Saltar al contenido

Renault espace

15 de agosto de 2021
Renault espace

Renault Espace on D-segmentin tila-auto, jossa on crossover-sävyjä. Tällä hetkellä markkinoilla on viides sukupolvi, joka lanseerattiin markkinoille vuonna 2015, vaikka se uusittiin vuoden 2019 lopussa.

Renault -logo

Renault Espacen ominaisuudet

päällirakenteetSuuri tila -auto
ovet5
aukioita7
runko785 l
tehoa160-190 hv
kulutus5.5 l / 100 km
hinta 37 822 €
arviointi

The Renault espace Se on D-segmentin tila-auto, jossa on crossover-sävyjä ja jota Renault on valmistanut vuodesta 1984 lähtien (lisätietoja Renault Espace -historiasta). Tällä hetkellä markkinoilla on viides sukupolvi, joka lanseerattiin markkinoille vuonna 2015, vaikka se uusittiin vuoden 2019 lopussa. 7 paikkaa. Espace mukautti muotoilunsa tämän hetken muotiin, sillä se oli enemmän katumaasturi kuin tila -auto, ja Renault yritti lopettaa asiakkaiden lennon maastoautosegmenttiin.

The Renault Espace hinta Se alkaa lähes 33 000 euron luvuista ja kilpailee muiden luokkansa tila-autojen, kuten Ford Galaxy, Ford S-Max, SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan tai SsangYong Rodius, kanssa. Jos aiot ostaa seitsemän paikkaisen tila-auton, kuten Renault Espace tai sen kilpailijat, älä missaa oppaitamme suurten seitsemänpaikkaisien tila-autojen ostamiseen.

2019 Nouveau Renault Espace Initiale Paris

Renault Espace -suunnittelu

The Viidennen sukupolven Renault Espace on tehnyt riskialtisen vedon suunnittelustaan ​​ja saanut SUV: n kaltaisen muodon. Olet nostanut sen korkeuden maahan ja samalla pienentänyt sen kokonaiskorkeutta: tuloksena on vähemmän sisätilaa. Hän taistelee tätä menetystä vastaan ​​aggressiivisemmalla muotoilulla, korkealla vyötärölinjalla, joka osoittaa sen korkeamman lasipinnan ja yksityiskohtia, kuten suuren optiikan ja Full-LED-valaistuksen, jotka tarjoavat persoonallisuutta ja erittäin ominaisia ​​piirteitä.

Renault Espace toipuu joillakin linjoilla riskialtista Avantime -projektia, mutta nyt kaikella on loogisempi merkitys. Suuret pyöräkaaret, joissa on 19 ja 20 tuuman pyörät ja suuret ovet, jotka merkitsevät korin, joka on yli 4,8 metriä pitkä ja tarjoaa huomattavan 160 millimetrin maavaran.

2019 Nouveau Renault Espace Initiale Paris

Sen lisäksi, mitä näemme ulkopuolelta, Renault Espace käyttää ”Common Module Family” -alustaa Renault-Nissan-allianssista, mikä säästää painoa edeltäjäänsä verrattuna 250 kiloon.

Renault Espacen diesel- ja bensiinimoottorit

The Renault Espace on saatavana kolmella moottorilla: kaksi diesel- ja yksi bensiinimoottori. Dieselvaihtoehdot koostuvat 2.0 Blue dCi -moottorista, jossa on kaksi tehotasoa: 160 hv tai 200 hv. Ainoa vaihtoehto on 225 hv 1,8 TCe -bensiinimoottori. Kaikissa moottoreissa on vakiona 7-vaihteinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on etuveto.

2019 Nouveau Renault Espace Initiale Paris

Renault Espace voi käyttää a nelipyöräinen ohjausjärjestelmä nimeltään 4Control, joka mahdollistaa olennaisesti takapyörien kääntymisen hieman parantaakseen tien vakautta ja ohjattavuutta pienillä nopeuksilla.

Renault Espacen sisustus

Renault on toimittanut Espacen sisätiloihin hytin, jossa on erittäin tekninen halo, kiitos viihdetiimille, joka perustuu a 9,3 tuuman pystysuora tablet -kosketusnäyttö Easy Link -viihdejärjestelmällä. Vuoden 2019 lopussa päivitetyn version jälkeen se asentaa myös digitaalisen mittariston, jossa on 10,2 tuuman LCD-näyttö. Espace 2020 on yhteensopiva myös Apple Car Playn ja Android Auton kanssa.

2019 Nouveau Renault Espace Initiale Paris

Pieni vaihdevipu on oikeastaan ​​a elektroninen ohjaussauva joka ohjaa EDC -vaihteistoa, jolloin vapautuu tilaa keskikonsolista muihin sisätilojen mukavuuteen liittyviin tarpeisiin.

Kuljettajan ja matkustajan istuimet ovat kaksi suurta istuinta, jotka asettavat etusijalle mukavuuden runsaalla pehmusteella, runsailla mitoilla ja mahdollisuudella asentaa jopa 10 sähköasetusta.

2019 Nouveau Renault Espace Initiale Paris

The Renault Espace voidaan konfiguroida viidellä tai seitsemällä istuimella ja se tarjoaa edelleen todella mielenkiintoisia asumisratkaisuja, kuten «One Touch Folding Seats» -järjestelmän, jonka avulla istuimet voidaan taittaa erikseen viihdelaitteista. Katso, kuinka One Touch taitettavat istuimet toimivat videolla.

Oliko tästä viestistä apua?