Saltar al contenido

Tapaa Hyundai Tucson, myydyin auto joulukuussa 2021

24 de febrero de 2022
Tapaa Hyundai Tucson myydyin auto joulukuussa 2021

The hyundai tucson on kompakti SUV, joka kuuluu D-segmentti ja se on noussut kuten myydyin auto joulukuussa 2021. Malli tuli markkinoille vuonna 2004, ja nyt voit ajaa sen neljättä sukupolvea. Sinun nimesi, Tucson, osoittaa erityisen kunnioituksen Arizonan kaupungille. Tämän myydyimmän mallin tärkeimmät ominaisuudet ovat sen houkutteleva muotoilu, tekninen arsenaali ja varustelu.

Se valmistetaan tehtaassa, jonka tuotemerkki omistaa Tšekin tasavalta, erityisesti Nosevicessa. Tosiasia on, että Hyundai Tucson kohtaa yhtä kovia kilpailijoita kuin Seat Arona, Kia Sportage, Renault Kadjar tai Peugeot 3008.

Tämä on kompakti SUV, joka mullistaa markkinat

The Hyundai Tucson neljäs sukupolvi erottuu uudesta etusäleikköstään. Nyt sitä on laajennettu ja ajovalot on integroitu. Takana erottuvat sen modernit lentäjät, jotka ovat yhtenäisiä ja joilla on kolmiulotteinen rakenne. On tärkeää huomata, että malli lanseeraa uuden suunnittelukielen nimeltä Parametrinen dynamiikka; jossa geometriset viivat ovat vallitsevia.

Sivuilla sen lihaksikkaat linjat ja näkyvät pyöränkaaret kiinnittävät huomiota. On a pituus 4,5 metriä ja tavaratila, jonka tilavuus on 620 litraa bensiiniversioissa, 598 litraa dieselissä, 577 litraa mikrohybridissä ja 616 litraa puhtaissa hybrideissä.

Sisään päästyään voit nauttia suuresta tilavuudesta, erittäin vahvasta sitoutumisesta teknologiaan, joka havaitaan Apple CarPlayn ja Android Auton tuella AVN-tietoviihdejärjestelmässä. Hyundai Tucsonin moottoreiden valikoima on erittäin laaja. Voit ajaa Tucson-bensiini-, diesel-, 48 V:n mild-hybridillä, itselatautuvalla puhdashybridillä ja ladattavalla hybridillä. Tehot vaihtelevat välillä 115 CV dieselistä 265 CV pistokehybridiin. On tärkeää huomata, että mikrohybridiversioissa on ECO ympäristömerkki liikenteen pääosastosta.

kuvat hyundai tucsonista

Hyundai Tucson on ihanteellinen maastoautosi

Hyundai Tucson on ihanteellinen maastoautosi riippumatta siitä, minkä tyyppistä käyttövoimaa tarvitset. Se on yksi myydyimmistä autoista Espanjassa viime vuonna ja lisäksi yksi kiinnostavimmista autoista segmentissä. Sen vahvuuksia ovat laaja moottori- ja viimeistelyvalikoima, asuttavuus, kantavuus, ominaisuudet, tasapaino ja edullinen lähtöhinta.

Jos uskot, että Hyundai Tucson ylittää mahdollisuutesi, odota, kunnes tiedät kaikki saatavilla olevat tarjoukset napsautuksia. Tällä hetkellä niitä on yli 30 yksikköä Käytetty Hyundai Tucson. Voit jopa valita värin! Mitä odotat päästäksesi myydyimmän SUV:n ratin taakse?

Oliko tästä viestistä apua?