Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Mazda on yksi niistä merkeistä, jotka muuttuvat riippuen markkinoista, joista puhumme.. Kyse ei ole siitä, että kaikki heidän autonsa ovat erilaisia, vaan kuluttajien mielikuva siitä on. Euroopassa asiakkaat näkevät sen yleisenä, jolla on premium-pyrkimys, mutta kun se tulee, he katsovat Baijerin palkkioita. Toisaalta Yhdysvalloissa hiroshiman talo Hänellä on vahva legioona uskollisia, jotka rakastavat hänen mallejaan. Tästä johtuu erilainen kohtelu.

Pohjois-Amerikassa monet asiakkaat pitävät Mazdaa premium-brändinä.. Itse asiassa sen valikoima on yksi maan laajimmista, eikä pelkästään myytävien mallien määrän, vaan myös sen tarjoamien versioiden vuoksi. Viimeinen, joka näkee valon, on nimeltään Carbon Turbo ja saavuttaa tärkeimmät mallit, jotka muodostavat sen portfolion. Ja kun tapaat hänet, saatat kysyä itseltäsi saman kysymyksen kuin me. Miksi Yhdysvalloissa kyllä ​​ja ei Euroopassa?

Erikoisversio Mazda Carbon Turbo sisältää ainutlaatuisia suunnitteluyksityiskohtia…

Mazda Carbon Turbo 2023 Mazda3, CX-30 ja CX-5

ilmoittamaan uusi erikoispainos Mazda Carbon Turbo sinulla on tämä kuva Yhdysvaltain virallisella lehdistösivustolla ei näy enempää kuvia, mutta tämä näyte on enemmän kuin tarpeeksi ymmärtämään, mistä on kyse. Tämä on toinen käänne edellisestä erityisestä Carbon Edition -versiosta, joka julkaistiin muutama kuukausi sitten. JA Se on saatavana malleissa, kuten Sedan 6 (josta Euroopassa ei pidetä), kompakti 3 tai kaikki tiet CX-30 ja CX-5.

Kuten näet, näiden mallien suunnittelumuutokset ovat hienovaraisia koska perusilmaisulinjat eivät muutu. Yleinen tyylielementti on Zircon Sand Metallic -sävy, joka pukee heidän vartalonsa ja joka leikkii kontrastia mustat peilit, etusäleikkö tai maastoautojen suojalistat. Ja he eivät unohda sisällyttää mukaan ainutlaatuisesti suunniteltuja kevytmetallivanteita, jotka on viimeistelty samalla kiiltävän mustan sävyllä…