Saltar al contenido

Operation Exit 2023: vinkkejä turvalliseen matkustamiseen vilkkaan liikenteen aikoina

14 de julio de 2023
Operation Exit 2023 vinkkeja turvalliseen matkustamiseen vilkkaan liikenteen aikoina

Kesä on saapunut ja sen mukana poistumistoiminto. Olet varmasti odottanut koko vuoden loma katkaistaksesi yhteyden rannalla, kylpeäksesi uima-altaassa tai yksinkertaisesti irtautuaksesi päivittäisestä rutiinistasi. Mutta mikä tahansa suunnitelma sinulla on, olen varma joudut liikkumaan autolla Ja jos haluat kaiken menevän hyvin, matkan suunnittelu etukäteen on välttämätöntä sen saavuttamiseksi.

Näinä toimintapäivinä odotetaan lähtöä Espanjan teillä miljoonia matkoja. Tulee rauhallisempia päiviä ja muita ei niin paljon, mikä on kriittisintä kierron kannalta. Yhteensä Liikenteen pääosasto (DGT) odottaa yli 95 miljoonaa matkaa pitkän matkan tälle kesälle, joten jos et halua tiematkasi pilaavan kauan odotettuasi lomaasi ja tavoitteenasi on turvallinen matka, on välttämätöntä valmistaa kaikki matkasi yksityiskohdat etukäteen.

On välttämätöntä hallita ajoneuvon huollosta välttämättömiin aikatauluihin. Varsinkin tänä kesänä, jolloin matkojen määrä on kasvussa (noin 1,75 %) verrattuna vuoteen 2022. Joten jos olet yksi niistä onnekkaista, jolla lomakausi alkaa lähipäivinä ja aiot matkustaa autolla , huomioi, että kesäliikenteellä ei ole mitään tekemistä muun vuoden kanssa.

Tämä tarkoittaa, että kiertokulkuun tulee olemaan paljon liikennettä kaikissa muuttujissaan: ajoneuvot sivuteillä, yömatkoilla tai turistialueilla rannikolla, jossa on uimarantoja. Joten ennen matkan aloittamista on parasta seurata kaikkia neuvoja ja suunnitelmia mikä on turvallisin reitti, jota voit seurata odottamattomien tapahtumien välttämiseksi.

Avaimet riskittömään poistumisoperaatioon

Kaikkina kesäviikonloppuina ja myös jokaisen kuukauden alussa, se on silloin, kun eniten Se tehostaa verenkiertoa. Se tapahtuu tunnetun lähtö- tai paluumatkan aikana. Olipa matkasi syy mikä tahansa, liikenne lisääntyy kaikilla teillä, mutta turvalliseen matkaan on useita avaimia.

 • Matkan suunnittelu: On tärkeää, että kuljettaja suunnittelee reitin välttääkseen tarpeettomia kiertoteitä ja ottaa matkaa aloittaessaan huomioon ne päivät, joissa liikenne on vilkkainta ja epäsuotuisimmat kellonajat. Tärkeää on ottaa huomioon päivät, joissa liikenne on voimakkaimmin ja matkustusajat epäsuotuisimmat, sekä ennakoida mahdollisia liikenneruuhkia ja valita vaihtoehtoisia reittejä jos se on suositeltavaa.
 • Ajantasainen tieto tien tilanteesta on olennaista, sillä sen avulla voimme tehdä päätöksiä sopivimmasta reitistä ja välttää haittoja. Jos et halua tuhlata liikaa aikaa tiellä, sinun on yksinkertaisesti oltava tietoinen tilanteesta laita radio päälle ja kiinnitä huomiota Liikennetiedotuspalvelun tai soita numeroon 011.Kaikki tiedot teiden tilasta ovat välttämättömiä turvallisen matkan takaamiseksi ja ruuhkaliikenteen välttämiseksi. DGT:n mukaan nämä ovat parhaat ajat matkustaa:
   • Perjantai: klo 00.00-15.00.
   • lauantai: 00 – 8 tuntia ja 15 – 00.
   • sunnuntai: klo 00.00-18.00.
 • Ajoneuvon huolto: Kesä on parasta aikaa auton virittämiseen. Näiden kuukausien aikana teet paljon enemmän matkoja, sekä lyhyitä että pitkiä matkoja, ja tästä syystä on tärkeää, että sinulla on ajoneuvo täydellisessä kunnossa ennen tielle tuloa. Välttääksesi yllätyksiä matkan aikana, on tarpeen tarkistaa renkaiden kunto (renkaan kulutuspinnan ja urien syvyyden tulee olla vähintään noin 1,6 mm hyvän pidon varmistamiseksi) ja paine, taukoja (tyynyjä ei saa käyttää), öljytaso ja pakkasneste, suodattimet, valot ja akku sekä auton jousitus, sytytys ja ruiskutus… jotta aiemmat säädöt voidaan tehdä tarvittaessa. Sinun on varmistettava, että ajoneuvo on valmis ajoon.
 • Ajoturvallisuus: Älä kiirehdi nopeasti määränpäähäsi, sillä tiemääräysten noudattaminen auttaa sinua sujumaan turvallisesti ja vähentää onnettomuuksien mahdollisuutta. Noudata nopeusrajoituksia ja merkkejä Se on avain hyvään liikkuvuuteen tänä kiihtyvän liikenteen aikana, sillä jos me kaikki noudatamme sääntöjä, liikenne on sujuvampaa.Siirtymien lisääntymisen vuoksi se on tarpeen mukauttaa nopeusrajoitukset liikenneolosuhteisiin joka hetkessä. Turvaetäisyyden säilyttäminen on toinen avain turvalliseen matkaan, jossa myös kuljettajan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Lepää tarpeeksi pysähtyy korkeintaan kahdessa tunnissa matkaa kohden tai aina kun se katsoo sen tarpeelliseksi ja löytää myös oikean asennon ratin takaa saavuttaakseen täyden näkyvyyden edestä voidakseen reagoida tarvittaessa nopeasti.
 • liikenteen hallinta: yhtä tärkeää kuin hyvä lepo on myös rasittavien tilanteiden välttäminen ratin takana. Jännityksellä ajaminen johtaa monien ratin takana olevien kykyjen menettämiseen, mikä voi joissain tilanteissa vahingoittaa meitä. rentoutua, lainata kiinnitä huomiota liikennepaneeleihin tietää, mikä sinua odottaa matkan varrella, ja tarvittaessa auttaa itseäsi navigointijärjestelmien kanssa reaaliajassa.

  Tietäen liikennetilanteen koko ajan voi auttaa sinua välttämään odottamattomia tapahtumia matkan aikana, jolloin tuntia välttää Kesän aikana on odotettavissa suurempaa ajoneuvovirtaa välillä 09:00 ja 14:00 lauantaisin ja 16:00 sunnuntaisin, kun odotat loman paluuta, joka alkaa hyvällä suunnittelulla.

Noudata vinkkejä välttääksesi turhat riskit

Aluksi saattaa tuntua, että lomaa aloitettaessa on otettava huomioon liikaa asioita. Liikennesuositusten noudattaminen on kuitenkin tärkeää älä ota turhia riskejä tiellä ja parantaa matkojen turvallisuutta.

Lähtötoiminnon aikana on välttämätöntä ottaa lisävarotoimia ja ryhtyä toimiin varmistaaksesi turvallisen ja rauhallisen matkan. Näitä vinkkejä noudattamalla voit nauttia matkoistasi ilman takaiskuja ja saavuttaa määränpääsi turvallisesti. Muista aina kunnioittaa liikennesääntöjä, pysyä rauhallisena ja olla tietoinen vastuullisen ajamisen tärkeydestä. Hyvää matkaa!

Oliko tästä viestistä apua?