Saltar al contenido

Opel Insignia

13 de agosto de 2021
Opel Insignia

Opel Insignia on yleisluokan sedan D -sedan, jonka Opel on valmistanut vuodesta 2008. Tällä hetkellä toisen sukupolven tuotteita markkinoidaan ja esiteltiin vuonna 2017. Opel Insignia on tuotemerkin viittaus teknologian ja muiden näkökohtien, kuten sen moottorien varaus.

Opelin logo

Opel Insignian ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet5
aukioita5
runko490 l
tehoa122-200 hv
kulutus4 – 6.2 l / 100 km
hinta 24 892 €
arviointi

The Opel Insignia on yleissalonki Opelin valmistama segmentti D, vuodesta 2008. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2017. Opel Insignia Se on tuotemerkin vertailukohta teknologian ja muiden näkökohtien, kuten moottorien, suhteen. Se on kaikkein täydellisin malli tekniikoiden, kuten ajotukien ja turvajärjestelmien kannalta. Opel Insignia valmistetaan tehtaalla Rüsselsheim, sisään Saksa.

Kilpailijoiden osalta meidän on sanottava, että Opel Insignia on tilava sedan ja valmis kestämään sellaisia ​​tuotteita kuin Ford Mondeo, Kia Stinger, Peugeot 508, Renault Talisman, Skoda Superb tai Volkswagen Passat.

Opel Insignian muotoilu

Evoluution Opel Insignia Hän on kulkenut kahta polkua, etsiessään komeampaa asentoa ja parantamalla käytännön ominaisuuksiaan. Jotta tämä Insignia on hieman pidempi, vaikka tämä kasvu on johtanut ennen kaikkea akselivälin eli akselivälin kasvuun 92 millimetrillä. Parannus, joka keskittyy juuri sen tekemiseen tilavammaksi.

2020 Opel Insignia 3

Tämän kehityksen myötä pidemmästä, leveämmästä ja alemmasta Insigniasta havaitsemme, että myös sen etuylitys on lyhentynyt.

Sen estetiikka on myös parantunut merkittävästi uuden säleikön myötä, joka on anteliaampi ja erottuvampi uusimpien Opel -tuotteiden joukkoon. Löydämme myös muita tärkeitä yksityiskohtia, kuten veistoksellisemman takaosan, jossa kattoviiva jatkuu edelleen pienellä pudotuksella kohti takaikkunaa. Ja yksityiskohtia, joita ei pidä sivuuttaa, kuten sen LED -ajovalot ja takavalot.

Opel Insignia -moottorit

The dieselmoottoreita Opel Insignia -sarjasta Ne alkavat 1,6 CDTI: stä 110 CV: stä ja 136 CV: stä 2,0 CDTI: n 170 CV: hen.

opel-insignia-grand-sport-038

The Opel Insignia -bensiinimoottorit Ne alkavat 1,5 hv: n 140 hv: n ja 165 hv: n nopeudella ja nousevat 240 hv: n GSI: n 2,0 Turboon.

Tähän mennessä saatavilla olevia lähetyksiä on kolmenimittäin: 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ja kaksi automaattivaihteistoa momentinmuuntimen kautta 6 ja 8-suhteilla. Perinteisen etuakselin käytön lisäksi Opel Insignia on saatavana myös älykkäällä Twinster-nelivetojärjestelmällä.

Opel Insignian sisätilat

Opel Insignian ohjaamo on tilava ja myös hyvin rakennettu. Sen muotoilu ei ole segmentin innovatiivisin, mutta Opel on käyttänyt laadukkaita materiaaleja ja saavuttanut miellyttävän sisustuksen sekä visuaalisesti että kosketuksella.

Uuden sukupolven infotainment -järjestelmät esiteltiin Insigniassa.

Mitä tulee teknologiseen osaamiseen, uudella Opel Insignia Grand Sportilla – ja sen veljellä Insignia Sports Tourerilla – on viihdejärjestelmä huippuluokan kosketusnäyttö, joka integroituu saumattomasti kojelautaan. Tällä järjestelmällä on Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteensopivuus. Se tarjoaa myös Wifi -tukiaseman.

Toinen Opel Insignian käyttämä järjestelmä on HUD -näyttö, joka heijastaa tietoja tuulilasiin ja sisältää tietoja, kuten nopeusmittarin, liikennemerkit ja navigointiohjeet.

Uusi Opel Insignia se on täynnä tekniikkaa, etenkin kun on kyse ajovälineistä ja turvajärjestelmistä. Tekniikka, kuten edellä mainittu HUD -heijastusnäyttö tuulilasissa, 360 asteen kamera, kaistanpitoavustaja, tahaton kaistahälytys, ristiliikennehälytys, mukautuva vakionopeudensäädin ja automaattinen hätäjarrutus ja paljon muuta.

2020 Opel Insignia Gsi

Opel Insignia on varustettu uusimmalla tekniikalla mukautuvat LED -ajovalot. Opel on halunnut mennä pidemmälle Opel Astran käyttämän LED -järjestelmän ja vanhojen mukautuvien ksenonien suhteen, jotka ensimmäinen Insignia esitteli, ja valitsee LED -matriiseihin perustuvan ajovalojärjestelmän. Uuden sukupolven IntelliLux LED Opelin mukaan siinä on LED -valoja, jotka valaisevat tarkasti koko tien häikäisemättä muita ajoneuvoja ja saavuttavat jopa 400 metrin kantaman.

Opel Insignian dynamiikka

Opel on ratkaissut yhden tuotteistaan ​​aiheutuvista suurista ongelmista: se on merkittävästi raskaampi kuin kilpailijoidensa ajoneuvot. Uusi Opel Insignia Grand Sport on 175 kiloa kevyempi kuin ensimmäisen sukupolven Insignia, joka säästää merkittävästi painoa ja jota epäilemättä arvostetaan ketteryydellä, dynamiikalla, moottorin suorituskyvyllä ja tehokkuudella.

2020 Opel Insignia 4

Tämän saavuttamiseksi Opel Insignia Grand Sport on siirtynyt uuteen kevyempään alustaan, jossa käytetään laajemmin lujia teräksiä ja alumiinia. Pelkästään sen runko on jo 60 kiloa kevyempi. Tämä tekee Opel Insignia käyttäytyy paljon luonnollisemmin kaarreajoilla, säilyttäen kuitenkin moitteettoman tasapainon, josta saksalaisen brändin salonki on aina nauttinut.

Opel Insignia Sports Tourer: tilavin ja käytännöllisin perheille

Alueen sisällä Opel Insignia, löydämme sedan-tyyppisen Insignia Grand Sportin lisäksi Opel Insignia Sports Tourer, kätevä ja käytännöllinen farmari-tyyppinen runko. Tässä korissa on tekniikka, moottorit ja muotoilu, joka on hyvin samanlainen kuin Grand Sportissa jo nähty. Sen suurena etuna on tilavampi hytti ja tavaratila, jossa on enemmän kapasiteettia ja helppo pääsy käytännön ratkaisuja rahdin järjestämiseen.

opel-insignia-sports-tourer-008

Sports Tourer on hieman pidempi kuin Grand Sport, ja sen tavaratilan kantavuus on suurempi, joka on käytännöllisempi päivittäiseen käyttöön, varsinkin jos on tarpeen ladata ja purkaa paketteja tietyin väliajoin.

Opel Insignia GSI: urheiluversio, diesel ja bensiini

2020 Opel Insignia Gsi Sports Tourer

Opel Insigniassa on myös urheilullinen versio, joka on kastettu nimellä Opel Insignia GSI.

Urheilullisen tuningin ja aggressiivisemman suunnittelun lisäksi Opel Insignia GSI on saatavana kahdella nelisylinterisellä turbomoottorilla ja nelivetoisella 2.0 Turbo -bensiini ja 260 hv, Y 2.0 twin-turbo-diesel, jonka teho on 210 hv.

2020 Opel Insignia Gsi

Siinä on myös urheilullisempi sisustus, jossa pääistuimet ovat etuistuimet: kaksi upeat nojatuolit, joissa on kaikenlaisia ​​määräyksiä ja puolisuojattu rakenne joka ilahduttaa käyttäjiä, jotka haluavat enemmän urheilullisuutta päivittäisissä työmatkoissaan luopumatta suuren sedanin mukavuudesta.

Oliko tästä viestistä apua?