Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Fordtietoisena siitä, että Tesla on laskenut Model Y -mallinsa hintoja vuonna 2023, on päättänyt tehdä samoin Mustang Mach-E, sen ensimmäinen 100 % sähkökäyttöinen SUV. Äskettäin tämä malli se on halventunut lähes 12 000 euroa, mikä tekee siitä yhden luokkansa parhaista vaihtoehdoista. Nykyään käytännössä kaikilla autonvalmistajilla tavallista on tuotteiden hintojen nousu niiden tyypistä riippumatta.

Nyt sen hankintahinta Espanjassa alkaa 53 072 € (pääsyversio yhdellä moottorilla ja «pienellä» akulla), hyötyy jälleen kerran MOVES 3 -suunnitelma. Markkinoilla tuskin on kilpailua, jolla on samanlainen laatu, suorituskyky, dynaaminen käyttäytyminen, tilavuus ja autonomia tällä rahamäärällä. Sen ylittävät vain joissakin asioissa ajoneuvot, kuten MG Marvel R tai edellä mainittu Tesla Model Y.

Ford Mustang Mach E valkoinen sisusta

Ford Mustang Mach-E:n perusominaisuudet yksi moottori sijaitsee taka-akselilla, joten se toimii takavetovoimalla. Tämä tuottaa enintään 269 ​​hv tehoa ja 430 Nm vääntömomenttia, jonka ansiosta se kiihtyy 0-100 km/h 6,9 sekunnissa. Sen huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 180 km/h, jotta akku ei tyhjene liian nopeasti. Tämän kapasiteetti on 76 brutto kWh, josta 68 on hyödyllisiä, ja avustukset a 440 km autonomia WLTP-syklin mukaan. Se on hyvä luku ottaen huomioon, että tämä auto painaa yli 2 tonnia.

Valtion tuella sähköautojen ostossa Mustang Mach-E RWD:n hypoteettinen lopullinen hinta olisi 46 072 €. Se ei edelleenkään ole esteetön auto suurimmalle osalle väestöstämme, mutta se on paljon edullisempi niille, jotka voivat valita sen, varsinkin jos he rahoittavat sen. Tämä maastoauto, jossa Pituus 4,71 metriä ja viisi mukavaa istuinta on muut versiot, joissa on enemmän ominaisuuksia ja joiden PVP:tä on myös alennettuvaikkakin paljon pienemmässä määrin.

Lähde – Ford