Saltar al contenido

Mercedes G-sarja: ikoninen luksusmaasturi, joka uhmaa rajoja

20 de junio de 2023
Mercedes G sarja ikoninen luksusmaasturi joka uhmaa rajoja

Mercedes on johtava merkki, eikä sillä ole väliä, mistä mallista puhumme, koska tämä on yhteinen asia kaikille saksalaisen yrityksen autoille. Tässä tapauksessa korostamme Mercedes g-luokka yhtenä ajoneuvoista, joka erottuu eniten muun muassa sen vuoksi ylellisyyttä ja tehoa. Tämä kaikki maasto Siinä on kaikki mitä tarvitset ajaaksesi kaikenlaisilla teillä ja vaikka on totta, että tämä näkyy hintaEpäilemättä se on sen arvoista kaikkien sen tarjoamien etujen vuoksi.

Millainen on Mercedes G-sarja?

Mercedes Benz ilmoitti valmistavansa yksikkönumeron 500 000 legendaarista G-sarjaa, maastoautoa, joka erottuu ainutlaatuisuudestaan ​​ja siitä, että sen on valmistanut Magna Steyr Itävallassa 44 vuotta. Lisäksi vuodesta 1979 lähtien tämä auto on saavuttanut jopa voittoja Pariisin Dakar-rallissa, ja se on synnyttänyt muita tehokkaampia urheiluversioita AMG-sarjassa. Ja jos viemme sen suurempaan kohtaan, sitä käytettiin sotilasajoneuvona.

Niinpä viime huhtikuussa lanseerattiin puoli miljoonaa yksikköä tätä symbolista 4×4:ää, yksikkö, joka on konfiguroitu erityisellä tavalla tätä tilaisuutta varten, ja se on saanut inspiraationsa menneisyyden suunnitteluyhdistelmistä. Tämä virstanpylväs korostaa G-sarjan kestävää suosiota ja perintöä. G-sarja on säilyttänyt asemansa yhtenä tunnetuimmista ja arvostetuimmista maastoajoneuvoista automarkkinoilla.

Mercedes G-sarjan ominaisuudet

Tämä malli on ollut tilaisuutta varten erityisesti suunniteltu. Sen rungossa on erottuva Agave Green -väri, ja siinä on mustia yksityiskohtia, jotka pyrkivät jäljittelemään vuoden 1986 280 GE -mallin muotoilua. Samoin sen matkustamossa on menneisyyteen kuuluva klassinen ruudullinen verhoilu, kuten 80-luvulla. Tällä tavalla kaikki nämä yksityiskohdat korostavat klassisen G-sarjan perintöä ja tyyliä sekä tämän muistoyksikön nostalgista kosketusta.

Tällä hetkellä tämä malli on saatavana yksinomaan vaunun runko 5-ovinen pitkä akseliväli. On kuitenkin muistettava, että kun tämä malli lanseerattiin ensimmäisen kerran, se sisälsi 3-ovisen version lyhyellä akselivälillä, avoautomallin lyhyellä akselivälillä ja kolmiovisen pakettiauton, jossa on pitkä akseliväli.

Samaan tapaan päästäkseen lähemmäksi klassisia malleja tämä kopio tuo muita erottuvia yksityiskohtia, kuten konepellin ilmaisimet, jotka esitettiin alun perin oranssina ja tässä tapauksessa valkoisena. Samoin varapyörän kanvaskansi on otettu uudelleen käyttöön, mikä on myyttistä suuri kolmisakarainen tähti.

Jopa takaluukusta löytyy levy, jossa on Mercedes-Benz-merkki kirjoitettu kirjain kirjaimelta, kuten vanhoissa malleissa. Epäilemättä kaikki nämä elementit auttavat herättämään klassisen G-sarjan tyylin ja nostalgian.

Mikä on hintasi?

Tässä ainutlaatuisessa mallissa on a lähtöhinta 146 000 euroa, mikä on täysin perusteltua sekä sen lanseerauksen ikonisen luonteen että sen ominaisuuksien vuoksi. Vaikka on totta, että se saattaa näyttää vanhemmalta autolta, tämä näkyy vain ulkopuolelta, vaikka materiaaleissa on vain retrotyyliä värin suhteen, koska kaikki muu on uutta. Sisällä istuinten mukavuus, teho ajon aikana tai käytettävissä oleva tekniikka oikeuttavat sen hinnan.

Mercedes G63 AMG:n arvo

Teemme tähän alaosion, jossa on G63 AMG malli, joka voisi olla kyseessä olevan auton perusta, joten sen lähtöhinta on hieman alhaisempi, noin 115 000 euroa. Epäilemättä tämä selittyy ajoneuvon korkealla suorituskyvyllä sekä sisä- ja ulkopuolelta kouriintuntuvalla ylellisyydellä, metallirungolla, huipputekniikalla tai keskuslämmityksellä.

Tekijät, jotka vaikuttavat Mercedes G-sarjan korkeisiin kustannuksiin

Tämä sarja on ainutlaatuinen sen suhteen, mitä se edustaa (esim merkin numero 500 000), mikä on suurin syy sen korkeaan hintaan. Emme kuitenkaan saa unohtaa, että laitteet ovat tyypillisiä saksalaisen yrityksen parhaille malleille korostaen sisällä olevaa edistynyttä tekniikkaa sekä rakennusmateriaalien korkeaa laatua tai ajatonta muotoilua. Kaikki johtaa suurempaan yksinoikeuteen ja siten korkeampaan hintaan.

Mercedes G-sarjan teho ja suorituskyky

Tämän automallin versiot olisivat seuraavat:

  • Mercedes G-sarja 2.9 G 400 D 330 CV ja diesel 148 164 euroa
  • Mercedes G-sarja 4.0 G 500, 422 hv ja bensiini 158 677 euroa
  • Mercedes G-Class 4.0 / Mercedes G63 AMG 585 CV ja bensiini hintaan 216 793 euroa

Lyhyesti sanottuna kaikki, mitä olemme sanoneet Mercedes G-sarjasta, osoittaa, että kyseessä on ainutlaatuinen auto ja luksusmaasturi. Sen vahvuus, luokka ja teho osoittavat, että se on ajoneuvo, jolla on kaikki ajettavaksi mahdollisimman turvallisesti sekä moottoriteillä että perinteisillä tai vuoristoteillä.

On totta, että sen hinta saattaa tuntua korkealta, mutta se on perusteltua sen voiman ja tarjoaman identiteetin vuoksi, koska älkäämme unohtako, että puhumme Mercedes Benz. Samoin sen erottuva muotoilu ja sen off-road-ominaisuudet tekevät siitä auton, joka on enemmän kuin toivottu sekä eksklusiivisuutensa että arvokkuutensa vuoksi.

Oliko tästä viestistä apua?