Saltar al contenido

Toyota supra

18 de agosto de 2021
Toyota supra

Toyota Supra on kuusisylinterinen turboahdettu, takapyörävetoinen japanilainen kaksipaikkainen urheiluauto, jonka on valmistanut Toyota. Toyota Supra on viides sukupolvi ja se julkaistiin alun perin vuonna 1978.

Toyota -logo

Toyota Supran ominaisuudet

päällirakenteetUrheilu
ovet2
aukioita2
runko290 l
tehoa258-340 hv
kulutus6,3 – 7,5 l / 100 km
hinta 50 900 euroa
arviointi

The Toyota supra Se on kuusisylinterinen turboahdettu, takapyörävetoinen japanilainen kaksipaikkainen urheiluauto, jonka on valmistanut Toyota. Toyota Supra on viides sukupolvi ja julkaistiin alun perin vuonna 1978. Se on urheiluauto, tekninen esittely brändille, joka ei ole koskaan unohtanut junan mukavuutta tai päivittäistä käyttöä. Se sijaitsee yhden loven Toyota GT 86: n yläpuolella suorituskyvyn, sijainnin ja hinnan suhteen.

Nykyinen sukupolvi on kehitetty yhteistyössä BMW: n kanssa. Toyota Supralla on alusta, moottorointi ja jotkin tekniikat BMW Z4: n kanssa, vaikka suunnittelu ja viritys ovat olleet kunkin merkin yksinomaista osaamista. Sen perustamisesta on vastannut Tetsuya Tada, Toyota GT 86: n isä ja Gazoo Racingin johtaja

Toyota Supra 2019 019

Kuten hän BMW Z4, kuten Toyota Supra, valmistetaan Itävallassa kokoonpanolinjalla Magna steyr, kuten Mercedes tekee myös Mercedes G-luokan tai Jaguar I-PACE: n kanssa. Magna tarjoaa monien muiden toimintojen ohella ratkaisuja brändeille, jotka tarvitsevat pienen volyymin tuotantolinjaa.

Välissä Toyota Supran kilpailijat BMW Z4, Porsche Cayman, Ford Mustang tai Alpine A110. Toyota Supran hinta alkaa 69 900 eurosta, mikä on tuntunut erittäin korkealta, jos otamme huomioon, että Porsche 718 Cayman, joka on paljon parempi auto, hinnat alkavat 61 000 eurosta. Hinta on sama kuin BMW Z4.

Toyota Supra Harmaa 2019 Toyota Supra Harmaa Sijainti 002 135022

Toyota Supran ulko- ja sisustus

Toyota Suprassa on Ulkoinen muotoilu erittäin omaperäinen, jossa sen takapyöräkaarien erittäin suuret muodot erottuvat. Siinä on myös hyvin tyypillinen nenä, kaksinkertainen kuplakatto ja takaosa, jossa lentäjät erottuvat ja «ankanhäntä» spoileri. Toyota Supran ulkoasu on saanut inspiraationsa Toyota FT-01 -konseptista.

Sen sisällä siteet BMW: hen ovat enemmän kuin ilmeisiä, ja saksalaisen merkin autoista löytyy lukuisia yhteisiä yksityiskohtia, kuten ilmastointi, multimediajärjestelmä tai vaihteenvalitsin. Elementtien sijoittelu on myös hyvin tyypillistä BMW: lle.

Sisustus Toyota Supra 20190114 02 04

The Toyota Supran sisätilat siinä on hyvät asetukset ja hyvä laadun tunne. Lisäksi sen urheiluistuimet ovat mukavia, mikä sopii täydellisesti tiettyihin gran turismo -vivahteisiin, joita koemme ajaessamme, hyvin eristettyjä ja jopa mukavia päivittäin.

The Toyota Supran mitat ne kulkevat 4380 mm: n pituuden, 1865 mm: n leveyden ja 1295 mm: n korkeudensa läpi. Sen akseliväli on 2470 mm ja sen paino tyhjä, versiosta riippuen 1410–1520 kg.

Toyota Supra -moottorit

Toyota Supra Konepelti 2019 007

Toyota on ilmoittanut kolme moottoria Toyota Supraan BMW-alkuperää, kahdessa nelisylinterinen lohko ja kaksi litraa iskutilavuutta ja toisessa 6-sylinterinen «L” -moottori ja kolme litraa iskutilavuutta, kaikki turboahdetut ja kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto. Kaikilla markkinoilla ei ole saatavilla kolmea saatavilla olevaa ponneainetta.

4L 2.0 -moottori tarjoaa meille tehoa 197 hv ja 320 Nm leveä SZ, pääsyversio, kun se saavuttaa 258 hv ja 400 Nm vääntömomentti SZ-R: ssä. Tehokkain versio on Toyota Supra RZ, jossa on 6L 3.0, jonka teho on 340 hv ja on pari 500 Nm.

Kaikki tiedot Punainen ulkopuoli Toyota Supra Punainen Sijainti 005 646477

Nämä moottorit ne on jaettu BMW Z4: n eri versioiden kanssa. Tehokkaimmassa versiossaan Toyota Supra kiihtyy 0–100 km / h 4,3 sekunnissa, kun taas vähemmän tehokas mutta kevyempi versio tekee sen 6,5 sekunnissa.

The Toyota Supra -alusta Siinä on mukautuva jousitus, ja tietyt varret on kehitetty alumiinista. Sen jarrut ovat Brembo, renkaissaan Michelin, joka on kehittänyt Supralle erityisen pyörän ja jossa on aktiivinen tasauspyörästö. Toyota sanoo, että uuden Toyota Supran vääntöjäykkyys on parempi kuin Lexus LFA. Sen perustaminen tapahtui Nürburgringissä ja Miramasin radalla Ranskassa.

Kaikki tiedot Punainen ulkopuoli Toyota Supra Punainen Sijainti 007 672842

Toyota Supran käyttäytyminen

Meillä oli tilaisuus testata Toyota Supran prototyyppiä Madridissa ensimmäisessä kosketuksessa vielä naamioituun autoon. Myöhemmin pystyimme tekemään videotestin Toyota Supran tuotantoversiosta.

The Toyota supra käyttäytyy käyttäytyvällä tavalla. Se on nopea auto, mutta suhteellisen helppo ajaa, se ei ole radikaali eikä herkkä reaktioissaan. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn, hyvän kiihtyvyyden tunteen ja sen jousitukset ovat lujia, luottaen myös hyvään ohjaustuntumaan ja nopeasti vaihtuvaan automaattivaihteistoon.

Toyota Supra -sukupolvet 2019 001

Toyota Supran historia

Toyota Supra on ollut käytössä vuodesta 1978. Se syntyi urheiluautona, joka luotiin Amerikan markkinoita silmällä pitäen, ja siitä tuli vähitellen korkean suorituskyvyn mestari. Vuonna 1986 Toyota lanseerasi Supra A70: n, katkaisi muutamat siteet, jotka se oli jättänyt eroamalla nuoremman veljensä Celican kanssa. Tämän takapyörävetoisen urheiluauton 7M-GTE-moottori-turboahdettu rivikuusi-tuotti huikeita 233 hevosvoimaa eurooppalaisissa versioissaan 1980-luvun lopulla.

Toyota Supra A80: n 2JZ-GTE-moottoria pidetään yhtenä tehokkaimmista ja helppokäyttöisimmistä moottoreista. Se on nykyään ehdoton kuvake viritysmaailmassa.

urheilu-myyttinen-japani-90-luku-39

Vuonna 1992 Supra A80 syntyi täysin kunnostettuna, viimeisintä teknistä kehitystä ja vain yksi tavoite mielessä: olla hienostunein ja tehokkain japanilainen urheiluauto. Hänen kilpailunsa oli raakaa, mutta hänellä oli hihassaan useita ässät, kuten hänen upeat 2JZ-GTE-moottorit, kaksoisturboahtimet sarjassa ja 3,0 litran iskutilavuus. He tuottivat 324 CV: n tehoa Suprasille, joka oli tarkoitettu Euroopan markkinoille, ja pysyivät 280 CV: ssä kotimarkkinoillaan kuuluisan autoteollisuuden herrasmiessopimuksen vuoksi.

Sen kuva on nykyään ikoninen, ja takavalot, jotka jokainen auton harrastaja osaa tunnistaa. Hänen valtava spoilerinsa on inspiroinut tuhansia viritysfaneja, josta he nauttivat lapsena Brian O’Connerin Supran «10 sekuntia» – kappaleessa «A Todo Gas». Erinomainen dynaaminen tasapaino ja valtava suorituskyky – 0-100 km / h alle viidessä sekunnissa – Toyota Supra A80: ta valmistettiin 10 vuotta, vuoteen 2002 asti. Se toimi loistavana tukena moottoriurheilulle, ja se oli epäilemättä Toyotan viimeinen loistava urheiluauto.

Se oli auto, jonka «Smokey Nagata» valitsi kuvaamaan yksi kiistellyimmistä videoista viritysmaailmassa, saavuttaa lähes 320 km / h Ison -Britannian yleisillä teillä.

urheilu-myyttinen-japani-90-luku-43

Esittelyvideo Toyota Supra

1629280089 255 Toyota supra

Oliko tästä viestistä apua?