Saltar al contenido

Sakot sinisellä vyöhykkeellä: kuinka valittaa ja kuinka tietää, onko sinulle määrätty seuraamuksia

20 de septiembre de 2022
recurrir multa zona azul scaled

Onko sinulle määrätty sakkoja sinisellä vyöhykkeellä? Tässä viestissä kerromme, kuinka sinun tulee tehdä valittaaksesi ja selvittääksesi, oletko saanut rangaistuksia pysäköinnistä näillä alueilla, jotka ovat yleensä kaupunkien keskusalueilla.

Ensimmäinen asia, joka muistuttaa sinua, on se on hallintasovelluksia parkkipaikasta, joka mahdollistaa pysäköinnin rajoitusten uusimisen mobiilin kautta sinisillä vyöhykkeillä. Näin säästyy monelta päänsäryltä.

Tosin joskus käy niin, että siniset vyöhykkeet ovat kestoltaan hyvin lyhyitä ja pelkkä ylitys aiheuttaa sakon, sillä niiden noudattamista valvovat tarkastajat kulkevat usein sinisen vyöhykkeen pysäköintialueilla.

Monista näistä sanktioista voidaan kuitenkin valittaa erilaisten tämäntyyppisiin sakkoihin erikoistuneiden lakipalvelujen, kuten Pyramid Consultingin, mukaan.

Mikä on sininen vyöhyke? Kuinka paljon?

Sininen vyöhyke on säännelty maksullinen pysäköintialue, jota täydentää asukkaille suunniteltu kalliimpi ja lyhyempi vihreä vyöhyke. Se on perintävero, joka vaihtelee myös kunnan mukaan. Jokainen määrittelee hintansa.

Jos haluat tietää, kuinka paljon autosi maksaa pysäköimisestä siniselle vyöhykkeelle, lue tämä toinen postaus blogistamme:

Kuinka maksaa sinisen vyöhykkeen sakot?

Jos olet ylittänyt ajan ja joudut maksamaan sakkoa sinisellä vyöhykkeellä, voit tehdä sen itse pysäköintimittarissa. Tai soittamalla kunnan tietonumeroon 010, jossa kysytään luotto- tai pankkikorttiasi summan maksamiseksi.

Voidaanko sinisen alueen sakoista valittaa?

Kyllä, sinisen alueen sakoista voi valittaa. Itse asiassa tämä on ollut monien sitä mieltä olevien yhdistysten taisteluhevonen OLEMISEN agentit (Säännelty pysäköintipalvelu) syyllistyvät ylilyönteihin.

Myös näiden vyöhykkeiden laajentaminen on kyseenalaista, mikä lisääntyy kaupunkien keskustassa ympäristönrajoituspolitiikan käyttöönoton myötä. Madridin kaltaisissa paikoissa sähköauto on vapautettu maksusta ja mitä saastuttavampi se on, sitä enemmän joudut maksamaan.

Mutta tätä varten on suoritettava prosessi. Jotkut ihmiset katsovat, että nämä sakot eivät tule perille, jos pysäköit kaupungintaloon, jossa autoa ei ole rekisteröity, tai että ne ovat vähemmän laillisia, koska ne määrätään agenteilta, jotka eivät käytä lakia ja jotka useimmissa tapauksissa kuuluvat alihankkijoille. .

Korkein oikeus kuitenkin päätti tuolloin, että käyttöveroilla ei ole mitään tekemistä paikallishallinnon määräämien sakkojen kanssa, mikä on yksi niistä argumenteista, joita useimmat eivät halunneet maksaa sakkoja.

Mistä tiedän, onko minua sakotettu sinisestä vyöhykkeestä?

Jos olet saanut sakon pysäköimisestä sinisellä vyöhykkeellä, löydät tuulilasistasi valituksen, joka ei sinänsä ole sakko. Pysäköintimittarien valvojilla ei ole todenmukaisuusolettamaa, ja siksi niillä on sanktiovalta.

Tässä vaiheessa voimme peruuttaa sakon ja toinen vaihtoehto on antaa seuraamuksen menestyä ja valittaa siitä. Seuraavaksi tapahtuu niin, että muutaman päivän kuluttua saamme ilmoituksen kotiin, mutta kunta ei ole antanut sitä. Toinen todistus puuttuisi edelleen.

Onko helppoa valittaa sinisen alueen sakosta?

Normaalia on, että resurssit sinisten vyöhykkeiden sakkoja vastaan ​​kukoistavat, koska niitä sovelletaan liian ankarasti. Lisäksi rekisterikilvessä, auton tunnistamisessa voi olla virheitä tai ristiriitaa muiden merkkien kanssa.

Mutta sinun tulee noudattaa näitä vinkkejä:

  • Aika: varmista, että valituksen esittämiseen on aikaa enintään 20 kalenteripäivää.
  • Väitteet: tarkista, että kaikki valituksessa annetut tiedot ovat oikein, autoon liittyvistä tiedoista sen päivän tai kadun tietoihin, joilta sinut rangaistiin.
  • Valituksen lähettäminen: lähetä valitus sakossa olevaan postiosoitteeseen tai mene mihin tahansa postiin

Muista, että jotkut autot kuten sähkö- tai ECO-autot älä maksa tai maksa pienen summan sinisellä vyöhykkeellä. Clicarsilla on laaja valikoima tällä merkinnällä varustettuja autoja! Hanki sellainen, äläkä välitä sakoista.

Oliko tästä viestistä apua?