Saltar al contenido

Suzuki Jimny

17 de agosto de 2021
Suzuki Jimny

Suzuki Jimny on pienikokoinen Suzuki B-segmentin maastoauto, jota on myyty vuodesta 1968. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea on markkinoitu vain hyötyajoneuvona, joka on ollut myynnissä vuodesta 2019, vaikka se lopetettiin muutaman kuukauden ajan toimitusongelmien vuoksi .

Suzukin logo

Suzuki Jimnyn ominaisuudet

päällirakenteetKaikki maasto
ovet3
aukioita2
runko85 l
tehoa102 hv
kulutus6,8 – 7,5 l / 100 km
hinta 20 970 €
arviointi

The Suzuki Jimny Se on pienikokoinen Suzuki B-segmentin maastoauto, jota on myyty vuodesta 1968. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan vain hyötyajoneuvona, jota on myyty vuodesta 2019, vaikka se lopetettiin muutamaksi kuukaudeksi toimitusongelmien vuoksi. Se tuli takaisin myyntiin vuonna 2021 teollisessa muodossa. Pitkän historiansa takana Suzuki Jimny tarjoaa edelleen nykypäivänäkin hyvin klassisen lähestymistavan.: neliömäinen runko, yksinkertainen sisustus ja erinomaiset offroad -ominaisuudet. Suzuki Jimny valmistetaan Suzukin tehtaalla Japanissa.

Mitä tulee hänen kilpailijoihinsa Suzuki Jimny, voimme laskea ne yhden käden sormilla. Tällä hetkellä on hyvin vähän malleja, jotka täyttävät Suzuki Jimnyn tarjoaman kovan ja kovan lähestymistavan, kuten FIAT Panda 4×4 tai Dacia Duster 4×4 -versioissa. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on kaikki markkinoilla olevat aitot katumaasturit.

Suzuki Jimny Pro 3

Suzuki Jimny ulkoasu

The Suzuki Jimny Se on mukava ajoneuvo monille yksityiskohdille, ja sen ulkoasu on yksi niistä. Ja se on, että pienet japanilaiset off-road-vedot klassisimmasta, perinteisemmästä suunnittelusta. Suzuki Jimny tarjoaa suoria viivoja eräässä «mini Mercedes G-luokassa», kaikki tämä kolmioottisessa korissa, jonka pituus on vain 3,48 metriä.

Hänen lähestymistapansa on kuitenkin erittäin houkutteleva monille asiakkaille, jotka ovat nähneet Suzuki Jimnyssä hyvin erilaisen estetiikan, joka välttää nykyiset kaanonit, etenkin pienten ja taloudellisten autojen osalta.

Suzuki Jimny Pro 5

Suzuki Jimny -moottorit

Pieni japanilainen Se on saatavana vain yksinkertaisella 102 hv ja 130 NM 1,5 bensiinimoottorilla, vanhan koulun nelisylinterinen, ilmakehän moottori, erittäin kestävä ja valmis intensiiviseen käyttöön asfaltilla, jossa Suzuki Jimny se avautuu kuin kala vedessä. Se voidaan yhdistää a 5 -vaihteinen manuaalivaihteisto tai 4-vaihteiselle automaattivaihteistolle.

Siksi sitä ei tarjota minkäänlaisella hybridisaatiolla, joten Suzuki Jimny saa etiketti C. pääosasto.

Suzuki Jimny Commercial 2020 09

Suzuki Jimnyn sisustus

Sisustus Suzuki Jimny on taas suunniteltu ylläpitämään edeltäjiensä henkeä, vaikka nykyään Suzuki Jimny on sopeutunut markkinoiden uusiin vaatimuksiin ja varustanut lukuisia järjestelmiä, joita Suzuki Jimnyssä ei vielä viime aikoihin asti voitu kuvitella, kuten automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, ajotietokone tai multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä.

Kapasiteetilla kaksi henkilöä, koska se on saatavana vain teollisessa versiossa Suzuki Jimny Se on saatavana vain kahden matkustajan matkustamossa, joka on erotettu lastauspinnasta metalliverkolla, joka tekee kaikenlaisen takahuoneen mahdottomaksi, mutta joka luo tilavan sisätilojen kaikenlaisten esineiden lataamiseen.

Suzuki Jimny Pro 2

Suzuki Jimnyn dynamiikka ja tekniikka

Dynaamisesti Suzuki Jimny erottuu rakenteestaan, koska se perustuu edelleen tukirunkoon, johon teräsrunko on asennettu. Sen paino on erittäin pieni, se ei ylitä 1,1 tonnia, myös asennus jäykkä kaksiakselinen vaihteisto, alennusvaihde ja moottori pitkittäisasennossa, kaikki ajattelevat parasta mahdollista suorituskykyä asfaltilta.

2018 Suzuki Jimny 2

The Suzuki Jimny sen vähimmäismaavara on 210 mm ja sen lyhyiden ulokkeiden ansiosta sensaatiomaiset maastokulmat: Sen iskukulma on 37 astetta, lähtökulma 49 astetta ja ventraalikulma 28 astetta..

Suzuki Jimny Japani 3

Miten Suzuki Jimny voi?

Diariomotorissa meillä oli tilaisuus testata Suzuki Jimnyä: aja sitä, analysoi sen sisusta ja katso, miten se menee.

Yleisesti ottaen, Suzuki Jimny syyttää tietyistä rajoituksista, kun he kohtaavat käyrän, jossa on merkityn keinumisen jousitus, joka puolestaan ​​tekee hyvää työtä asfaltilta. Lisäksi sen ohjaus on pehmeää, ei kovin suoraa ja ei kovin kommunikoivaa, mikä on normaalia, jos otamme huomioon sen runko- ja poikkipalkit, sen korkean maavaran (21 cm) ja sen korkean painopisteen, sekä sen suuret renkaat.

Suzuki All New Jimny 32

Maantiellä Suzuki Jimny tarjoaa upean suorituskyvyn, jonka keveys on erinomainen kiipeilykapasiteetti ja painaa alle 1100 kg. Siinä on myös erittäin hyvät hyökkäys- ja lähtökulmat, suuri vetokapasiteetti ja jousitus, erittäin joustava, sulavat täydellisesti jokaisen kiven.

Kaupunkireiteillä meillä on lukuisia haittoja, kun kulutus on suurempi kuin muilla autoilla, ja suunta on hieman epätarkka, ja keinuvat, kun kohtaamme tiettyjä kaupunkien välisiä reittejä.

Mikä on Suv Suzuki Jimny Reductora

Suzuki Jimny esittelyvideo

1629174454 835 Suzuki Jimny

Oliko tästä viestistä apua?