Saltar al contenido

Renault twingo

15 de agosto de 2021
Renault twingo

Renault Twingo on hyvin pieni ja kaupunkikeskeinen ajoneuvo, segmentti B, jota Renault on valmistanut vuodesta 1992 lähtien. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2014 yhteistyössä Mercedeksen ja älykkään kanssa.

Renault -logo

Renault Twingon ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet5
aukioita4
runko219 l
tehoa82 hv
kulutus l / 100 km
hinta 9335 €
arviointi

The Renault twingo Se on hyvin pieni ja kaupunkikeskeinen ajoneuvo, segmentti B, jota Renault on valmistanut vuodesta 1992 lähtien. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2014 yhteistyössä Mercedeksen ja älykkään kanssa. Tämä kolmannen sukupolven Renault Twingo on käytännössä sama auto kuin smart forfour, jonka kanssa se jakaa koko alustan ja mekaniikan, vaikka esteettisesti ne ovatkin erilaisia. Sekä alkuperäisen Twingon että Renault 5: n innoittamana Taas esiteltiin auto, jossa oli kaupunkilaisen sielu, modernit ilmat, paljon persoonallisuutta ja yllättävä mekaaninen kokoonpano.

Kaupungin kaupunkiajoneuvoista, jotka haluavat kilpailla Renault Twingon kanssa, löydämme malleja, kuten Citroën C1, Fiat Panda, Hyundai i10, KIA Picanto, Peugeot 108, SEAT Mii tai Toyota Aygo.

2019 Nouvelle Renault Twingo

Renault Twingon ulkoasu

2019 Nouvelle Renault Twingo

Syntynyt Renault yhteistyössä Daimlerin kanssaTwingo ei ainoastaan ​​pyri olemaan ajoneuvo, jolla voitetaan suurista kaupungeista löydettävät jokapäiväiset ansoja, vaan myös antaa kuljettajalle mahdollisuuden pitää hauskaa ratissa. Vuonna 2008 alkanut projekti tarjosi suunnittelijoille ja insinööreille käytännössä tyhjän sivun. keski-takamoottorikäyttöinen ajoneuvo että se oli ketterä ja että sillä oli myös parempi asumiskyky suhteessa mittasuhteisiin. Tästä ranskalais-saksalaisesta liittoutumasta syntyi myös älykäs fortwo ja forfour (katso live-vaikutelmia uudesta älykkäästä) yhteisyrityksessä, joka pyrki alentamaan kehityskustannuksia.

2019 Nouvelle Renault Twingo

Sen ulkomuoto on nuori mies, joka on valmis ottamaan maailman haltuunsa, ja iloinen viisiovinen rungon värivalikoima koostuu kirkkaista väreistä. Käyttämällä Renaultin etusäleikköön painamaa suunnittelukieltä, jossa päähenkilö on brändin kromilogo mustalla taustalla, kuva yhdistää tekniikan nykyaikaisuuden LED klassinen esteettisyys, joka ulottuu myös taakse, jossa suunnittelijat valitsivat ikkunan putoaminen samanlainen kuin Renault 5 Turbo, lasiset takaluukut ja takavalot, joissa on «E» -muotoilu, joka sulautuu saumattomasti mustalle taustalle, joka kiinnittää huomion taakse.

Tuloksena on erittäin pienikokoinen ja esteettinen auto muistuttaa hieman isoisänsä Renault 5: täerityisesti ajovaloissa, pyöräkoteloissa ja takavaloissa. Hyvin lyhyt konepelti, joka on seurausta mekaniikan sijainnista tavaratilan alla, on toinen Twingon ominaispiirre pitkän akselivälin lisäksi, joka optimoi sisätilan jättäen pyörät korin päihin.

Renault Twingo Siinä on vain 5-ovinen runko, hyvin samanlainen kuin smart forfour ja jos haluamme 2-ovisen version, meidän on mentävä smart fortwoon, jolla ei ole vastaavaa Renaultissa.

Renault Twingo moottorivalikoima

2019 Nouvelle Renault Twingo

Tämän pienen ajoneuvon elvyttämiseksi Renault ja Daimler panostavat pieneen kolmisylinterinen bensiinimoottori sekä ilmakehässä että turbokokoonpanossa, ja sen molemmissa versioissa on 75 ja 95 hv. Tavaratilan lattian alla oleva järjestelmä pyrkii estämään aliohjautuvuutta etuvetoisissa ajoneuvoissa lyhyellä akselivälillä. Ei dieseliä, koska se ei vaikuta tarpeelliselta säästöjen vuoksi. Sen bensiinimoottoreiden hyväksytty kulutus on noin 4,2 litraa / 100 kilometriä.

Tehokkain moottori, 95 hv turbo, voi olla manuaalinen tai myös yhdistetty EDC kaksoiskytkin automaattivaihteisto, kun taas 75 CV: n perusmoottori voi olla vain manuaalinen.

Lisäksi takamoottorin ansiosta et vain asu matkustamon sisällä uuden moottoriasennon ansiosta, vaan myös Ketterämpi ajoneuvo saavutetaan parantamalla ohjauspyörän kääntösädettä (kääntymishalkaisija 8,65 m, keskimäärin lähes metri vähemmän kuin kilpailijat) ja purkamalla etupäätä. Akku sekä jäähdytysneste, tuulilasinpesuneste ja jarrunestesäiliöt sijaitsevat etupuolella.

Renault Twingo sisustus

Renault Twingo 2019 05

Sisältä löydämme suhteellisen tilavan hytin, jossa on 4 varsin mukavaa istuinta, hyvät kulkuyhteydet 5 oven kautta ja tavaratila muiden segmentin ajoneuvojen kanssa.

Takamoottori on ainutlaatuinen kaupunkiautoluokassaan, mutta se ei aiheuta merkittävää menetystä tavaratila tavaratilassa. Rahtimäärän kanssa 219 litraa Se on samankaltaisia ​​lukuja kuin muut kilpailumallit.

Renault Twingo 2019 04

Matkustamossa Renault Twingossa on paljon säilytystilaa (lisätilavuus, jolla ne lisäävät jopa 52 litraa) ja taitettava matkustajan istuin enintään 2,31 metrin pituisten esineiden lastaamiseen. Siinä on myös kaksi takaistuinta, joissa puolestaan ​​on itsenäiset taitettavat selkänojat (katso tavaratilan kuva).

Sisällä teknologinen osa, on multimediaäänijärjestelmä, jossa on kaksinkertainen tarjous, joka sisältää radion R & G0® älypuhelimen pidikkeen ja R-Link® joka on pysyvästi yhteydessä Internetiin. Mitä tulee turvallisuuteen, Pysäköintikamera, anturit sekä varoitus tahattomasta kaistanvaihdosta, nopeudenrajoitin tai mäkilähtöavustaja ovat näkyvimpiä elementtejä. Vakionopeudensäädin on myös osa lisävarusteena hankittavia laitteita.

Renault Twingon dynamiikka

2019 Nouvelle Renault Twingo

Twingo on auto yllättävän hauskaa ratin takana ja se on aivan erilainen kuin muut kaupunkien kilpailijat. Tämä johtuu jälleen kerran sen takamoottorista, joka tekee siitä erittäin ketterän auton kaupungissa, joka pystyy kääntämään laatan päälle, mutta myös erittäin hauska auto ajaa tiellä, vaikka sen pienen suorituskyvyn rajoittaa moottori.

Vaikka hänen kutsumuksensa ei ole lähteä kaupungista, mutkaisilla teillä se on yksi harvoista kaupunkilaisista, jotka saavat meidät hymyilemään ratissa.

Renault Twingo, perusteellisesti:
Uusi Twingo -testi
Moottori ja takapyöräveto
Turvallisuus
Moottorit
Navigointi ja viihde

Renault Twingon versiot

2019 Nouvelle Renault Twingo

Renault Twingo on saatavana kaksi varustelutasoa, Intens ja Zen. Ensimmäinen niistä voidaan yhdistää kahden manuaalivaihteistolla varustetun moottorin kanssa, kun taas toinen liittyy vain tehokkaampaan 95 hv: n turbomekaniikkaan, mutta antaa meille vaihtoehdon manuaalinen tai automaattivaihteisto.

Kaupunkiauto ilman suorituskykyvaatimuksia, ehkä loogisin asia on pysyä perusmekaniikassa ja yksinkertaisin viimeistely, joka sisältää välttämättömät minimit. Näin säästetään ostohinnassa ja myös myöhemmässä kulutuksessa, joka on aina korkeampi turbo -versiossa.

Oliko tästä viestistä apua?