Saltar al contenido

Skoda Kamiq

16 de agosto de 2021
Skoda Kamiq

Skoda Kamiq on kaupunkimaasturi, segmentti B, jonka valmistaja on Skoda. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2019.

Skoda -logo

Skoda Kamiqin ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko400 l
tehoa90-150 hv
kulutus6.5 l / 100 km
hinta 14 900 euroa
arviointi

The Skoda Kamiq Se on kaupunkimaasturi, segmentti B, jonka valmistaja on Skoda. Ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan tällä hetkellä vuonna 2019. Skoda Kamiqille on ominaista se, että se on pienin maastoauto Skoda SUV -mallistoon, ja sen mitat ovat hyvin pienet, tavaratila hyvä ja kaupunkilainen. Skoda Kamiq on ystävyyskaupunki SEAT Aronan kanssa, jonka kanssa sillä on yhteinen alusta, moottorit ja tekniikka. Sitä valmistetaan Skodan tehtaalla Mladá Boleslavissa (Tšekki).

Pienistä kaupunkimaastureista, jotka haluavat kilpailla Skoda Kamiqin kanssa, löytyy Hyundai Kona, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 sekä heidän «serkkunsa», Volkswagen T-Cross ja SEAT Arona.

Skoda Kamiq on pieni crossover, joka jakaa alustan, moottorit ja tekniikat SEAT Aronan ja Volkswagen T-Crossin kanssa

Skoda Kamiq 2019 46 Takana

Skoda Kamiqin suunnittelu

Skoda on luonut pienen crossoverin, joka saa uuden tunnusmerkin, joka todennäköisesti laajennetaan muihin malleihin brändin SUV -mallistossa. Skoda Kamiq voidaan erottaa toisistaan sen tyypillinen bifaro -muotoilu, jossa jokainen ajovalaisin on jaettu kahteen projektoriin, joissa on alaosa päävaloja varten ja yläosa ja erittäin kapea LED -päiväajovalojen riville. Tämä ajovalojen suunnittelu oli jo ennakoitu Skoda Vision X -prototyypillä, johon Kamiq perustuu.

Skoda Kamiq säilyttää tyypillisen Skoda -puolisuunnikkaan säleikön ja tuotemerkin tunnuksen pullistuvassa hupussa. Takaosa on rakenteeltaan raikkaampi ja hyvin samanlainen kuin muiden Skoda -mallien, tai menemättä pidemmälle, SEATin, pitkät takavalot.

On myös muistettava, että Skoda Kamiq on antanut etusijalle tilaa aluksella, ja ehkä tästä syystä 4,24 metrin pituisena se on 10 senttimetriä pidempi kuin SEAT Arona, vaikka sen tavaratila – 400 litraa – on sama .

Skoda Kamiq 2019 Punainen 02 Sisustus

Skoda Kamiqin kyydissä

Sisällä Skoda Kamiq saa modernin, teknologisemman suunnittelun, joka tarjoaa a priori erittäin oikean koetun laadun ja seuraa Skoda Scalassa jo nähtyjä jalanjälkiä.

Skoda Kamiq 2019 Punainen 03 -näyttö

Skoda Kamiq on saatavana kosketusnäyttöisellä viihdejärjestelmällä kolmessa koossa: 6,5 «, 8» ja jopa 9,2 «.. Järjestelmä, joka sisältää tekniikoita, kuten Wi-Fi-tukiaseman, sovellukset, liitettävyyden ja edistyneen puheohjauksen, joka Skodan mukaan tunnistaa monimutkaisia ​​lauseita Internetiin pysyvästi yhdistetyn henkilökohtaisen avustajan ja palvelimiensa ansiosta.

Skoda Kamiq 2019 39

Skoda Kamiqissa on myös digitaalinen instrumentointi ja 10,25 tuuman näyttö.

Skoda Kamiq 2019 47

Skoda Kamiq saapuu jälleenmyyjille vuonna 2019 virallisen esittelyn jälkeen Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.

Skoda Kamiq 2019 17

Skoda Kamiqin moottorit

Skoda Kamiq -moottorivalikoima koostuu diesel-, bensiini- ja maakaasuvaihtoehdoista, teho 95-115 hv.

Se on saatavana bensiinimoottori 1.0 TSI 95 ja 115 CV: n teholla ja 1.5 TSI 150 CV: n teholla. Se on saatavana myös 1.6 TDI dieselmoottori, vain 115 hv: n teholla, ja lopuksi se on maakaasuversioperustuu myös 1.0 TSI: hen, jossa on kolme sylinteriä ja joka voi käyttää joko bensiiniä tai maakaasua, ja 1.0 G-TEC: ään, jonka teho on 90 hv.

Skoda Kamiq 2019 12

Skoda Kamiqin nimi

Skoda varmistaa, että he ovat ensin valinneet nimen Kamiq noudattaakseen Karoqin ja Kodiaqin nimikkeistöä, jotka alkavat k -kirjaimella ja päättyvät kirjaimella q. He huomauttavat myös, että tämä nimi tulee sanasta, jota käyttävät inuiitit, Kanadan ja Grönlannin välisen alueen kotoisin, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti, että «se sopii täydellisesti kuin toinen iho kaikissa tilanteissa».

Jälkimmäinen perustelee myös sitä, että nimeä Skoda Kamiq ei käytetä ainoastaan ​​Skodan pienessä crossoverissa Euroopassa, vaan myös täysin eri autossa, suuremmassa kompaktissa katumaasturissa, jota markkinoidaan Kiinassa.

Skoda Kamiqin esittelyvideo

1629075889 868 Skoda Kamiq

Oliko tästä viestistä apua?