Saltar al contenido

Vinkki: Lataa akku kotona Vedenpinnan latauslaitteet

9 de agosto de 2021
Vinkki Lataa akku kotona Vedenpinnan latauslaitteet

Moottoripyörällämme on huoltotöitä, jotka koskevat vain asiantuntijoita, toiset, jotka edellyttävät tiettyä tietämystä ja hyvää työkalutarjontaa, ja toiset, joita kuka tahansa voi tehdä ilman käsitystä mekaniikasta ja ilman suuria investointeja materiaaliin. Tämä koskee akkuja, osia, jotka voivat aiheuttaa meille hyvän päänsäryn, jos ne eivät täytä tehtäväänsä, koska ne jättävät meidät hukkaan, ja että jos emme ole valppaita, ne rikkoutuvat. Niiden tilan tarkistaminen on erittäin helppoa ja myös niiden lataaminen. Tällä hetkellä, älykkäät laturit, jossa meidän ei tarvitse tarkkailla latauksen päättymistä, koska he itse suorittavat ensimmäisen kuormitustestin, katkaisevat yhteyden, kun se on valmis, ja jopa auttavat ylläpitämään niitä, kun emme käytä moottoripyörää, koska jätät ne kytketyiksi ja ne kytkeytyvät päälle ja pois päältä, jolloin akku pysyy hyvässä kunnossa paljon pidempään. The helpompi tapa akun lataaminen on anna sen ladata kokonaan, koska se on sulfaatti ja sen talteenotto on mahdotonta. Tällä hetkellä huoltovapaat akut on otettu käyttöön, mutta tämä pätee vain niiden vedenpinnan tarkistamiseen, ei lataustasoon.

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Älykäs laturi (vasemmalla) ja perinteinen laturi (oikealla).

Briconsenjo: Lataa akku kotona

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Tislattu vesi.

Vaikka on vähemmän ja vähemmän perinteiset paristot, niitä on edelleen hyvä määrä, ja ne ovat tarkkoja herkin. Perinteinen akku sen sisällä on rikkihappoliuos, Y Vesi se on osa sitä, haihtuu kun lämpötila nousee. Liiallisen paineen välttämiseksi ja räjähtää, laatikossa on tuuletusaukko, jonka kautta vesi pääsee ulos. Säännöllisesti sinun on seurattava tasoa, jotain yksinkertaista, koska paristot ovat läpikuultavia ja niissä on säätömerkkejä. Jos se on laskenut, happopitoisuus kasvaa ja se on haitallista sen toiminnalle, joten sinun on täytettävä se, mutta vain tislattua vettä ilman epäpuhtauksia, koska happo ei haihdu.

Briconsenjo: Lataa akku kotona

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Akun lataus volttimittarilla.

Helpoin tapa tarkistaa akun tila on mittaa kuormasi. Yleensä a 12V akku, joita käytämme, se on silloin, kun se ladataan enintään noin 12,9 V, luku, joka pienenee hieman latauksen yhteydessä. Alle 12 V on jo vakava tilanne. Sen mittaamiseen tarvitset vain volttimittarin joka liitetään hetkessä akun navoihin samassa asennuspaikassa.

Briconsenjo: Lataa akku kotona

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Perinteinen laturi.

Akun pitäminen hallinnassa ei vaadi suuria investointeja tai paljon materiaalia. Akun sisällä ei ole mitään, mitä voimme manipuloida, joten lopulta ainoa asia, johon voimme puuttua, on se lataa se ja tapauksessa perinteiset, pitämällä omasi nesteen taso oikeilla alueilla.

Briconsenjo: Lataa akku kotona.

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Tislattua vettä ja rikkihappoa.

Lasken a volttimittari mistä löydät 20 €, tietää aina varauksen, joka voidaan korvata hapon tapauksessa a tiheysmittari, joka maksaa noin viisi euroa, Pullo tislattua vettä täytettäväksi, alle eurolla litralta, tai rikkihappo, alle 5 €, jos joudut tekemään sen ensimmäistä kertaa ja oikean laturin, kaikki on hallinnassa.

Briconsenjo: Lataa akku kotona

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Volimetri.

A perinteinen laturi voimassa moottoripyörän akku maksaa noin 50 €, Y älykäs enemmän tai vähemmän sama.

Briconsenjo: Lataa akku kotona

Briconsenjo: Lataa akku kotona. Älykäs laturi.

Oliko tästä viestistä apua?