Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Renault-konsernin sähköistys etenee hyvin. Sähkökäyttöinen Renault 5 lähestyy valon näkemistä ja juhlatalossa he odottavat ennen kuin se voi olettaa. Se tulee olemaan ikonisen nimen paluu, joka nosti yrityksen huipulle, koska muun tiedon lisäksi se oli myynnissä Yhdysvalloissa. Ja vaikka toistaiseksi Electric 5:n ei odoteta saavuttavan näille markkinoille, se voi tarkoittaa paluuta Euroopan myyntiluokkien kärkeen.

Kaiken kanssa Yli kaksi vuotta on kulunut siitä, kun näimme sähköisen Renault 5:n konseptimuodossa. Mutta brändin insinööritiimi ei ole lakannut työskentelystä kehittääkseen kaikkea teknologiaa, joka herättää sen eloon. Ja sen salaisuudet ovat kuukausien mittaan lakanneet olemasta, vaikka yllätyksiä on edelleen, kuten se, josta kerromme sinulle nyt. Brändissä he ovat katsoneet tarpeelliseksi kertoa meille joitain yksityiskohtia tekniikastaan ​​ja jopa kustannussäästöistä Zoeen verrattuna…

CMF-B EV-pohjan ansiosta sähköinen Renault 5 maksaa noin 22 000 euroa ja on 30 % halvempi valmistaa kuin Zoe…

Tulevat CMF-B EV-alustalla toimivat sähköiset Renault 5 -prototyypit

Ensimmäinen asia, jonka he selittävät lehdistötiedotteessaan, on se istuu uudella CMF-B EV-alustalla. Se on johdannainen tunnetusta CMF-alustasta, jota Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance on käyttänyt jo jonkin aikaa. Ja juhlimaan sen kehitystä, Electric 5 on ensimmäinen Alliancen malli, joka debytoi sen. Silti se on yksi monipuolisimmista alustoista, ja todisteena on monimutkaisen riippumattoman takajousituksen käyttö.

Tämä elementti ei ole tavallinen kaupunkisegmentissä B, mutta se auttaa sähkömoottoria 5 saamaan paremman jalanjäljen. CMF-B EV-alustan uutuudet eivät kuitenkaan lopu tähän. Se on kehitetty optimoimaan prosesseja, jolloin kustannukset ovat 30 % pienemmät Zoeen verrattuna. Tämä on myös sähkömoottorin käyttämässä tekniikassa, koska se on kierretty roottori kestomagneettien sijaan painon vähentämiseksi ja harvinaisten metallien eliminoimiseksi.