Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Stellantis on ollut yksi viime vuosikymmenen suurista yllätyksistä. Kaikki tiesivät, että FCA ja PSA yhdistyvät joko tasavertaisten liittoutumien tai Renault-Nissan-tyyppisen liittoutuman kautta. Tosiasia on, että hänen askeleensa menevät hyvin tiettyyn suuntaan: sen alueiden sähköistäminen. Ja heidän tekemänsä suunnitelmat menevät Euroopan ja Amerikan markkinat RAM-muistin johtavalla roolilla erittäin tärkeällä markkinasegmentillä.

Sähköautot ovat muodissa ja pässin talon jako ei halua jäädä pois. RAM 1500 REV -muistilla he ottavat ensimmäisen askeleen, mutta se ei ole ainoa tämäntyyppinen tuote, jonka he tuovat markkinoille. Jos muistat vähän, muistat sen FCA:lla oli jo kehitteillä korvaava Dakota, jonka myynnin se lopetti vuonna 2011.. No, vaikka ilmoitettiin, että tämä malli oli peruttu, ei näytä olevan ja mikä parasta, se olisi sähköinen.

RAM:n uusi sähköinen keskikokoinen pickup korvaisi vuoden 2011 Dakotan… 1500 REV:tä muistuttavan…

Dodge Dakota - RAM Dakota

Automotive Newsin ansiosta tiedämme sen Stellantis olisi näyttänyt uuden RAM-sähköisen nostimen osalle kaupallista verkkoaan. Ilmeisesti se on keskikokoinen malli, joten se olisi seuraavan 1500 REV:n alapuolella. Se, että jenkit luokittelevat sen keskikokoiseksi, ei tietenkään tarkoita, että sen pituus on yli 5 metriä. Itse asiassa tämä fontti osoittaa, että se perustuu monipuoliseen STLA Frame -alusta.

Sen ansiosta Tähän malliin mahtuu akkuja, joiden energiakapasiteetti on yli 100 kWh. Tällä tavalla se pystyy tarjoamaan yli 800 kilometrin toimintasäteen, vaikka se vaihteleekin version ja käyttötarkoituksen mukaan. Automotive News ja sen lähteet kuitenkin osoittavat tämän Tällä uudella RAM-muistilla on upea muotoilu. He huomauttavat kuitenkin, että siinä on myös suunnitteluominaisuuksia, jotka on nähty jo 1500 REV:ssä.