Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Peugeot jatkaa laajentumistaan ​​sähköautojen osalta. Yksi tämän haaran autoista, joka on odottanut pisimpään, on 308 sähköinen, joka on vihdoin myynnissä nimellä Peugeot e-308. Muistamme, että ranskalainen kompakti on ollut myynnissä yli vuoden, mutta aloitti myyntinsä lämpömoottoreilla ja ladattavilla hybridiversioilla.

Tosiasia on, että Peugeot on juuri näyttänyt vihreää valoa E-308:n myynnille. erikoissarja nimeltä First Edition. Sille on ominaista, koska sitä markkinoidaan Peugeot Storen alla, eli digitaalisesti; ja myös siksi, että vain 20 kappaletta tätä rajoitettua sarjaa saapuu maahamme.

Nämä yksiköt saapuvat kesän jälkeen, mutta mitä erityistä niissä on?

Peugeot E-308 First Edition on saatavilla yksinomaan «Okenite White» -värissä ja 18-tuumaisilla Electra-kevytmetallivanteilla tummalla sävyllä Sisällä se erottuu visuaalisesta urheilullisuudesta, jonka se välittää, suurelta osin vihreän verhoilun ansiosta, jossa on mustat Alcantara-yksityiskohdat ja limen sävyiset tikkaukset johon brändi on turvautunut niin paljon viime aikoina. Myöskään urheilutyylisistä alumiinipolkimista ja kynnyksistä ei ole puutetta.

Peugeot E-308 sisusta

Se on ilmeisesti sarjan huippuversio. Teknologisella tasolla Sen mukana tulee 10 tuuman digitaalinen kojelauta (kuuluisa i-Cockpit) kolmessa ulottuvuudessa ja multimediajärjestelmä, jossa on integroitu 10 tuuman kosketusnäyttö, mukaan lukien virtuaaliset i-kytkimet, joita kuljettaja voi mukauttaa pikanäppäimiksi.