Saltar al contenido

SEAT Ateca

15 de agosto de 2021
SEAT Ateca

SEAT Ateca on C -segmentin katumaasturi, jota SEAT on valmistanut vuodesta 2016. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, esitellään vuoden 2015 lopussa ja päivitetään uudistamalla vuonna 2020.

SEAT -logo

SEAT Atecan ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko510 l
tehoa110-190 hv
kulutus4.3 – 6.5 l / 100 km
hinta 17 900 euroa
arviointi

The SEAT Ateca Se on maastoauto, segmentti C, jota SEAT on valmistanut vuodesta 2016. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuoden 2015 lopussa ja päivitettiin uudistamalla se vuonna 2020. SEAT Atecalle on ominaista Volkswagen -ryhmän maastoautojen tarjoaminen , tarkempi ajotuntuma, houkutteleva muotoilu ja erittäin hyvä hinta. Sitä valmistetaan Volkswagen -konsernin tehtaalla vuonna Kvasiny, Tšekki.

Kompaktien katumaasturien joukosta, jotka haluavat kilpailla Seat Atecan kanssa, löydämme muita luokkansa katumaastureita, mukaan lukien Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, KIA Sportage, Peugeot 3008 tai Skoda Karoq.

Istuin Ateca 2020 019

SEAT Ateca -muotoilu

The SEAT Ateca Se on maastoauto, joka sopii mittojensa mukaan C -segmenttiin: se on pituus 4,38 metriä, joten se on pituudeltaan yksi pienimmistä SUV-Cs-malleista. Tämä tekee sen mittasuhteista dynaamisempia, ja etuosa muistuttaa voimakkaasti muita viimeaikaisia ​​SEAT -malleja, kuten SEAT León tai SEAT Tarraco.

Terävät viivat, mutta eivät liian aggressiivisia, SEAT Atecan visuaalinen kokonaisuus on epäilemättä erittäin tasapainoinen. Yksityiskohdat, kuten maalaamattomat muoviset pyöräkaaret, erittäin säännöllinen lasipinta tai sekä etu- että takavaloventtiilit Täysi LED -tekniikka, joka tarjoaa modernin ja miellyttävän ulkonäön. Se ei kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta varustaa Matrix-LED-ajovaloja edes lisävarusteena. Valikoimasta saatavien erilaisten viimeistelyjen ja viimeistelyjen ansiosta SEAT Ateca on räätälöity.

Istuin Ateca 2020 021

Seat Ateca -moottorit

SEAT Ateca on saatavana sekä kolmen että nelisylinterisen diesel- ja bensiinimoottorin kanssa, ilman vaihtoehtoa mikrohybridiversioiksi, kuten jotkut sen kilpailijat tekevät (Kia Sportage, Ford Kuga tai Hyundai Santa Fe). Myöskään plug-in-hybridiversioita ei ole, kuten löydämme Volkswagen Tiguan eHybridistä.

Jos siis valitset bensiinimoottorit, voit valita a 1,0 YTE 110 CV, 1,5 TSI 150 CV ja 2,0 YTE 190 CV. Tehokkain versio on CUPRA Ateca, jossa on 2.0 TSI ja 300 hv.

Jos valitset dieselin, voit valita tehot 115 ja 150 hv, aina 2,0 TDI -lohkosta. Vaihteistot ovat 6-vaihteinen manuaalinen tai 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto. Lisäksi tehokkaimmilla moottoreilla (190 hv TSI ja 150 hv TDI) voi olla 4Drive-neliveto, ja etuveto on oletusvaihtoehto muille alueen moottoreille.

Testaa istuin Ateca Skoda Karoq 33

SEAT Ateca sisustus

SEAT Atecan sisätilat syyttävät eniten ajan kulumista. Huolimatta espanjalaisen mallin päivityksestä vuonna 2020, kojelauta on pohjimmiltaan se, joka esitteli SEAT Leónin kolmannen sukupolven, joka esiteltiin vuonna 2013, joten hän on jo veteraani. Kuitenkin ääriviivat ovat hienoja, kulmaisia ​​ja laatu tuntuu enemmän kuin oikealta.

Pehmustetut materiaalit kojelaudan ja ovien yläosassa, erilaiset koristelistat, jotka on verhoiltu sekä kankaalla että nahalla, tekevät SEAT Atecan sisätilasta «pukeutuneen». Tekninen komponentti on enemmän kuin katettu Atecassa yksityiskohtien, kuten avaimeton käynnistysjärjestelmä, ansiosta 100% digitaalinen instrumentointi tai suuri keskikosketusnäyttö jopa 9,2 tuumaa josta infotainment -järjestelmää käytetään erittäin kehittyneellä ohjelmistolla.

Istuin Ateca 2020 032

Vaikka se sisälsi ulkomitat, sen tavaratilaan mahtuu 510 litraa etuvetoisissa versioissa ja 485 litraa nelivetoisissa versioissa. Se on kooltaan kilpailijoita suurempi runko. Tämä lausunto pätee myös silloin, kun puhumme aluksella olevasta tilasta: se on enemmän kuin tarpeeksi ajoneuvon koon mukaan.

SEAT Atecan dynamiikka

On aina todettu, että SEAT -autoissa on muihin Volkswagen -konsernin vastaaviin malleihin verrattuna dynaamisempi ja informatiivisempi ajotuntuma. SEAT Ateca ei ole poikkeus, sillä se tarjoaa erinomaista ajolaatua kaikkina aikoina. Se ei ole maailman eristynein ja mukavin ajoneuvo, mutta sen ajotuntuma kaarreajossa on selvästi parempi kuin useimmat markkinoilla olevat vaihtoehdot.

Istuin Ateca 2020 033

Tähän vaikuttavat elementit, kuten hyvin viritetty osoite., suspensio, joka sisältää oikein kehon liikkeet ja lisäksi elementtien, kuten ajotilajärjestelmän, läsnäolo jonka avulla voidaan muuttaa tiettyjä parametreja tai mukautuvaa muuttuvaa vaimennus DCC: tä eri asetuksilla.

SEAT Ateca esitteli videon

1629034945 49 SEAT Ateca

Oliko tästä viestistä apua?