Saltar al contenido

Range rover

14 de agosto de 2021
Range rover

Range Rover on suuri luksusmaastoauto, jota on valmistanut Land Rover vuodesta 1970. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan vuonna 2012.

Land Roverin logo

Range Roverin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko577 l
tehoa300-565 hv
kulutus9 – 14.9 l / 100 km
hinta 122 600 €
arviointi

The Range rover Se on suuri ylellinen maastoajoneuvo, jonka on valmistanut Land Rover vuodesta 1970. Tällä hetkellä markkinoille tulee neljännen sukupolven ajoneuvo, joka esiteltiin vuonna 2012. Range Roverille on ominaista hyvän maastoajoneuvon ja ylellisen ajoneuvon ominaisuuksien yhdistäminen. erittäin kykenevässä ajoneuvossa, jolla ei ole mitään kateutta suurille sedaneille palkkio. Range Roveria pidetään tämän tyyppisten ajoneuvojen edelläkävijänä. Sitä valmistetaan Jaguar Land Roverin tehtaalla Solihullissa, Iso -Britanniassa.

Luokka, jossa Range Rover kilpailee, koostuu monista kilpailijoista, mutta suurten ylellisten katumaastureiden vaihtoehdoista on syytä korostaa autoja, kuten BMW X7 tai Mercedes GLS. Silti, jos menemme ylellisimpiin viimeistelyihin, Range Roveria voidaan pitää myös Bentley Bentaygan tai Rolls-Royce Cullinanin kaltaisten autojen suorana kilpailijana.

Range Rover 2020 0121030

Range Roverin ulkomuodot

Range Roverin muotoilu on säilyttänyt peruslinjansa vuosikymmenien ajan. Kyse on käytännöllisen monipuolisuuden luomisesta, jossa estetiikka panostaa vakavuuteen ja muodollisuuteen. Selkeät ja yksinkertaiset, suhteellisen neliömäiset linjat eivät yritä piilottaa sen off-road-luonnetta kuten muilla kilpailijoilla. Itse asiassa Range-valikoiman sisällä on myös rennompi näkemys ylellisyydestä off-roadissa Range Rover Sport -mallin kanssa, mikä pyrkii tarjoamaan enemmän katumaasturivision.

Sen suuri etusäleikkö ja täydellisesti integroidut ajovalot tekevät Range Roverin läsnäolosta erehtymättömän. Lisäksi, se säilyttää vuosien takaisia ​​elementtejä, kuten takaosan, jossa on pystysuuntaiset valoryhmät, tavaratilan luukun halkaistu aukko tai sivuttaiset «kidukset», joista on tällä hetkellä tullut vain koristeellisia.

Range Rover 2020 0121038

Vuosien mittaan Range Rover on lisännyt sisustukseensa esteettisiä elementtejä. Tärkeä osa Range Roveria on sen Saatavuus kahdessa korivaihtoehdossa: lyhyt akseliväli (SWB), pituus 5000 mm ja 2922 mm, ja pitkä akseliväli (LWB), pituus 5200 mm ja akseliväli 3,122 mm. 200 mm: n kokoero on perusteltu a LWB -versio on suunniteltu tarjoamaan entistä enemmän mukavuutta takaistuimille, pystyä luottamaan itsenäisiin istuimiin pyrkiessään tekemään Range Roverista off-road-limusiinin.

Range Rover 2020 0121054

Range Rover -moottorit

Range Roverissa saatavilla oleva voimansiirtovalikoima on erittäin laaja eri polttoaineilla ja tekniikoilla. Dieselistä löytyy a 3.0 L6 -turbodieseli saatavana 300 tai 350 hv: n versiona, lasketaan molemmat mekaniikat 48 voltin mikrohybriditekniikalla. Bensiinisyöttö koostuu a 3.0 L6 Turbo 400 hv, myös mikrohybriditekniikalla ja a 5,0 V8 kompressorilla ladattuna, saatavana 525 tai 565 hv: n versiona. Lopuksi on myös a 404 hv Range Rover -hybridi suurin teho alkaen 2,0 Turbo -bensiinimoottorista.

Kaikissa käytettävissä olevissa moottoreissa voimansiirto on automaattinen momentinmuuntimella, jossa on 8 suhdettaon välttämättä yhdistetty kokonaisvetojärjestelmään.

Range Rover 2020 0121011

Range Roverin maasto-ominaisuudet

Range Roverin maasto-ominaisuudet ovat yksi sen erottavista kohdista kilpailuun verrattuna, koska ylellisyydestään huolimatta sen avulla voit nousta asfaltilta runsaalla takuulla. Neliveto mahdollistaa sekä keski- että takatasauspyörästön lukitsemisen, mukana erilaisia ​​sähköisiä apuvälineitä ja maastoajoon suunniteltuja ajotiloja, kuten Terrain Response 2.

Range Rover 2020 0121044

Maavara saavuttaa 297 mm off-road-asennossa ilmajousitus, sillä aikaa kahvakapasiteetti on 900 mm. Maastoajoneuvon mitat ovat: 34,7º hyökkäyskulmasta, 28,2º (25,6º LWB) vatsakulmasta ja 29º lähtökulmasta.

Range Rover 2020 0121025

Range Roverin sisustus

Range Roverin sisustus on täysin verrattavissa ylelliseen sedaniin. Ja onko se sitä Valikoima tarjoaa matkustajilleen korkealaatuisen kokemuksen yksinkertaisen ja miellyttävän muotoilun ja erinomaisen viimeistelyn ansiosta, jossa jalo materiaalit ovat todellisia päähenkilöitä. Tämä kokemus voi aina mennä pidemmälle Autobiography -version kautta tai jopa pidemmälle Special Vehicles -divisioonan ansiosta, jossa mukautustaso voidaan määritellä vain rajattomaksi.

Range Rover 2020 0121035

Ylellisin Land Rover, jonka voit ostaa, on siirtynyt täysin digitaaliseksi, ja siinä on useita näyttöjä ja kosketusohjaimia, jotka hallitsevat lähes kaikkia sisätilojen osia, matkustamo, joka huolehtii erityisesti takaistuimet sähköisten istuinten, muistin, hieronnan ja ilmastoinnin ansiosta. Viimeisimmän päivityksen jälkeen, joka on tehty vuonna 2020, kaikissa Range Rovereissa on digitaalinen kojelauta, 4G -yhteydellä varustettu multimediajärjestelmä, WiFi ja yhteensopivuus Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa. ilmastointi, joka pystyy puhdistamaan ilman ja estämään hiukkasten pääsyn alle 2,5 mikroniin.

Oliko tästä viestistä apua?