Saltar al contenido

Suosituksia moottoripyöräreiteistä nauttimiseen

6 de agosto de 2021
Suosituksia moottoripyorareiteista nauttimiseen

The moottoripyöräreittejä He lupaavat hauskaa, nauttivat pyörästä ja tutustuvat maailman kauneimpiin paikkoihin. Olitpa Espanjassa tai missä tahansa muussa maassa, ei ole mitään kuin ajaa kauniilla teillä samalla kun tunnet koneen voiman jalkojen välissä.

On sanomattakin selvää, että on monia reittejä, joita voidaan suositella: kaikentyyppisille makuille ja kaikentyyppisille kuljettajille (kokemuksella ja ilman kokemusta), joiden kanssa huomautamme alla. joitain neuvoja nauttia tästä kokemuksesta täysillä ja olla pilaantumatta odottamattomista yksityiskohdista.

Vinkkejä moottoripyöräreitin tekemiseen

  • Suunnittelu. Ensimmäinen asia on suunnitella täydellisesti reitti, joka aiotaan tehdä ja millaiset vaiheet tulevat olemaan. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse vain ottaa huomioon haluamiasi paikkoja, vaan myös väsymys, joka päätyy kertymään kilometrien kuluessa. Tästä syystä ole tietoinen jokaisen rajoitukset ja että kehon täytyy levätä, koska muuten refleksit hämärtyvät ja uupumus voi vaatia veronsa ja johtaa onnettomuuteen. Näin ollen reitti, jossa moottoripyörällä vietetään seitsemän tuntia päivässä, ei välttämättä ole paras vaihtoehto hyvän kokemuksen saamiseksi.
  • Täydellisessä kunnossa oleva moottoripyörä. Varmista ennen lähtöä, että moottoripyörä on moitteettomassa kunnossa. Uudistus näyttää avainasemalta, jotta vältetään epämiellyttävät ja odottamattomat häiriöt, jotka voivat lopettaa reitin ennenaikaisesti. Renkaat, jarrut, moottori… Kaiken asianmukainen huolto takaa reitin ilman ongelmia.
  • Asento pyörällä. Tämä kysymys on erittäin tärkeä, koska mukava asento riippuu siitä, voitko ratsastaa pidempään. Muuten se voi aiheuttaa kipua, joka muuttuu erityisen epämukavaksi loppupäivinä.
  • Tilaisuuteen sopivat vaatteet. On välttämätöntä pitää mielessä jokaisen ylitetyn paikan ilmasto, jotta liiallinen kuumuus tai kylmä ei kulje. Siten vaatetus riippuu siitä, vaikka meidän ei missään tapauksessa tarvitse säästää suojatoimenpiteitä. Ne ovat monta tuntia moottoripyörällä ja voivat johtaa onnettomuuteen, joten sinun on aina kuljetettava turvavarusteita.
  • Juoma ja ruoka. On suositeltavaa tuoda juoma hydratoitumaan tarvittaessa ja ruokaa virkistäytyäksesi yhdessä pysäkistä.
  • Kommunikaattorit. On tärkeää pystyä kommunikoimaan muiden autoilijoiden kanssa, jos olet mukana. Jos ei, matkapuhelimia on ladattava vian tai muun tapauksen sattuessa.
  • Työkalut. Muista ottaa mukaan työkaluja, jos jokin pieni vika ratkaistaan, kuten renkaanvaihto.
  • Jatka vauhtia ja pyöri rauhallisesti. Kun aloitat marssin, on parasta pitää vakionopeus, koska näin väsymys on vähäisempää. Älä myöskään menetä viileyttäsi muiden kuljettajien kanssa. Tie on pitkä ja siitä pitää nauttia.

Oliko tästä viestistä apua?