Saltar al contenido

Peugeot e-2008, ihanteellinen ensimmäiseksi sähköautoksi

25 de enero de 2022
Peugeot e 2008 ihanteellinen ensimmaiseksi sahkoautoksi

Oletko miettinyt sitä jonkin aikaa? hyppy sähköistykseen, mutta et ole vakuuttunut. Älä huoli, se on normaalia. Tällä hetkellä monet autonvalmistajat laajentavat sähkömallistoaan, minkä vuoksi päätös on niin monimutkainen. Auttaaksemme sinua päätöksenteossa, kerromme sinulle mallista, joka on ihanteellinen ensimmäinen sähköauto. Se on noin peugeot e-2008.

Peugeot e-2008 on a B SUV, jota kutsutaan myös kompaktiksi katumaasturiksi ja jonka valmistaa ranskalainen Stellantis-konserniin kuuluva tuotemerkki. Sen polttomoottoriversio tuli markkinoille vuonna 2013 ja tällä hetkellä markkinoidaan sen toista sukupolvea, joka laskeutui vuonna 2019.

Tämä viehättävä SUV, joka sopii ensimmäiseksi sähköautoksi, perustuu peugeot 208, vaikka sen vahvuuksia ovat sen houkutteleva muotoilu ja tekninen arsenaali. Lisäksi sitä valmistetaan leijonabrändin Vigon tehtaalla. On huomattava, että sen suorimpien kilpailijoiden joukossa on volkswagen t-cross, Istuin Arona, Vauxhall Crossland ja jopa Renault Capture.

Peugeot e-2008, onko se ihanteellinen sähköauto ottamaan harppauksen sähköistämiseen?

Ensimmäisessä sähköautossa täytyy olla jotain erityistä hyvän lisäksi autonomia ja ajodynamiikkaa. Tästä syystä olemme ajatelleet, että Peugeot e-2008 on ihanteellinen malli vaihtaa sähköön. The Leijonamerkin kompakti SUV siitä tuli toiseksi myydyin malli joulukuussa 2021 ja neljänneksi myydyin koko vuonna 2021, ennen kuin mallit, kuten Seat Leon, Volkswagen T Roc tai Toyota Corolla.

Peugeot e-2008 on yksi niistä Markkinoiden houkuttelevin SUV vankuutensa ja urheilullisuutensa ansiosta. Sen tunnusomainen etuosa erottuu, jossa sen uusittu säleikkö ja sen optiset ryhmät täys-LED-tekniikkaa jotka simuloivat leijonan hampaat. Sen lihaksikas muotoilu sopii täydellisesti sen 4,3 metrin pituuteen. Toinen sen vahvuuksista on sen runko, jonka kapasiteetti on 405 litraa, ihanteellinen perheen kanssa matkustamiseen.

Ajoasennossa erottuu Peugeot ja Cockpit. Tämä digitaalinen mittaristo on sijoitettu ohjauspyörän yläpuolelle, juuri kuljettajan näkemyksen mukaisesti. On myös syytä huomata, että siinä on alennettu ohjauspyörä, joka mahdollistaa ohjaimien suorittamisen tarkemmin.

Ensimmäinen sähköauto, kuinka tehokas sen pitäisi olla?

Peugeot e-2008 on täydellinen ehdokas ensimmäiseksi sähköautoksi. Siinä on sähkömoottori, joka pystyy tarjoamaan tehon 136 hv Y 260 Nm. Lisäksi se on varustettu akulla 50 kWh jonka avulla voit kulkea 322 kilometriäyhdellä latauksella, homologointisyklin mukaan wltp. Voit käyttää latauspisteitä 100 kW teholla. Tämä tarkoittaa, että se voi palauttaa jopa 80 % kapasiteetistaan ​​30 minuutissa.

Kaikki nämä ainesosat tekevät Peugeot e-2008:sta ihanteellisen mallin ottamaan harppauksen sähköistämiseen. Se on erittäin käytännöllinen malli sekä kaupunkiajoon että ystävien ja/tai perheen kanssa matkustamiseen. Lähtöhintasi alkaa klo 36 850 €mutta jos haluat ajaa ensimmäistä sähköautoasi ilman komplikaatioita ja kuluttamatta paljon rahaa, voit katsoa käytettyjä sähköautoja. Mihin enää tarvitsee muuttaa sähköauto?

Oliko tästä viestistä apua?