Saltar al contenido

Volkswagen nivus

19 de agosto de 2021
Volkswagen nivus

Volkswagen Nivus on Volkswagenin valmistama kaupunkimaastoauto, jossa on coupe-malli, segmentti B ja jota markkinoidaan Euroopassa vuonna 2021. Volkswagen Nivus on urheilullisempi vaihtoehto Volkswagen T-Crossille.

Volkswagenin logo

Volkswagen Nivuksen ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet
aukioita5
runko415 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Volkswagen nivus, on Volkswagenin valmistama kaupunkimaasturi, B -segmentin coupe -malli, jota markkinoidaan Euroopassa vuonna 2021. Volkswagen Nivus on urheilullisempi leikkausvaihtoehto Volkswagen T-Crossille. Koska Volkswagen Nivus on rakennettu MQB-A0-alustalle-samalle kuin Volkswagen Polo ja T-Cross-, sitä voitaisiin valmistaa Eurooppaa varten Volkswagenin tehdas Landabenissa (Navarra).

Volkswagen Nivus 2021 2

Volkswagen Nivuksen ulkoasu

Volkswagen Nivuksen suunnittelukieli on samanlainen kuin Volkswagen T-Crossin, mutta korostettu katto takaosa on päähenkilö C-pilarin näkyvän pudotuksen vuoksi, joka yhdessä suurten 17 tuuman kevytmetallivanteiden kanssa antaa sille urheilullisemman ilman.

Volkswagen Nivuksella on hieman erilainen säleikkö kuin T-Crossilla, tummempi ja rosoisempi optiikka kuin T-Cross. Kromi on näkyvä ja puskuri on aggressiivinen, ja siinä on silmiinpistäviä sumuvaloja. Takaoptiikka tuskin eroaa Volkswagen T-Crossin läsnäolosta, mutta takaluukun alta löytyy päinvastoin kova puskuri, joka kulkee auton leveyden mukaan.

Volkswagen Nivus 2021 12

Volkswagen Nivuksen sisustus

Ohjaamossa Volkswagen Nivus -perheen samankaltaisuus Polon ja T-Crossin kanssa on enemmän kuin ilmeistä, ohjauspyörästä istuimiin. 10 tuuman «Digital Cockpit» -mittaristo.

Uutena on, että Volkswagen Nivus esittelee a infotainment -järjestelmä nimeltä «Volkswagen Play» ja suuri 10,1 tuuman HD -näyttö ja kaikenlaisia ​​yhteyksiä, mukaan lukien Wi-Fi-tukiasema. Se on 100% yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa, sillä on erityisen yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä sekä verkkoyhteys pysyvästi.

Volkswagen Nivus 2021 18

Tavaratilan tilavuus on 415 litraa, hyvin samanlainen kuin T-Crossissa.

Vaikka Volkswagen Nivus on lanseerattu ensimmäisenä Latinalaisen Amerikan markkinoilla, eurooppalaista versiota odotetaan tarkistettavan istuvuuden, turvallisuuden ja varustelun suhteen.

Volkswagen Nivus 2021 4

Volkswagen Nivus -moottorit

Polttoaineiden osalta Euroopan markkinoille ei vieläkään ole virallista vahvistusta, mutta ennakoitavasti siihen sisällytetään muiden ponttien, kuten T-Crossin, kaltainen tarjoama ponneaineiden tarjonta; me puhumme kolmi- ja nelisylinteriset diesel- ja bensiinimoottorit, joiden teho on 95-150 hv.

Valikoima alkaisi 115 Tv: n 1.0 TSI: stä ja täydentäisi 1.5 TSI: llä 150 hv. Pitäisi olla myös dieselvaihtoehto, jossa on 115 hv 1,6 TDI, sekä versio, joka on yhteensopiva paineistetun maakaasun kanssa.

Volkswagen Nivus 2021 6

Esittelyvideo Volkswagen Nivuksesta

1629344213 943 Volkswagen nivus

Oliko tästä viestistä apua?