Saltar al contenido

Nissan LEAF

12 de agosto de 2021
Nissan LEAF

Nissan LEAF on kompakti, täysin sähköinen 5-paikkainen. Nissan esitteli sen alun perin vuonna 2009 keinonaan popularisoida sähköajoneuvoa.

Nissan -logo

Nissan LEAFin ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko435 l
tehoa150-217 hv
kulutus l / 100 km
hinta 20000 €
arviointi

The Nissan LEAF se on kompakti 5-paikkainen täysin sähköinen. Nissan esitteli sen alun perin vuonna 2009 keinonaan popularisoida sähköajoneuvoa. Vuonna 2017 se kunnostettiin kokonaan uudella 2018 Nissan LEAFilla, joka oli paljon houkuttelevampi ja aggressiivisempi. Sen selkeämmät linjat ovat nyt sopusoinnussa laadukkaamman sisätilan kanssa, jossa on huomattavasti suurempi tekninen kuormitus. LED-ajovalot, aerodynaamiset pyörät, kaksivärinen viimeistely, ProPilot-puoliautomaattinen ajojärjestelmä … LEAF pyrkii johtamaan segmenttinsä.

Jos aiot ostaa Nissan LEAFin kaltaisen sähköauton, älä missaa sähköautojen osto -oppaamme, jossa on kaikki markkinoilla olevat vaihtoehdot.

Nissan-lehti-108

Nissan LEAFin ulkoasu

The Nissan LEAFin ulkonäkö on persoonallinen ja täysin erehtymätön, aggressiivinen ja urheilullinen etu- ja takaosa, joka heijastaa Nissan Micran uuden sukupolven suunnittelutrendejä, paljon selkeämmät linjat ja yhä suositumpi «kelluva katto». Edellisen sukupolven osalta ensimmäinen, LEAF on pehmentänyt muotojaan tarjotakseen perinteisemmän muotoilun, enemmän kompaktia autoa.

Nissan LEAF tulee epäilemättä jäämään autohistoriaan nykyaikaisen sähköisen liikkuvuuden todellisena edelläkävijänä. Tämä ensisijainen asema voisi tehdä siitä modernin klassikon, mitä se edustaa autojen historiassa.

Nissan yhdistää uraauurtavan sähköinnovaation ja ProPILOT -tekniikan

Nissan LEAF -voimansiirto

Nissan LEAFissa on kaksi moottori- ja akuvaihtoehtoa.

Perusvaihtoehto on sähkömoottori, joka kehittyy 150 hv tehoa ja 320 Nm vääntöä. Tehon lisäksi on otettava huomioon, että sähkömoottorin vaste on paljon hetkessä ja voimakkaammin paikallaan kuin vastaava lämpömoottori, joten suorituskyvyn tunne jopa noin 80 km / h on todella voimakas. Siitä lähtien on totta, että absoluuttinen teho ei ole paljon, ja 120 km / h: sta lähtien se ei ainoastaan ​​menetä tehoa, vaan se kuluttaa akun silmänräpäyksessä. Huippunopeus on 144 km / h.

Tämä ensikäyttömoottori liittyy a 40 kWh litiumionisäiliö, riittää nousemaan 270 km, WLTP -hyväksynnän mukaan, joka voi olla pidempi, kun käyttö on enimmäkseen kaupunkia.

Nissan Leaf 3zero valkoinen ulkopinta 06

Nissan Leafin valikoiman huippu on toinen 218 hv moottori ja 340 Nm: n suurin vääntömomentti, joka liittyy akkuun 60 kWh jolla pääset 385 km itsenäisyyttä, joka on hyväksytty yhdistetyssä syklissä WLTP -määräysten mukaisesti, taas riippuen tekijöistä, kuten liikenopeudesta tai reiteillä ylitettävistä rinteistä. Kaupungin itsehallinto on melko ylivoimainen, mutta tämä sekoitettu kierros sisältää teitä ja nopeita osia, joissa akku kuluu paljon nopeammin.

Nissan LEAF sisustus

LEAFin sisustus on hyvä sekoitus modernisuutta ja perinteitä, koska se säilyttää perinteisen hytin perusrakenteen sekoitettuna elementteihin, kuten digitaaliseen instrumentointiin. Siellä, missä sillä ei ole kilpailijaa, on hiljaisuus, joka koetaan sitä ajettaessa, kokemus, joka tarjoaa mukavuutta, jota on mahdotonta voittaa sen vaihtoehtoilla lämpömoottorilla. Sisätiloissa asumisen kannalta LEAF tarjoaa hyviä vaihtoehtoja, ja myös 450 litran tavaratila.

2018 Nissan Leaf -testi 28

Viimeistelyvalikoima käyttää tavallista tuotemerkin nimikkeistöä, jossa on viimeistely Acenta, N-Connecta ja Tekna. Lähtötason Acenta-malli on niin niukka kuin moderni auto voi olla, ja sen tavoitteena on tarjota LEAF mahdollisimman alhaiseen hintaan. Sieltä varusteet lisätään erittäin täydelliseen varustukseen 360 asteen näkökameralla, autonomisilla ajo- ja pysäköintijärjestelmillä, LED -ajovaloilla tai nahkaverhoiluilla.

Huippuluokan 60 kWh: n kantavuudella on erityinen viimeistely nimeltä E + 3. ZERO, joka sisältää suurimman mahdollisen varustuksen, johon kuuluu elementtejä, kuten erityinen BOSE -äänijärjestelmä, lämmitettävät etu- ja takaistuimet, 8 tuuman näyttö ja kaikki -Pro-PILOT-järjestelmään integroidut itsenäiset ajotarvikkeet.

2018 Nissan Leaf -testi 45

Ajamisen vaikutelmia

Olemme voineet analysoida perusteellisesti Nissan LEAFia kansainvälisessä esityksessään ja testata sen mahdollisuuksia sähköautona ensimmäisessä Nissan LEAF 2018 -mallissamme. Tämän testin aikana pystyimme näkemään yksityiskohtaisesti parannukset, joita otettiin käyttöön LEAFin toisessa sukupolvessa, mikä korostaa laitteiden ja laadun paranemista, vaikka on oikeudenmukaista selventää, että kohtaamme ensimmäisen LEAFin käyttämän alustan kehitys.

Ajoasioissa Nissan LEAF tarjoaa erittäin korkean ajomukavuudenMukavuus, joka johtuu pääasiassa hiljaisuudesta, jonka sen sähköauton asema tarjoaa. Tähän on lisätty tunne erittäin ketterä, koska sen sähkömoottori reagoi nopeasti ja voimakkaasti, vaikka on oikeudenmukaista korostaa, että kaupungin ulkopuolella LEAF näkee kokemuksen rangaistavana kulutuksella, joka nousee 100 km / h. E-poljinjärjestelmä on yksi LEAFin tyypillisimmistä elementeistä. Järjestelmä mahdollistaa auton ajamisen vain kaasupolkimella. Tämä on mahdollista hyödyntämällä täysi hyöty regeneroinnista välttääkseen perinteisten jarrujen käytön.

Nissan Leaf Electric Cars Norja 2

Oliko tästä viestistä apua?