Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volkswagen Golfin kahdeksannen sukupolven piti olla bestseller. Ja vaikka idea tuntui olevan korkealla, lopulliset odotukset ovat olleet kaukana alkuperäisistä. Syitä, jotka ovat aiheuttaneet tämän «fiaskon» ovat monet ja vaihtelevat, mutta on joitakin erittäin merkittäviä. Ensimmäinen: SUV-autot ovat antaneet kohtalokkaan iskun kompaktille segmentille ja T-Roc on erittäin vahva kilpailija. Toinen: sen tekniikka…

Todellakin, Volkswagen ei osannut mitata T-Rocin ja Golfin välistä kilpailua. SUV:n piti olla markkinoilla täydentämään kompaktia eikä syömään sen myyntiä. Sitä paitsi, Wolfsburgin talo ei laskenut kielteisiä vaikutuksia, joita tekniikoiden käytöllä voi olla. Erityisesti ohjauspyörään ja kojelautaan sijoitetut haptiset säätimet. Lisäksi on myös niitä, jotka ovat valittaneet katkerasti hänen linjastaan.

Uudistetun Volkswagen Golfin muotoilu tulee olemaan orgaanisempaa, hienostuneempaa ja vähemmän polarisoivaa…

Kolesan Volkswagen Golf facelift etupuolen renderöinti

Jos olet uskollinen golffani olet varmasti huomannut sen vuosien mittaan se on menettänyt osan olemuksestaan. Se syntyi kaksinkertaisella optisella etulevyllä ja ohuella ritilällä, joka on ajan myötä johtanut siihen, mitä meillä on tänään. Nämä muutokset eivät sinänsä ole huonoja, mutta On elementtejä, joista useimmat puristit eivät ole pitäneet. Yksi niistä on etuosassa yksitarkennusoptiikka, joka haluaa simuloida bifocoa, joka alkuperäisessä oli, mutta joka ei sovi hyvin.

Olipa miten tahansa, Volkswagen työskentelee jo nykyisen kahdeksannen sukupolven Golfin päivittämiseksi. Ja ehkä se näyttää hullulta, mutta havaitut yksiköt eivät olleet raskaasti ladattu naamiointiin, joten nyt pari renderöinnit, jotka kertovat päivityksestäsi. Emme ole antaneet uutta iteraatiota lopullisesti, koska myöhemmin Golf sähköistetään ja nykyinen joutuu silti kestämään markkinoilla pidempään kuin on tarpeen.