Saltar al contenido

Subaru levorg

16 de agosto de 2021
Subaru levorg

Subaru Levorg on Subarun valmistama urheilukeskeinen perheauto. Hänen nimensä Levorg on jo aikomus.

Subarun logo

Subaru Levorgin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri perhe
ovet5
aukioita5
runko522 l
tehoa150 hv
kulutus7.3 l / 100 km
hinta 34 500 euroa
arviointi

The Subaru levorg Se on Subarun valmistama urheilukeskeinen perheauto. Hänen nimensä Levorg on jo aikomus. Subaru vakuuttaa, että tämä nimi on muodostettu yhdistämällä kirjaimia Perintö, vallankumous ja kiertue. Subaru Levorg on toinen sukupolvi, joka esiteltiin vuoden 2020 puolivälissä ja rakennettiin uudelle modulaariselle alustalle. Se käyttää 174 hv: n bensiinimoottoria ja siinä on symmetrinen neliveto neliveto. Sitä valmistetaan Ōta -tehtaalla Gunman prefektuurissa, Japanissa.

Sen tärkeimmät kilpailijat löytyvät premium- tai semi-premium-leikkausperheen malleista, joista Volvo V60, BMW 3-sarjan Touring, Skoda Octavia Combi tai Mercedes CLA korissa. Ammuntajarru.

Subaru Levorg 2021 0820 051

Subaru Levorg ulkoasu

Ulkopuolelta Subaru Levorg on perheauto Pituus 4,75 metriä, erittäin aggressiivinen etuosa, joka muistuttaa japanilaisen valmistajan urheilumalleja. Hänen siluettinsa on hyvin lihaksikas ja kulmikas, erittäin merkittyjä suorakulmaisia ​​pyöräkaaria. Onneksi meidän ei tarvitse unohtaa hupun ilmanottoaukkoa, joka poistettiin edellisessä sukupolvessa. Takana erottuvat kaksoispoistoaukko ja takaspoileri, joka sijaitsee katon yläosassa. Se heijastaa epäilemättä japanilaista urheilutaitoa tutussa.

Subaru Levorg sisustus

Mitä sisätiloihin, läsnäolo valtava kosketusnäyttö 11,6 «keskellä infotainment -järjestelmää, yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android AUto: n kanssa. Se on Starlink -järjestelmän viimeisin kehitys, joka on toistaiseksi parantanut käyttäytymistään ja käyttöliittymänsä. Tämän näytön yhteydessä on uusi täysin digitaalinen instrumentointi 12.3». Se on sisustus, joka keskittyy ajokokemukseen, matala ajoasento ja nahkaiset urheiluistuimet. Kuitenkin, lukuun ottamatta keskinäyttöä, se on mökki, jossa ei ole suuria epätavallisuuksia tai epätavallisia elementtejä näyttää laadukkaalta viimeistelyltä, hyviltä materiaaleilta ja kompromissiratkaisun urheilullisuuden ja raittiuden välillä.

Subaru Levorg 2021 0820 040

Subaru Levorgilla on järjestelmän viimeisin kehitys EyeSight, joka sisältää joukon ajotarvikkeita, kuten törmäysvaaran varoituksia, parannetulla automaattisella hätäjarrutuksella, joka toimii nopeammin havaitsemalla jalankulkijat tai pyöräilijät; Kaistanpito ja hätäjarrutus peruutusvaihteen väärään kytkemiseen. Lue lisää Subaru EyeSightista.

Subaru Levorg -moottorit

Subaru Levorgia tarjotaan vain konepellin alla olevalla mekaanisella versiolla turbobokseri, 1,8 litraa ja 174 hv . Korvaa lähtevän sukupolven 2,0 litran ilmakehän, joka ei eronnut suorituskyvystä tai kulutuksesta. Se on varustettu Lineartronic-jatkuvavaihteistovaihteistolla ja symmetrisellä nelivedolla. Subaru Levorg voisi olla tulevaisuudessa saatavana myös a kaksipolttoainemoottori, mukauttamalla bensiinimekaniikkaa Nestekaasu standardi, mikä tarkoittaa, että sen lisäksi, että alennat kilometrikustannuksiasi, voit saada myös ECO -merkinnän etuja. Vanhemmissa autoissa voi olla myös hybridimekaniikka, samanlainen kuin Subaru Foresterin kaltaisilla veljeksillä.

Subaru Levorg 2019 Ulkopuoli 19

Oliko tästä viestistä apua?