Saltar al contenido

Skoda Scala

16 de agosto de 2021
Skoda Scala

Skoda Scala on kompakti auto, segmentti C, jota Skodan on valmistanut vuodesta 2018. Se on Skoda Spacebackin seuraaja, malli, joka tuolloin puolusti ajatusta kohtuuhintaisesta, tilavasta ja käytännöllisestä kompaktista, joka oli yhden pisteen alapuolella muista Volkswagen -konsernin sopimuksista.

Skoda -logo

Skoda Scalan ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko467 l
tehoa90-150 hv
kulutus5.9 l / 100 km
hinta 14 500 €
arviointi

The Skoda Scala Se on kompakti auto, segmentti C, jota Skoda on valmistanut vuodesta 2018. Se on Skoda Spacebackin seuraaja, malli, joka tuolloin puolusti ajatusta kohtuuhintaisesta, tilavasta ja käytännöllisestä kompaktista, joka oli yhden pisteen alapuolella muita kompakteja Volkswagen -konsernista. Tässä uudessa sukupolvessa Skoda siirtää näkemyksensä kompaktista autosta sijoittaakseen sen kilpailijoidensa korkeudelle ja tehdäkseen siitä vertailuarvon esimerkiksi avaruudessa tai tekniikassa. The Skoda Scalan hinta osa alkaen 13 900 euroa. Lisätietoja Skoda Scalan hinnasta.

Skoda Scala on korkealaatuisempi tuote, houkuttelevampi muotoilu ja valmis kilpailemaan kasvokkain uuden sukupolven SEAT Leónin ja Volkswagen Golfin kanssa, jotka ovat selvästi sen tärkeimmät kilpailijat. Siitä huolimatta Scala kilpailee erittäin kilpailukykyisessä segmentissä, kuten kompakteissa autoissa, joissa on yhtä vahvoja kilpailijoita, kuten Peugeot 308, Hyundai i30 tai Renault Megane.

Skoda Scala 111218, arkki 010

Skoda Scalan ulkoasu

Skoda Vision RS -prototyypin ennakoima Skoda Scala on pysynyt uskollisena estetiikalleen, vaikkakin pitkälti sen urheilullisen ilmeen. Tällä tavalla Scala tarjoaa nuorekkaan ulkonäön ja perii Skoda Superbin tai Skoda Kodiaqin kaltaisten mallien päälinjat, mutta uudella uusi etuosa, jonka tärkein uutuus on sen kolmion muotoinen LED -optiikka, lisäksi takaosa, josta tulee tämän auton erottuvin kohta säilyttämällä kehyksen laajennetun suunnittelun, joka on jo nähty Spacebackissa, ja uudet vaakasuorat LED -ohjaimet, jotka tarjoavat paljon lihaksia.

Tällä hetkellä Skoda ei ole vahvistanut urheiluversion Skoda Scala RS: n julkaisuaOn kuitenkin todennäköistä, että tämän uuden filosofian ja Vision RS -prototyypin vaikutusten vuoksi tämä malli voisi tulla myöhemmin huomattavasti urheilullisemmalta.

Skoda Scala 111218, arkki 013

Skoda Scalan sisätilat

Skoda Scala esittelee moderni sisustus, mutta erityisesti korkeampi laatu. Puhumme raittiista suunnittelusta, jossa ei ole suuria riskejä, ja pyrimme asettamaan toiminnallisuuden etusijalle, mutta tarjoamme huomattava rakenne ja materiaalit, jotka miellyttävät silmää ja kosketusta. Tähän on lisättävä mahdollisuus käyttää erilaisia ​​puisia tai alumiinisia listoja, myös mahdollisuus valita nahkaverhoilu ja / tai alcantara istuimiin, ohjauspyörään tai verhoiluun.

Skoda Scala 111218 Tiedosto 015

Aluksella erottuu epäilemättä eniten a jopa 9,2 tuuman näyttö, tabletina kojelaudassa, joka tarjoaa kaikkein teknologisimman kosketuksen yhdessä digitaalisten instrumenttiensa kanssa, Virtual Cockpit, joka käyttää 10,25 «LCD -näyttöä.

Skoda Scala on jopa modernimpi kuin SEAT León tai Volkswagen Golf. Vaikka on totta, että molempien on saatava sukupolven viestinsä koko vuoden 2019 ajan.

Skoda Scala 111218 Arkki 002

Skoda Scala -moottorit

Aluksi Skoda Scalaa tarjotaan neljällä moottorilla, kolmella bensiinillä ja dieselillä. Vuoden 2019 lopussa yksi maakaasu (CNG) sisällytetään, ja se pysyy ilmassa, jos siitä tulee edes hybridipistokeliitäntä. Kaikissa moottoreissa on tietysti turboahdin, mutta myös automaattinen moottorin pysäytys- / käynnistys- ja käynnistysjärjestelmä sekä jarrutuksen energian talteenottojärjestelmä. Vaihtoehtoja on manuaalivaihteisto ja automaattivaihteisto, kuuluisa kaksoiskytkin DSG.

Kolme sylinteriä, Skoda Scala -bensiinimoottorit käynnistyvät 95 hv: n 1.0 TSI: llä, joka on saatavana viiden nopeuden manuaalivaihteistolla. Saatavilla on myös 115 hv 1.0 TSI, saatavana kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai seitsemänvaihteisella DSG-vaihteistolla. Neljän sylinterisen Skoda Scalan tehokkain moottori on 150 hv 1,5 TSI, myös kuusivaihteinen manuaalinen ja seitsemänvaihteinen DSG.

Skoda Scala 111218, arkki 004

Skoda Scalan ainoa dieselmoottori on 1,6 TDI, 115 CV, saatavana kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla ja seitsemänvaihteisella DSG-vaihteella. Ja kuten totesimme, Skoda Scalaan tulee myös maakaasumoottori, joka tietysti toimii myös bensiinillä ja joka perustuu 1.0 YTE: ään. Tämä moottori on 1,0 G-TEC maakaasua ja 90 hv saapuu vuoden 2019 lopussa, ja siihen liittyy kuuden vaihteen manuaalivaihteisto.

Skoda Scalassa voisi myöhemmin olla hybridi-plug-in-versioYhdistämällä uusi 150 hv 1,5 TSI -moottori 102 hv: n sähkömoottoriin saavuttaa 245 hv. Sen edut eivät olisi viittaus urheilukompakttimarkkinoille, mutta ne ovat mielenkiintoisia. Nopeudesta 0-100 km / h se kiihtyy 7,1 sekunnissa ja palautuminen 80-120 km / h on 8,9 sekuntia. Tämä on mekaniikka, jonka Skoda valitsi Skoda Vision RS -prototyypille, jota tämä malli odotti.

Skoda Scala 111218, arkki 009

Skoda Scalan paras

Huolimatta siitä, että käytetään pienempää MQB A0 -mallia, esimerkiksi SEAT Ibiza tai Volkswagen Polo, Skoda Scalalla on oikeat mitat pienikokoiselle autolle – pituus 4,36 metriä ja se on todella tilava, jossa on tavaratila, jonka tilavuus on 467 litraa ja jopa 1410 litran kokoontaitettavat istuimet, ja erittäin tilavat takaistuimet, joiden mitat ovat samanlaiset kuin Skoda Octavian. Ulkoasun lisäksi sen sisustus on myös korostettava, mikä parantaa selvästi laatua ja tekniikkaa.

Suositeltava Skoda Scala -video

1629095306 835 Skoda Scala

Oliko tästä viestistä apua?