Saltar al contenido

Volkswagen Kalifornia

18 de agosto de 2021
Volkswagen Kalifornia

Volkswagen California on matkailuauto, jota Volkswagen on valmistanut vuodesta 1989, aluksi matkailuauto Westfalia (voit jatkaa Volkswagen Californian esittelyä koskevien tietojen lukemista). Volkswagen Kalifornialle on tunnusomaista se, että se on matkailuauto, Volkswagen Multivan T6: een perustuva pakettiauto, jossa on tehdasauto ja joka on rakennettu korkeatasoisesti.

Volkswagenin logo

Volkswagen Californian ominaisuudet

päällirakenteetSuuri tila -auto
ovetNeljä viisi
aukioita5-7
runko l
tehoa110-204 hv
kulutus6.1 – 7.4 l / 100 km
hinta 55 735 €
arviointi

The Volkswagen Kalifornia Se on asuntoauto, jonka Volkswagen on valmistanut vuodesta 1989 ja jonka alun perin on asuntoautoillut Westfalia (voit jatkaa Volkswagen Kalifornian esittelyä koskevien tietojen lukemista). The Volkswagen Kalifornia Sille on tunnusomaista se, että se on matkailuauto, Volkswagen Multivan T6: een perustuva pakettiauto tehtaan camperization, rakennettu laadukkaasti. Sillä on täydellinen keittiö ja jopa kaksi sänkyä, säilyttäen koon, joka tekee siitä edelleen yhteensopivan päivittäisen käytön kanssa, alle viisi metriä pitkä. Sitä valmistetaan Volkswagenin tehtaalla Hannoverissa (Saksa) Volkswagen T6.1 -sarjan rinnalla.

Löydämme matkailuautoja, jotka pyrkivät kilpailemaan Volkswagen Californian kanssa muut kaupalliset asuntoautot, joista Mercedes Marco Polo ja Ford Transit Custom Nugget erottuvat tehdasautoina tai Peugeot Traveller, jonka espanjalainen jälkimarkkinoiden asiantuntija Tinkervan on leiriytynyt.

Volkswagen Kalifornian muotoilu

Volkswagen California myydään yhdessä «koossa», jossa on pituus 5,01 metriä ja korkeus 1,99 metriä. Sen rakenne on samanlainen kuin Volkswagen Multivan, lukuun ottamatta kaksisävyinen maalaus, jotka ovat jo ominaisia ​​näille matkailuautoille. Etuosa on identtinen uudistetun Volkswagen T6.1: n kanssa, ja siinä on kaunis LED -optiikka ja suuri säleikkö. Voi varustaa vanteet jopa 19 tuumaaVaikka mielestämme mukavuuden ja hinnan kannalta on suositeltavampaa varustaa 17-tuumaiset pyörät profiloiduilla renkailla.

2020 Volkswagen California 4

Volkswagen California -moottorit

Volkswagen California T6.1 – tämä on tämän version virallinen nimi – tarjotaan vain kahdella nelisylinterisellä dieselmoottorilla. Ovat kaksi tunnettua 2.0 TDI-yhteistä kiskoa, joiden teho on 150 hv tai 199 hv. 150 hevosvoiman moottorin tapauksessa meillä on yksi turbo, kun taas 199 hevosvoiman versio käyttää peräkkäistä kaksoisturboa. Vaihteisto voi olla kuusivaihteinen manuaalinen tai seitsemänvaihteinen kaksoiskytkin automaattivaihteisto, joka on pakollinen DSG: n varustamiseen, jos haluamme asentaa tehokkaimman moottorin. On mahdollisuus varustaa a 4Motion neliveto molemmissa versioissa.

Volkswagen California Interior: Beach vai Ocean & Coast?

Volkswagen California myydään vuonna Ranta- ja rannikko- ja valtameriversiot. Beach-versiot ovat yksinkertaisimpia ja edullisimpia: niissä ei ole pysyvää keittiömoduulia, mutta ne voivat varustaa kannettavan keittiön ja huippuluokan versioiden tapaan niissä on myös taitettava kattovuode. muuttaa istuimet vuoteeksi. pakettiauton – Beach -versioissa on jopa seitsemän todellista istuinta. Volkswagen California Beach on tarkoitettu lyhyille lomille tai niille, jotka haluavat pitää Kalifornian korkean hinnan loitolla.

2020 Volkswagen California 8

Ocean & Coast -versioissa on puolestaan ​​samat kaksi vuodetta, mutta myös keittiömoduuli, jossa pesuallas ja kaksi kaasuliesi, plus säilytyskaapit. Heillä on myös enemmän vaihtoehtoja aluksen mukavuuden lisäämisessä, kuten lämmitysjärjestelmät, leirintätuolit ja pöytä, teltta jne. Molemmilla on erinomaiset yhteydet, digitaaliset instrumentit ja infotainment -järjestelmä jopa 9,2 tuuman näytöllä. Lisäksi sen ajoavustinjärjestelmät ovat yhtä kehittyneitä kuin Volkswagen Passatin kaltaiset sedanit.

Volkswagen Kalifornian dynamiikka

Dynaamisella tasolla Volkswagen California näyttää yli 2,5 tonnin massan. Ne ovat autoja rauhalliset reaktiot, jotka eivät suosittele urheilullista ajamista tai nopeasti. Huolimatta jopa 199 hevosvoiman TDI -moottoreista ja korkeasta vääntömomentista huolimatta sen suorituskyky on erittäin vaatimaton. Nyt ne riittävät pitämään valtatiet risteilyillä laillisella nopeudella jopa ladattuna. Voidaan odottaa todellinen kulutus 8 litraa 100 kilometriä kohden maantieajossa. Kätevyyden vuoksi suosittelemme DSG -automaattivaihteiston varustamista Volkswagen Californiaa ostettaessa.

2020 Volkswagen California 7

Volkswagen Grand California: suuri Volkswagen -matkailuauto

The Volkswagen Grand California (katso Volkswagen Grand California -testi) on Volkswagenin valmistama matkailuauto, joka on rakennettu Volkswagen Crafterin perusteella. Se menee askeleen pidemmälle kuin Volkswagen California täydellinen kylpyhuone – suihku ja kemiallinen wc – joka antaa sille ylivoimaisen itsenäisyyden ja välttää leirintäalueiden riippuvuuden matkustajien pesemiseksi. Lisäksi he nauttivat a jääkaappi ja pakastin, kaksi kaasupolttinta ja pesuallas. Sisäänrakennettu akku käyttää kaikkia sähköjärjestelmiä päivien ajan, ja siinä voi olla lisävarusteena diesellämmitysjärjestelmä ja ilmastointijärjestelmä.

Niiden hinnat alkavat yli 75 000 eurosta, tuskin mitään vaihtoehtoja.

Volkswagen Grand California saatavana 600- ja 680 -versioina, joiden mitat ovat noin kuusi metriä ja 6,80 metriä. Kokoero johtuu siitä, että sisätiloissa on enemmän tilaa 680 -mallissa sen lisäksi, että siinä on yksi sänky – leveämpi – pituussuunnassa verrattuna päävuoden poikittaiseen asentoon – pienempi, 1,36 metriä leveä – 600. 680 on suunnattu matkustamaan parina, kun taas 600 mahtuu mukavasti kolme aikuista ja lapsi.

Volkswagen Grand California 0818 001

Molemmat pakettiautot on varustettu a 2.0 TDI -moottori, 177 hv ja neljä sylinteriä, johon liittyy kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto ja vääntömomentinmuunnin. Vaihtoehtoisesti niissä voi olla 4Motion-nelivetojärjestelmä.

Oliko tästä viestistä apua?