Saltar al contenido

Tutustu kaikkiin kiinalaisiin automerkkeihin, joita voit ostaa Espanjasta

12 de junio de 2023
Tutustu kaikkiin kiinalaisiin automerkkeihin joita voit ostaa Espanjasta

Saatat ajatella, että kiinalaiset automerkit jättävät paljon toivomisen varaa, mutta aiomme todistaa, että olet väärässä. Tänään Tapaamme kaikki kiinalaiset automerkit, joita voit jo ostaa Espanjasta. Odotamme, että tulet rakastamaan monia malleja!

Ei, emme ole tulleet hulluiksi, ja maassamme on jo jonkin aikaa saatavilla monia kiinalaisia ​​automerkkejä. Ainakin noin kymmenen ja olemme varmoja, että kiinalaisilla malleilla tulee olemaan erittäin tärkeä rooli Euroopan autoalalla. Tunnemmeko heidät hieman enemmän?

BYD

Mahdollisesti tähän mennessä yksi kuuluisimmista kiinalaisista automerkeistä on BYD, lyhenne sanoista Build your dreams, ja uskokaa tai älkää, se on myös maailman suurin akkujen valmistaja. BYD-valikoima koostuu katumaasturista nimeltä Laki 3iso SUV Tang ja salonki Heillä on. Mallien lähtöhinta on noin 42 000 euroa, ja niillä on jälleenmyyjiä Madridissa ja Barcelonassa.

MG

MG kuuluu SAIC-ryhmään ja on saanut takaisin Roverille kuuluneen suositun tuotemerkin. Sillä on jo lukuisia jälleenmyyjiä ja se tarjoaa malleja, kuten jo kuuluisa MG 4 Electric, MG ZS, MG HS, MG Marvel ja MG 5. Enemmän kuin täydellinen valikoima!

lynk & Co.

Tämä merkki kuuluu Geelylle, joka saattaa kuulostaa sinulle tutulta, koska siinä on mm ryhmäkavereita Polestarille ja jopa Volvolle tai Smartille. Lynk & Co:n tunnetuin malli on 01 ja se erottuu kilpailijoista, koska sen liiketoimintamalli perustuu kuukausitilaukseen ilman pysyvyyttä.

lynk & co kiinalainen auto

Nämä merkit eivät ole ainoita, jotka ovat saatavilla Espanjassa, vaan voit myös nähdä DFSK-yksiköitä, joissa on jo malleja, kuten Oletko 3, F5 vai 580. Nämä katumaasturit on tarkoitettu osaksi Premium-segmenttejä, mutta edullisemmin hinnoin. Emme myöskään saa unohtaa kiinalaisia ​​valmistajia, kuten Green Tour kiinalaisilla brändeillä, kuten BAIC, Baojun tai Wulling, JAC, Maxus, Shineray, Aiways U5- ja U6-tuotellaan tai Xpeng futuristisella tyylillään G3:lla, jonka lähtöhinta on noin 50 000 euroa..

dfsk kiinalainen auto

Nyt kun tiedät hieman enemmän kiinalaisista automerkeistä, jotka ovat jo saatavilla Espanjassa, voit valita seuraavan autosi paremmin. Muista se sisään napsautuksia Sinulla on laaja valikoima malleja, jotka toimitamme kotiovellesi alle 48 tunnissa.

Oliko tästä viestistä apua?