensiini siellä on lohko kolme sylinteriä ja 1,2 litraa kapasiteettia. Tarjoukset 80 hv ja 110 NM, kiihtyy nollasta 100 km / h 13,7 sekunnissa. Sen keskikulutus on 4,7 litraa / 100 km.

Alue diesel tunnettu on sävelletty 1,5 dCi 90 hv, erittäin luotettava ja erittäin tehokas moottori, joka ilahduttaa useimpia matkustajia alhaisen kulutuksensa ja hyvän vastineensa keskitason vuoksi.

Mitä tulee viimeistelyihin, valikoima on erittäin laaja, nimillä Tekna Sport, Naru Edition ja Acenta. Mahdollisuudet ja yhdistelmät ovat hyvin erilaisia, vaikka suhteellisen veteraani malli Tarjous on alle vähän aikaa sitten, mikä vähentää viimeistelyjä ja moottoreita.

nissan-NOTE-kansi-2

Nissan Note ratissa: kohokohdat

Huomautus on hiljainen ja taloudellinen apuohjelma, sekä hinnassa että kunnossapidossa. Mikään sen moottoreista ei saavuta 100 hevosvoimaa, mikä osoittaa meille, että se on suunniteltu kaupunkikäyttöön tai erittäin hiljaiseen tahtiin. Ajotuntumaa odotetaan tällaisissa ajoneuvoissa, joissa on aliohjautuvuus ja jousitukset, jotka tähtäävät matkustajien mukavuuteen.

Ottaen huomioon hintaluokan, jossa se liikkuu, hieman yli 10 000 euroa, Sitä voidaan pitää hyvin varustettuna ja viimeisteltynä autona, mutta loogisesti se on kaukana markkinoilla olevien kompaktiautojen (Volkswagen Golf ja kilpailijat) tarjoamien viimeistelylaatujen kanssa, joiden kanssa se ei aio kilpailla milloin tahansa huolimatta se, että sen sisätiloissa asuminen voi olla samanlaista.

Muistilappu erottuu tila- ja sisustusmahdollisuuksistaan, luultavasti yksi autoista, joissa on enemmän sisätilaa sijoitettua euroa kohti. On myös syytä huomata laajat laitteet, jotka voidaan sisällyttää, vaikka ne ovat hieman lyhyitä moottoreissa, korostaa vain 1,5 dCi sen lähes uskomattoman kulutuksen vuoksi.

Nissan-NOTE-101

Oliko tästä viestistä apua?