Saltar al contenido

Seat Arona, tapaa myydyin auto toukokuussa 2022Seat Arona tapaa myydyin auto toukokuussa 2022

12 de julio de 2022
MG 4991 2 scaled

The Istuin Arona on tullut vielä kuukaudeksi myydyin auto, eikä se ole yllättävää tämän jälkeen kompakti SUV Sillä on monia ominaisuuksia, jotka vakuuttavat kaikki ne kuljettajat, jotka etsivät tämäntyyppistä autoa.

Toistaiseksi tänä vuonna Arona on onnistunut sijoittamaan enemmän kuin 9 812 yksikköä, seisoen jopa edellä hyundai tucson 9 101 yksiköllä. Kuitenkin Istuin Aronaon onnistunut rekisteröimään huikeat 4 113 yksikköä toukokuun aikana.

Saatat miettiä, miksi Seat Aronasta on tullut toukokuun myydyin auto ja totuus on, että se on malli, joka huokuu dynaamisuutta ja yksinkertaisuutta, mutta emme voi unohtaa sen suurta teknistä arsenaalia ja vakiovarusteita.

Seat Arona, kompakti SUV, joka kannattaa harkita

Muutama viikko sitten, Istuin B-maastoauto Se sai päivityksen, jossa siihen on sisällytetty uusi puskuri, 17 tai 18 tuuman pyörät, LED-valojärjestelmä, diffuusori ja takaspoileri. Lisäksi väripaletti on saanut kolme uutta sävyä täydentäen näin kymmenen eri värin valikoimaa.

On kuitenkin syytä mainita, että matkustamo on uusittu kokonaan. Nyt ajoasentoa hallitsevat 8,25 tuuman kelluva näyttö ja 10,25 tuuman kojetaulu. Lisäksi kannattaa mainita uudet ilmanpoistoaukot, sisävalaistus ja tietysti istuinten uusi verhoilu.

Mitä tulee yhteyksiin, myydyin auto toukokuussa 2022on sisällyttänyt sovelluksen Seat Connect, Android Auto, Apple CarPlaypuheentunnistus, matka-avustaja, kuolleen kulman hallinta, pysäköintiavustaja ja jopa liikennemerkkien tunnistusavustaja muiden turvaelementtien joukossa.

Mikä ajaa Seat Aronaa?

Samoin Seat Arona on saatavana kolmella mekaaniset bensiinimoottorit 95, 110 ja 150 hv tehollaia ja kaksipolttoaineversio, joka toimii paineistetun maakaasun (CNG) kanssa.

On normaalia, että pidät siitä, mutta sinun ei tarvitse ostaa sitä uutena, voit poiketa napsautuksia ja valitse Käytetty Seat Arona josta pidät eniten. Et voi valita vain yhtä!

Oliko tästä viestistä apua?