Saltar al contenido

Renault -talismani

15 de agosto de 2021
Renault talismani

Renault Talisman on nelivetoinen yleisvaunu, segmentti D, jota Renault on valmistanut vuodesta 2015 ja korvannut vanhat Renault Laguna ja Renault Latitude. Aikana, jolloin tila-auto ja sedan ovat synnyttäneet onnistuneen crossover-sekoituksen, Renault ei heittele pyyhettä puoliksi premium-toiveidensa sedanin kanssa.

Renault -logo

Renault Talismanin ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko608 l
tehoa158-160 hv
kulutus5 – 5.5 l / 100 km
hinta 25 669 euroa
arviointi

The Renault -talismani Se on yleisluontoinen, 4-ovinen sedan, segmentti D, jota Renault on valmistanut vuodesta 2015 ja korvannut vanhat Renault Laguna ja Renault Latitude. Aikana, jolloin tila-auto ja sedan ovat synnyttäneet onnistuneen crossover-sekoituksen, Renault ei heittele pyyhettä puoliksi premium-toiveidensa sedanin kanssa. Eksoottisella nimellä, jota ylellinen vuoden 2001 prototyyppi on jo käyttänyt, Renault Talisman on sedan, jossa on eleganssia ja tekniikkaa, taistelee vahvoilla yleisillä markkinoilla maastoautojen ja crossoverien kuumetta vastaan.

Välissä Renault Talismanin kilpailijat Löydämme muita luokan sedaneja, kuten Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508, Skoda Superb tai Volkswagen Passat. Jos aiot ostaa Superbin tai jonkin mainitun kilpailijan kaltaisen sedanin, älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat sedanit.

2020 Renault Talisman 11

Renault Talisman -suunnittelu

The Renault -talismani sillä on erittäin vakava muotoilu. Tyylikkyys ja harmoniset mittasuhteet ovat erittäin tärkeä osa tätä Renault Talismania. Kolmasosa sen pinnasta on lasia, kaksi kolmasosaa on metallia. Vahvat linjat kehystää sen, että suunnittelijan Laurens Van der Ackerin mukaan auto näyttää harmoniselta, vahvalta ja lähellä tietä mistä tahansa.

Sen etupuolella on tyypillinen painatus ja tyylikäs säleikkö, jossa Renault -logo on edelleen tähti. Sen viivat tulostavat myös dynaamisia ominaisuuksia konepellille. Optiikka on alleviivattu henkilökohtainen LED -allekirjoitus, bumerangin muodossa. Tunnistamme talismanin taustapeilistä. Pitkän akselivälin ja lyhyiden – alle 96 senttimetrin – ulokkeiden ansiosta Talismanissa on jopa 19 tuuman pyörät.

2020 Renault Talisman 3

Renault Talisman on saatavana päällirakenteena 4-ovinen sedan ja 5-ovinen farmari, nimeltään Sport Tourer. Renault Talisman Sport Tourerin muotoilu on myös erittäin mukava, kiitos urheilullisen näköinen katto, päällä pieni takaspoileri. Muu takaosa tuskin vaihtelee sedanin suhteen.

2020 Renault Talisman 10

Renault Talisman -moottorit

The Renault Talismanin dieselmoottorit Ne alkavat 1,7 Blue dCi: llä, jonka teho on 120 hv, saatavana myös tehokkaammalla 150 hv: n versiolla. Yllä on 2.0 Blue dCi -moottori, joka on saatavana kahdella tehotasolla, 160 hv ja 200 hv.

The Renault Talisman bensiinimoottorit ne ovat vain kaksi, 1,3 TCe 160 CV tehoa ja 1,8 TCe 225 CV tehoa. Sen lisäksi, että se on saatavana manuaalivaihteistolla, Renault Talisman voidaan varustaa automaattivaihteistolla, kaksoiskytkimellä, EDC: llä, saatavana 2,0 dCi 160 ja 200 hv sekä 1,3 TCe 160 hv ja 1,8 TCe 225 hv moottoreilla.

Renault Talisman 2020 16

Renault Talisman sisustus

Renault Talismanin sisätilat ovat yksi D -segmentin tilavimmista ja mukavimmista.Renault myöntää, että sen sisätilat kaipaavat parannusta, ja ne ovat työskennelleet erityisesti sisätilojen laadun puolesta ja säilyttäneet yksinkertaisen ulkonäön. Painikkeiden herkkyys, paneelien säätö, hallintalaitteiden ergonomia, kaikki keskittyy siihen, että kuljettaja tunnistaa tämän sisustuksen paikka, jossa haluat olla.

Sen TFT -instrumentointiin kuuluu täydellinen infotainment -järjestelmä. Viisi sisäpintaa muotoilee valikoiman, mukaan lukien a ylellinen Initiale Paris -viimeistely, jossa on paljon mukavuutta. Suuret nahkaverhoillut istuimet sopivat matkustajille, jotka nauttivat suurista annoksista tilaa. Vapaa korkeus kattoon ja tilaa takamatkustajille Renault myy ne luokkansa parhaina.

2020 Renault Talisman 17

Renault Talismanin dynamiikka

Renault Talismansissa on ruletin muotoinen valitsin nimeltä Multi-Sense, saatavana myös Espacessa. Se on valitsin ajotilat, joka säätää moottorin, säätimien ja vaihdelaatikon vasteen makumme mukaan sisävalon lisäksi. Siinä on järjestelmä neljä ohjauspyörää, mikä antaa sille huomattavaa ketteryyttä liikkeellä ja helpottaa pysäköintiä. Nykyään nämä neljä ohjauspyörää tekevät segmentissä eron niin suuren auton ketteryydestä ja ohjattavuudesta.

Se voi varustaa aktiivisen jousituksen ja automaattiset kaksoiskytkinvaihteistot. Renault Talisman haluaa olla yksi segmentin dynaamisimmista sedaneista hauskalla kokoonpanolla. Talismans on rakennettu Yhteinen moduuliperhe, modulaarinen arkkitehtuuri jaettu Espacen kanssa. Tämä modulaarinen arkkitehtuuri mahdollistaa kustannussäästöt ja halvemmat tuotantoprosessit, mikä helpottaa uusien mallien kehittämistä.

Renault Talisman 2020 1

Renault Talisman Sport Tourer

Renault Talisman on saatavana myös perheelimellä, nimeltään Renault Talisman Sport Tourer, jonka kanssa se jakaa moottorit ja varusteet sekä ulkomitat ja dynamiikan. Se on kilpailija yleisille perheenjäsenille, kuten Ford Mondeolle, Peugeot 508: lle, Opel Insignialle tai Skoda Superbille, joista jälkimmäinen on segmentin johtava avaruudessa.

Renault Talisman 2020 4

The Renault Talisman Sport Tourer on tilaa tärkeimpänä liittolaisenaan ja tärkeimpänä ostoargumenttina. Rungossasi on Rahtitilavuus 572 litraa. Salongissa on tilaa 608 litraa istuimilla ilman taittoa, mutta perheen muodot ovat käyttökelpoisempia. Taittamalla takarivin alas, farmari lisää kapasiteettiaan 1700 litraan.

Latauspinta on tasainen ja lastaussuu on 57 cm maasta. Vaikka Talisman Sport Tourerin tavaratila on noin 40 litraa pienempi kuin sedan, farmarissa on muutama takaistuimet, jotka ovat – pituussuunnassa – 30 mm suurempia.

Renault Talisman 2020 6

Oliko tästä viestistä apua?