Saltar al contenido

Pitäisikö sinun valita avoimet kypärät moottoripyörille?

30 de julio de 2021
Pitaisiko sinun valita avoimet kyparat moottoripyorille

Kypärän valinta on yksi moottoripyöräilijän henkilökohtaisimmista päätöksistä, koska se ei ole vain avainasemassa heidän turvallisuudessaan, mutta sen muotoilu kertoo paljon heidän persoonallisuudestaan ​​kahdella pyörällä. Ja ensimmäinen asia on valita avoimet kypärät moottoripyörille ja koko kasvot kypärät.

Vaikka on totta, että tämä valinta riippuu paljon asennettavasta konetyypistä ja matkustuspaikasta, se riippuu myös henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Avoimet kypärät moottoripyörille?

Ja onko se, että valitaan ei-integraaliset mallit, yleensä liittyy siihen liittyvään kysymykseen: pitäisikö se laittaa ennen yleisimpiä? Viimeksi mainitut ovat viime kädessä sopivimpia, kun otetaan huomioon vain turvallisuuskysymys. Ei turhaan, koko kasvot kypärät niiden on aina oltava ensimmäinen valinta moottoripyörällä ajaessa.

Avoimien tai suihkukypärien edut

Tämä ei tarkoita sitä, että avoimet kypärät eivät ole vähiten turvallisia tai hyödyllisiä. Itse asiassa sen käytöstä on mahdollista löytää etuja.

  • On sanomattakin selvää, että kaikista tärkein on mukavuutta, koska ne ovat yleensä kevyempiä ja myös korkeissa lämpötiloissa paljon tuoreempaa. Tästä syystä niitä käytetään laajasti kaupungeissa tai kun sinulla on skootteri, koska suurten nopeuksien tuottama ilma ei ole ongelma.
  • Hinta on toinen etu avoimien kypärien valitsemisesta moottoripyörille, koska ne ovat yleensä halvempia kuin koko kasvot ja modulaariset kypärät. Tietenkin, jos se on suunnittelumalli (tai «muodikas»), kustannukset todennäköisesti nousevat.
  • Ne tarjoavat a parempi visio, koska kasvoilla on suurempi alue. Tämä tekee niistä hyödyllisempiä kaupungin kaduille, koska on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta ei tapahdu onnettomuuksia tai onnettomuuksia.
  • On selvää, että jotkin näytöt voidaan sisällyttää (on malleja, joissa ne ovat mukana) tai suojalasit silmistä; sekä Bluetooth -kommunikaattorit, jotka helpottavat kommunikointia.

On myös huonoja puolia

Toisaalta tämän tyyppisen kypärän käyttämisellä on joitain haittoja, joita ei pidä unohtaa.

  • Kaikkein kriittisintä on, että he osallistuvat vähemmän turvallisuutta kuin koko kasvon kypärät, koska ne paljastavat kasvot ja mikä on lähes vaarallista, leuan. Ne eivät ole vain halvempia, koska ne käyttävät vähemmän materiaalia, mutta koska tämä taipumus olla vähemmän kestävä kuin kiinteissä malleissa. Siksi suurin haitta on, että sen suojauskapasiteetti on alhaisempi.
  • Kun sää ei ole kuuma ja sade tai kylmä voimistuvatNe eivät myöskään ole sopivimpia, koska iho kärsii ja näkyvyys on heikompi runsaiden sateiden sattuessa.
  • Lopuksi se, että kasvot laitetaan ilmaan, tekee niistä alttiita hyönteisten tai tien päälle heitetyn soran iskuille.
  • Pyöristetyn ja jatkuvan pinnan puuttuminen etupuolelta voi aiheuttaa putoamisen sattuessa kypärän pyörimisen, mikä voi johtaa kaulan vammat ja päässä.

Oliko tästä viestistä apua?