Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hyundain sähköistyminen on konkreettinen tosiasia. Tätä varten he ovat luoneet Ioniqin «alabrändin» tai «perheen», joka tuottaa heille niin paljon iloa kaupallisella ja imagotasolla. Ei turhaan, meidän on myönnettävä, että he käyttävät «tiheää taikinaa» teknologiaan, joka antaa sille elämän. Itse asiassa sekä Ioniq 5 että 6 ovat loistaneet World Car of the Year -palkinnoissa. Mutta kun aasialaisen talon urheilullinen käsi ottaa hallintaansa, ne ovat vieläkin kirkkaampia.

The Hyundai N-divisioona Hän on yksi alan nuorimmista, mutta hänen imagoaan arvostetaan suuresti. Tyhjästä he ovat muotoilleet sarjan urheilumalleja, jotka ovat asettaneet kilpailijansa seinää vasten. The i20N ja i30N he ovat antaneet brändille tarpeeksi kaupallista kokonaisuutta katsoakseen kasvotusten raskaansarjan kuten Polon ja Golf GTI:n. Ja sen valikoiman sähköistämisessä se ei ole vähemmän tärkeä a Hyundai Ioniq 5N joka on jo matkalla. Pidä silmällä.

Jos kaikki menee hyvin, Hyundai Ioniq 5 N debytoi Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa 13. heinäkuuta…

HyundaiMotors - Hyundai Ioniq 5 N siirtyy viimeiseen vaiheeseen Nrburgringin kilparadalla suoritettavassa kilparadalla.

Kuten hyvin tiedät, Hyundai Ioniq 5 N:n kehitys tulee kaukaa. Niin paljon kuin brändi tekeekin yhden teaser-kampanjoista virallisten «vakoilukuvien» kanssa, erittäin pitkiä ja vihjailevia. No, tässä osassa he antavat käänteen ja julkaisevat sarjan kuvia ja teaser-videon, joka näyttää enemmän kuin yhden mielenkiintoisen yksityiskohdan. Mutta tiedot eivät rajoitu näihin kuviin, ne ilmoittavat myös päivämäärä ja virallinen tapahtuma, jossa se debytoi.

Toistaiseksi 5 N:n estetiikka on tuntematon, koska sitä peittää vahva naamiointikerros. Ei kuitenkaan ole salaisuus, että se pysyy uskollisena jo tunnetulle konseptille lisää uusia aerodynaamisia lisäyksiä. Ensinnäkin tulee takapyyhin, koska katumallissa sitä ei ole. Eniten meitä innostavat muutokset ovat kuitenkin tekniset, kuten uudet 400mm jarrulevyt…