Saltar al contenido

Toyota GT86

18 de agosto de 2021
Toyota GT86

Toyota GT86 on pienikokoinen urheiluauto, jota on valmistettu yhteistyössä Subarun kanssa vuodesta 2012. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2012 ja päivitettiin vuonna 2017 ulkoisen uudistuksen ja pienien muutosten avulla.

Toyota -logo

Toyota GT86: n ominaisuudet

päällirakenteetCoupe
ovet2
aukioita4
runko243 l
tehoa200 hv
kulutus8 – 8.6 l / 100 km
hinta 34 490 €
arviointi

The Toyota GT86 Se on pienikokoinen urheiluauto, jota on valmistettu yhteistyössä Subarun kanssa vuodesta 2012. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven tuotteita markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2012 ja päivitettiin vuonna 2017 ulkoisen uudistuksen ja pienien muutosten avulla. Vuodesta 2021 lähtien sitä on myyty nimellä Toyota GR86.Toyota GT86: lle on tunnusomaista, että se on urheilullisesti merkitty auto, suunniteltu niille, jotka etsivät erittäin hauskaa ajaa autoa ja joilla on melko klassinen filosofia siitä, millaisen puhtaan urheiluauton pitäisi olla. Subaru valmisti sen Japanin Gunamin tehtaalla, koska tämä auto kehitettiin osana Toyotan ja Subarun välistä sopimusta kahden urheiluauton saattamisesta markkinoille samalta alustalta: Toyota GT86 ja Subaru BRZ.

Kun otetaan huomioon filosofia, Toyota GT86: lla ei ole suoria kilpailijoita sen Subaru BRZ: n ulkopuolella, jonka kanssa se jakaa suurimman osan komponenteistaan, mutta sen asema ja hinta markkinoilla mahdollistavat sen kilpailemisen sellaisten kilpailijoiden kanssa kuin Audi TT, Mazda MX-5 tai Nissan 370Z.

HyperFocal: 0

Toyota GT86 ulkoasu

Toyota GT86: n ulkomuoto on erittäin urheilullinen, ja sen yleiset linjat ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Subaru BRZ kun otetaan huomioon molempien autojen välinen yhteys. Sen esteettisyys on klassinen coupe, jossa on pitkänomainen nenä ja takaohjaamo, joka mahdollistaa voimansiirron paremman sijainnin. Tämä mekaaninen järjestely rajoittaa ulkoasua ja sisätilan saatavuutta, mutta vastineeksi se mahdollistaa 53/47 painojen tasapainon. Esteettisyys on selvästi urheilullista, aggressiivista edessä ja takana, ja siinä on johtava optiikka ja silmiinpistäviä aerodynaamisia elementtejä, kuten suuri etujäähdytyssuutin, etusiipien tuuletusaukot tai kiinteä takaspoileri.

Toyota GT 86: n pituus on 4240 mm, leveys 1775 mm ja korkeus 1285 mm. Sen tavaratila on 243 litraa ja tyhjäpaino 1 239 kg. Sen polttoainesäiliön tilavuus on 50 litraa.

Toyota Gt86 -testi 1218 027

Toyota GT86 moottori

Toyota GT 86: n mekaniikka koostuu a 2-litrainen 4-sylinterinen paineilmamoottori Subarun, lohkon ja Toyotan yhdessä kehittämä ruiskutusjärjestelmä. Tämä moottori kehittää 200 hevosvoimaa, vääntö 205 Nm. Se on takapyörävetoinen ja siihen liittyy 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, jolla se pystyy merkitsemään huippunopeuden 226 km / h ja kiihtyvyyden 0-100 km / h 7,6 sekunnissa. Siinä on myös 6-nopeuksinen momentinmuuntimen automaattivaihteisto, vaikka se menettää suuren osan tämän mallin dynaamisesta vetovoimasta saadakseen mukavuutta. Automaattimallin suurin nopeus on 210 km / h, kun taas kiihtyvyys 0-100 km / h on 8,2 sekuntia.

Toyota GT86: n sisustus

.

Toyota Gt86 -testi 1218006

Toyota GT86: n sisustus

Toyota GT86: n sisätilat on valmistettu 2 + 2-paikkaisesta kokoonpanostaSen todellinen asutuskelpoisuus on kuitenkin tyypillinen kaksipaikkaiselle heti, kun etuistuimet ovat yli 1,70 metrin korkeudella. Ajoasento on suunniteltu siten, että kuljettaja mahtuu hyvin lähelle maata, jalat ojennettuna ja erinomainen asento ohjauspyörälle, vaihteenvalitsimelle ja käsijarrulle. Kaikki on suunniteltu priorisoimaan ajokokemus, jonka avulla voit tuntea olosi erittäin mukavaksi GT86: n ratin takana urheilullisessa ajossa, mutta joka toisaalta rajoittaa sisätilaa. Vakiourheiluistuimet tarjoavat erittäin hyvän otteen, mutta samalla ne ovat myös riittävän mukavat GT86: n päivittäiseen käyttöön.

Toyota Gt86 -testi 1218002

Sen sisustus on raikas, ilman suuria tekniikan tai materiaalin esityksiä, vaikka vuonna 2017 tehdyn tarkistuksen jälkeen se tarjoaa paremman sisustuksen ja mahdollisuuden verhoilla Alcantaran ovipaneelit ja kojelaudan keskiosa. Muovit ovat enimmäkseen kovia, vaikka niiden kaikkien istuvuus on melko hyvä eikä niissä ole tärinää tai epätäydellisyyttä.

Toyota Gt86 -testi 1218 010

GT86 -ajovaikutelmat

Dynaamisesti Toyota GT86: lla on erittäin hauska käyttäytyminen, puhumme autosta suunniteltu nautittavaksi käänteisillä alueilla, joissa taka -akselille annetaan siivet. Se on helppo liukua ja se on yhtä helppo hallita luistamista, koska rungon kokoonpano on hyvä, elektroniikka on vähän tunkeileva ja ohjaus on edistyksellinen. Toyota GT86 pyytää ajamaan korkeita kierroksia saadakseen todella huomattavan voiman. Manuaalivaihteistolla on erinomainen tuntuma, lyhyet ja erittäin tarkat matkat, ja se pystyy jättämään meille todellisen kulutuksen noin 8 l / 100 km normaaleissa käyttöolosuhteissa.

Viimeinen GT86 -testimme vastaa sen viimeisintä päivitystä, Toyota GT86: n testiä, jossa pystyimme korostamaan mallin kehitystä sen julkaisun jälkeen ja jossa havaittiin tiettyjä parannuksia keskeisissä näkökohdissa, kuten sisätilojen laadussa, jarrulaitteisto Brembon allekirjoittaman järjestelmän saapuessa tai uudet jousitusasetukset.

Oliko tästä viestistä apua?