Saltar al contenido

Suzuki swace

17 de agosto de 2021
Suzuki swace

Suzuki Swace on keskikokoinen farmari, joka on johdettu C-segmentistä ja jonka Toyota on valmistanut yhteistyössä Suzukin kanssa vuodesta 2020 lähtien. Tällä hetkellä tämän farmarin ensimmäinen sukupolvi on esillä vuonna 2020 (lisätietoja Suzuki Swace 2020: sta) .

Suzukin logo

Suzuki Swacen ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko596 l
tehoa122 hv
kulutus3.3 l / 100 km
hinta 21 978 €
arviointi

Suzuki Swace on keskikokoinen farmari, johdettu segmentistä C, jonka Toyota on valmistanut yhteistyössä Suzukin kanssa vuodesta 2020. Tällä hetkellä tämän perheen ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2020 (lisätietoja vuoden 2020 Suzuki Swacesta). Swacelle on ominaista perhe- ja vapaa -ajan aktiviteetteihin tarkoitettu auto, joka tarjoaa suuren tavaratilan ja bensiinihybridimekaniikan.

Swacen kanssa kilpailevien mallien joukosta löytyy muita luokkansa perheenjäseniä, joista Toyota Corolla Touring Sport, Ford Focus Wagon, Renault Megane Sport Tourer ja SEAT León ST erottuvat muista.

Suzuki Swace 2021 0920 003

Suzuki Swace ulkoasu

Suzuki Swacen muotoilu on käytännössä identtinen Toyota Corolla Touring Sportsin mallin kanssaTämä johtuu siitä, että kyseessä on sama auto, vaikka Suzuki saattaa markkinoille pieniä muutoksia. Swace on 4 655 mm pitkä, ja sen akseliväli on 2 700 mm Tavaratilan tilavuus 596 litraatarjoaa siten runsaasti sisätilaa ja tarpeeksi kapasiteettia matkustaakseen 5 aikuista matkatavaratarpeidensa mukaan.

Esteettisesti samankaltaisuudet Toyota -perheen kanssa ovat enemmän kuin ilmeisiä, löytää nykyisen esteettisyyden ja persoonallisuuden, jonka pääominaisuutena on Swacen uusi erityisrintama, joka seuraa sen kumppanin Suzuki Acrossin jalanjälkiä.

Suzuki Swace 2021 0920 002

Suzuki Swace -hybridimoottori

Suzuki Swacen käyttämä käyttövoimajärjestelmä on Toyota -bensiinimoottori. jota käyttävät mallit, kuten Toyota Prius tai Toyota Corolla. Puhumme tämän hybridijärjestelmän viimeisimmästä kehityksestä, jossa on 1,8 litran bensiinimoottori, joka toimii Atkinsonin syklin voimalla 98 hv, 72 hv: n sähkömoottori ja litiumioniakut nikkelimetalli-akkujen sijasta. Toyota käyttää. Vaihteisto on episyklinen juna e-CVT, jossa on etuakselin käyttö.

Tämän hybridilaitoksen suurin teho on 122 hv, kolme käyttöprofiilia kulutuksen optimoimiseksi tai parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi: ECO, Normal tai Sport.

Suzuki Swace 2021 0920 007

Suzuki Swace sisustus

Suzuki Swacen sisätilat ovat identtiset Toyota Corollan kanssa. Lukuun ottamatta yksityiskohtia, kuten tunnuksia tai ohjauspyörän sisustusta, ohjaamon rakenne, hallintalaitteet ja niiden asettelu säilyvät ennallaan Corollaan verrattuna. Laitteista on syytä korostaa jopa 8 «kosketusnäyttöinen multimediajärjestelmä, joka on yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa, langattoman latausalustan asentaminen, mittaristo, jonka LCD -näyttö on enintään 7 tuumaa tai LED valaistus. Löydämme myös kahden vyöhykkeen ilmastoinnin, lämmitetyt etuistuimet ja ohjauspyörän sekä erilaisia ​​USB-liitäntöjä latauslaitteille.

Turvallisuus- ja ajoavustusten osassa Suzuki Swacessa on itsenäinen hätäjarrutus, sokean kulman hälytys, mukautuva vakionopeudensäädin, poikittaisliikenteen varoitus tai kaistasta poistumisvaroitus.

Esittelyssä Suzuki Swace

1629178560 275 Suzuki swace

Oliko tästä viestistä apua?