Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

New Yorkin autonäyttely on muutaman päivän päässä ovensa avaamisesta. Ja menevät tuotemerkit lämmittävät ilmapiiriä odottaen uutuuksia, joita he näyttävät siellä. Tätä varten he julkaisevat teasereita ja edistysaskeleita videoiden muodossa sosiaalisissa verkostoissaan pitääkseen fanijoukkonsa hypeä korkealla. JA Subaru on yksi niistä, jotka pyrkivät saamaan mallejaan ihailevien huomion ja he haluavat lisää. Siksi hänen suuri vetonsa.

Jos luet meitä, tiedät, että ei kauan sitten he julkaisivat a uusi teaser, joka vastaa salaperäistä mallia. Tarkemmin sanottuna he näyttivät Wilderness-logon, joka vastaa heidän radikaaleimpia luomuksiaan alalla. Ja tuon ensimmäisen ennakon jälkeen he palaavat nyt panokselle a toinen esikatselu, joka näyttää tämän mallin takaosan. Kaikki viittaa siihen, että se on tämä kone, mutta emme voi vahvistaa sitä ennen sen debyyttiä. Tietysti on huhuja, jotka vaikuttavat oikeilta.

Jos kaikki menee hyvin, uusi Subaru Wilderness debytoi muutamassa päivässä… ja se on melkein varmasti Crosstrek…

Uusi Subaru Wildernessin uusin teaser-takaosa

Ennen kuin palaan huhuihin, Kerromme sinulle, mitä näemme tässä uudessa Subaru teaserissa. Kuten näet, se ei näytä olevan enempää kuin tämän salaperäisen mallin takapuskuri. Tuotemerkin nimi on kaiverrettu siihen mustaan ​​muoviin, joka puolestaan ​​toimii suojalistana. Lisäksi sitä reunustavat kaksi keltaista nauhaa, jotka näyttävät heijastavan heijastimia. Kuitenkin, jos katsomme näyttää siltä, ​​että se on jo mukana Outback Wildernessissä.

jos mennään virallinen verkkosivusto, jonka Subaru on luonut tällaista tilaisuutta vartenvoimme lukea sen…