Saltar al contenido

Kiinalaiset autot Espanjassa: tuotemerkkien ja niiden läsnäolon tutkiminen markkinoilla

22 de junio de 2023
Kiinalaiset autot Espanjassa tuotemerkkien ja niiden lasnaolon tutkiminen markkinoilla

Kiinassa valmistetut autot valtaavat yhä enemmän jalansijaa Espanjan automarkkinoilla. Yksi tärkeimmistä syistä myynnin huomattavaan kasvuun on korkea kilpailukyky suhteessa ajovarmuuteen ja sen suhteellisen alhaiset hinnat. Jatka lukemista, jos haluat tietää merkit kiinalaiset autot joita voi ostaa Espanjasta, sekä autojen tuotantoa Kiinassa ja myydyimmät tuotemerkit.

Kiinalaiset ajoneuvomerkit Espanjassa

Läsnäolo kiinalaiset autot Espanjan teillä ja kaduilla on lisääntynyt viime vuosina. Jotkut merkit pitävät DFSK (Dongfeng Motor Corporation), BYD, Chery, Beijing, Brilliance ja Geely ovat saavuttaneet suosiota ja jo vakiinnuttaneet asemansa Espanjan markkinoilla. Are Kiinassa valmistettuja merkkejä Ne tarjoavat erilaisia ​​malleja pienistä ajoneuvoista ja sedaneista maastoautoihin ja 4 × 4 -ajoihin.

Kiinan markkinat ovat myös sopeutuneet länsimaiseen trendiin panostaa vihreään energiaan ja kestävään liikkuvuusmalliin, minkä vuoksi löydämme yhä enemmän hybridi- ja sähkömalleja eri kokoonpanoilla.

Kiinalainen autotuotanto

Kiinasta on vastoin kaikkia todennäköisyyksiä tullut maailman suurin autonvalmistaja, joka ohittaa sellaiset maat kuin Saksa, Ranska ja Yhdysvallat. Kiinan autoteollisuuden laajentuminen kansainvälisille markkinoille on ollut yksi tämän eksponentiaalisen kasvun syistä.

Kuljettajat ovat yleensä varovaisia kiinalaisia ​​merkkejä koska he katsovat, että luotettavuus on alhaisempi, mikä ei vastaa todellisuutta, koska niiden on täytettävä laatustandardit ennen kuin ne myydään Euroopassa. Kiinan autoteollisuuden laadun hyväksyntä globaaleilla markkinoilla alkaa kasvaa.

Jotkut Kiinan tunnetuimmat autoryhmät Ne ovat Changan Group, jolla on myyty yli 2 301 000 ajoneuvoa, Geely Group yli 2 030 000, Great Wall yli 1 281 000, Saic yli 1 106 000 ja Chery ylivoimaisesti noin 962 000. Markkinoiden myydyimmät tuotemerkit niveltyvät näiden Kiinan moottorimaailman suurten yritysten ympärille.

DFSK autonvalmistus

Yksi Kiinan moottorimarkkinoiden tunnetuimmista merkeistä on DFSK, jolla on tuotantolaitoksia maassa. DFSK-tuotemerkki on Dongfeng Motor Corporationin tytäryhtiö, joka on yksi Kiinan suurimmista autonvalmistajista, joten sillä on korkea arvostus. DFSK erottuu Euroopassa valmistettujen ajoneuvojen keskimääräisestä luotettavuudestaan ​​ja alhaisista hankintakustannuksistaan.

DFSK-malleja valmistetaan tuotantolaitoksilla Chongqingin, Hangzhoun ja Shiyanin kaupungeissa, vaikka kaikki ajoneuvot läpäisevät laadunvalvonnan joko näissä tiloissa tai brändin keskustehtaassa: Chongqingin kaupungissa.

Kiinalaiset BYD-merkkiset ajoneuvot

BYD on ajoneuvojen myydyin merkki Kiinassa, mikä korostaa erityisesti mallia BYD Song L. BYD-lyhenne tarkoittaa «Build Your Dreams?», jonka englanninkielinen merkitys antaa sille jo kansainvälisen vision.

Tämä tuotemerkki on asetettu yhdeksi sähköajoneuvojen alan edelläkävijöistä Kiinassa, maassa, joka vielä alkaa sopeutua uuteen, kestävämpään liikkuvuusmalliin. BYD on ollut edelläkävijä yritys akkujen käytössä sähkökäyttöisissä propulsiojärjestelmissä. BYD-autojen valmistusprosessin tarkkuus ja sitoutuminen innovaatioihin ovat johtaneet brändin avaamiseen kansainvälisillä automarkkinoilla.

Kiinan tehokkain autokonserni

Hän kiinalainen auto Markkinoiden myydyin on BYD-merkki, vaikka tehokkain autoryhmä on Geely, jolla on tunnetut merkit kuten Lotus, Proton, Lynk & Co, Terrafugia, Volvo tai uusi bestseller Polestar.

Geelyn myynti on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tämän ansiosta se on laajentunut maailmanlaajuisesti ja vakiinnuttanut itsensä yhdeksi niistä Automerkit Kiinalainen markkinoiden luotettavin. Tästä yrityksestä on tullut Kiinan johtava ajoneuvovalmistaja, ja Geely-ajoneuvoja on yhä yleisempää nähdä Euroopan kaduilla ja moottoriteillä.

Brändi on vakiinnuttanut asemansa keski- ja ylemmän luokan hintasegmentissä hyötyajoneuvoihinsa tai sedaneihinsa urheilullisella ja ylellisellä estetiikalla sekä SUV-tyyppisten ajoneuvojen tyylitellyillä linjoilla. Sekä Geelyn ajoneuvoilla että sen autokonserniin kuuluvilla ajoneuvoilla on korkeat laatustandardit ja jatkuvat valvontaprosessit, joihin on lisättävä merkin innovaatio ja ajoneuvojen tekninen varustelu.

Lyhyesti sanottuna kiinalaiset autot valtaavat yhä enemmän jalansijaa Euroopan ja Espanjan markkinoilla eri hintaluokkien merkkitarjonnan ja sähkö- ja hybridiautoihin sitoutumisen myötä. Kiina on jo nyt yksi maailman autoteollisuuden tärkeimmistä toimijoista, mikä johtuu pääasiassa sen kyvystä tuottaa ja viedä ajoneuvoja maailmanlaajuisesti.

The kiinalaiset autot Ne tarjoavat tasapainon laadun, tekniikan ja luotettavuuden välillä, vaikka kilpailukykyisin näkökohta onkin taipumus olla markkinoiden keskimääräistä halvempi hinta. Nämä ajoneuvot ovat jo houkutteleva vaihtoehto espanjalaisille kuljettajille.

Oliko tästä viestistä apua?