Saltar al contenido

Siirrä moottoripyörä: vaatimukset ja hinnat

9 de agosto de 2021
Siirra moottoripyora vaatimukset ja hinnat

Kun kuljettaja ostaa moottoripyörän, yksi toimenpiteistä, joka on tehtävä, on asettaa se paikalleen uuden omistajan nimi. Tosiasia, joka on todella tärkeä muuttaakseen kaksipyöräisen ajoneuvon omistajuutta ja antaakseen osan mainituista muutoksista ajoneuvoon Liikenteen yleinen suunta. On tietysti välttämätöntä tietää, että tämäntyyppinen byrokraattinen menettely sisältää joukon maksuja, jotka on ensinnäkin sovittava moottoripyörän myyjän ja ostajan kesken. Esimerkiksi voidaan sitten päättää, kuka maksaa viraston kustannukset tarvittaessa.

Yleisin on se, että ajoneuvon uusi omistaja vastaa näistä kustannuksista, koska lisäksi pääosasto määrittelee tämän yleensä. Tämä ei tarkoita sitä, että joskus molempien osapuolten välillä päästään sopimukseen maksun maksamisesta puoleen tai vain myyjään (mutta muuttamalla lopullinen myyntihinta moottoripyörästä).

Hallinto?

Ennen kuin sanot, onko kuljettaja itse suorittanut kaikki paperityöt yksityisellä tavalla tai jos hän antaa nämä toimenpiteet erikoistuneelle toimistolle, on hyvä selvittää etukäteen, onko kyseinen moottoripyörä kaikki järjestyksessä maksujen suhteen. Eli jos ei ole erääntyneitä velkoja tai maksuja, kuten panttioikeuksia, maksamattomia sakkoja tai veroja, joita entinen omistaja ei kohdannut. Kaikki tämä voidaan tietää pyytää tietoja Trafficilta.

Jos ongelmaa ei ole ja toimisto on valittu, nämä ammattilaiset vastaavat mainitun omistajuuden muuttamisesta. Riittää, että he toimittavat jäljennöksen osapuolten välillä allekirjoitetusta osto-myyntisopimuksesta, uuden omistajan levitysluvan ja kortin, jossa on vahvistettu, että se on kunnossa ITV ja kaksi valokopiota myyjän ja ostajan DNI: stä. Jäljellä on vain maksaa vastaavat verot ja lasku mainitusta välityksestä, joka tulee olemaan 50 ja 80 euroa jokaisen tapauksen mukaan.

Yksityinen hallinta

Jos et halua palkata toimiston palveluita, toinen vaihtoehto on huolehtia erityisesti paperityöstä. Tietenkin se on vähemmän mukava ja kyllästyttävämpi. Jos näin on, Perintösiirtovero joka vaihtelee 4–8 prosentin välillä sen autonomisen yhteisön alueella, jossa se on, ja suhteessa mainitun omaisuuden arvoon. Kun tämä vero on maksettu, seuraava asia on pyytää siirtopyynnön päivämäärä ja kellonaika liikenteen päämajassa.

Siellä esitetään kaikki viraston liitetyt asiakirjat, mutta on lisättävä useita muita: Ilmoitus myynnistä ja omistajuuden muutoksesta, jonka keskimääräinen korko on jotain yli 50 euroa (puolet, jos se on mopo). Vain tietyissä tapauksissa tarvitaan jotain muuta paperia, kuten sääntelysopimuksessa, jos siirto on tehty avioeron tai testamentin ja perintiveron maksutodistuksen perusteella, jos kyseinen omistajanvaihdos on perinnön takia.

Oliko tästä viestistä apua?